Navy blue

NUDE

Tämän meikin inspiraatio on lähtenyt kevään 2013 muotinäytöksistä ja erityisesti Altuzarran malleilla nähdystä meikistä. Paksu rajaus ei näytä liian räikeältä, kun sävy on hillitty harmaansininen. Käytin tässä meikissä Lumenelta saamiani Natural Code -silmämeikkikynää (4 Blue) ja Natural Code Trio -luomiväripalettia (3 Denim), joihin molempiin olen nyt aika pahasti koukussa! Ihania sävyjä :)

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.blogspot.com

Sininen näyttää tosi raikkaalta!

Leele (Ei varmistettu) http://ohsunnydayblog.blogspot.fi/

Hassua, mulla oli eilen just samanlainen meikki! :D kokeilin sitä ekaa kertaa ja sininen oli tosi raikas väri. Pitää kokeillä muillakin väreillä, esim. vihreä vois olla kiva :)

Erika Naakka
NUDE

Joo mä mietin ihan samaa! :)

Mariell (Ei varmistettu)

Naked truth!

Erika Naakka
NUDE

Hahahah! Mä jo vähän odottelinkin, et koska joku pyytää sitä multa :DDD No nyt saan hyvän syyn avautua tästä!

Mua vaan jotenkin semisti ottaa toi koko kampanja päähän. Muun muassa siksi, että suurin osa näiden postausten julkaisijoista nyt kerta kaikkiaan on todella hyväihoisia, eikä kasvoissa välttämättä ole muutenkaan yhtään mitään peitettävää. Lisäksi isolla osalla on ripsienpidennykset, värjätyt kulmakarvat ja jollain jopa valkaistut hampaat, onko se muka alastonta totuutta? Enhän mä nyt tietenkään sano, että tämä kampanja jotenkin menettäisi arvonsa, kun Suomen kaikki näteimmät bloggaajat julkaisevat meikittomiä kasvokuviaan, mutta ehkä mä kaipaisin myös niitä tuntitolkulla näppylöitään, finnejään ja tummia silmänalusiaan peittelevien bloggaajien kuvia mukaan kampanjaan. Toivottavasti tämä juttu siis oikeasti rohkaisee myös niitä aknen ja muiden teini-iän ihanuuksien kourissa taistelevia nuoria.

Äh, en mä oikeen osaa muodostaa mielipidettä taas tästäkäään. Enkä tiedä julkaisenko itsestäni tämän otsikon alla postausta, koska niin kuin Saara Sarvaskin sanoi, ei sellaisen julkaisemiseen ole meikkibloggaajalla mitään suurta kynnystä; ollaanhan me aika nakunaamoja aina kaikkien meikkitutorialien ekoissa kuvissa ja tutorial-videoiden aluissa! ;)

Erika Naakka
NUDE

Ainiin, mähän suunnittelin, että yhdistäisin uuden meikkivoiteeni esittelyn nähän Naked truth -juttuun. Ehkäpä ens viikolla. Lupaan, että jos vielä yksikin lukija sitä pyytää, niin teen sen ;P

Paula Jäntti (Ei varmistettu)

ihanasti korostaa sinun silmiä tuo kajaali ja kaikki ah ihana. mikähän kirkastais ja korostais ruskeita silmiä yhtä ihanasti?=)

nennu (Ei varmistettu)

Moikka! :) Asiani ei nyt liity mitenkää tähän postaukseen, mutta mistä olet hommannut sen sun lainerautakihartimen (liekkö ees oikee nimi :D) Oon koittanu metsästää semmosta mut en oo löytäny! :/
Ps. Tykkään sun blogista! :)

Erika Naakka
NUDE

ostin sen joskus aikoja sitten sokoksesta. se on siis obh-nordican.

Kommentoi