Neon Skull

NUDE

No pitihän sitä vähän päästä leikkimään! Kerroin tuossa vähän aikaa sitten kuinka olen ihaillut meikkitaiteilijoiden upeita Halloween-luomuksia, mutta valitettavasti en ole itse päässyt toteuttamaan mitään inspiroivaa meikkiä ennen kuin nyt! Vaikka ihan viime tinkaan ;) Tämä neon skull -meikki on saanut ideansa keneltäpä muulta kuin Vanessa Davisilta.

Käytetyt tuotteet:

MAC Pigment Colour Powder, Magenta Madness
Essence Bootiful Nights (S)cream contouring set
Makeup Geek Eyeshadow, Corrupt
Depend Lashes, Hanna

Kommentit

annakal (Ei varmistettu)

Vau! Superhieno halloweenlookki :)

Erika Naakka
NUDE

Kiiiitos paljon! <3 <3

Henna K (Ei varmistettu)

Käsittämättömän upea meikki! Olet kyllä taitava :)
Pakko tässä samalla udella että oletko testannut Lumenen Nordic Chic irtopuuteria ja olisiko sinulla antaa siitä mielipidettä?

Erika Naakka
NUDE

Kiiiitos!! Ööäää no nyt kyllä täytyy sanoa, etten ole tainnut kokeilla juuri tuota.... HAHA kesken lauseen Googletin tuotteen ja tajusin, että olenhan mä tätä käyttänyt :D Eli siis tykkään! Olen käyttänyt sitä Lumenen entistäkin irtopuuteria ja vähän mututuntumalla voisin sanoa, että samaa kamaa kuin vanha lempparini :) Suosittelen siis!

Mipu (Ei varmistettu)

Taitava olet! Tässä kiinnitti huomion silmämeikki eli kaipailisin tutoriaalia mustasta silmämeikistä, joka esim. Jenni Vartiaisella usein kivasti tehty eli dramaattinen, mutta ei liian gootti.

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! Hmmm no pitääpä kokeilla keksiä jotain, olisiko sulla jotain tiettyä mielessä? Ainakin yhden Vartiaisen meikin jo teinkin :) http://www.lily.fi/blogit/nude/tutorial-jenni-vartiaisen-suomi-100-silmameikki

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan törkeen makee! Sä vaan osaat &lt;3

Erika Naakka
NUDE

No voiiii kiiiitos! :)

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.blogspot.com

No siis wautsi wau! Todella upea toteutus ja muutenkin silmää miellyttävä look ♥

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi, kiitos paljon Nena :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau! Todella upea! Ja niin kaunis silmämeikki, komppaan aiempaa kommentoijaa tutorialista!

Erika Naakka
NUDE

Olisko sulla jotain tiettyä meikkiä mielessä? :) AInakin tällainen Vartiaisen meikki jo löytyy: http://www.lily.fi/blogit/nude/tutorial-jenni-vartiaisen-suomi-100-silmameikki

Kommentoi