Nettikauppalöytö

NUDE

Viime keväänä kirjoittamani juttu kosmetiikan nettikaupoista nousi todella suosituksi ja saa edelleen kommentteja. Monet lukijat vinkkaavat omista nettikauppasuosikeistaan ja pitäisikin varmaan jossain vaiheessa tehdä päivitetty versio samaisesta nettikauppalistasta. Eli lisää vinkkejä saa toki laittaa tulemaan! :)

Eilen tuli yksi vinkki Selfridges-nettikaupasta, jonne heti aloin rustaamaankin tilausta mm. Too Facedilta ja Laura Mercieriltä. Huimat 18 euron postikulut alkoivat kuitenkin jossainvaiheessa mietityttää ja aloin metsästää toista Laura Mercieriä myyvää sivustoa.Sitten löysin brittiläisen Space NK -sivuston. Se on brittiläinen nettikauppa, jonka valikoimista löytyy mm. Becca ja juurikin tämä Laura Mercier. Ja postikulut ovat ilmaiset tietyn ostomäärän jälkeen. No meikäläinenhän aivan villiintyi ja ostoskori alkoi uhkaavasti täyttyä aika tyyriillä tuotteilla, mutta onneksi sain itseni lopuksi karsimaan homman vain kahteen juttuun: Becca Aqua Luminous Perfecting Foundation -meikkivoiteeseen ja THE irtopuuteriin eli Laura Mercier Loose Setting Powder, Translucent-sävyyn. Nyt vain mittaamaan postitusaikaa ;)

Onko teillä jo kokemusta tästä nettikaupasta?

Kommentit

kiiraV
Kiira K.

Mä oon tilannut Space n Ksta kaikki Jaclyn Hill x Becca tuotteet, tullu aina nopeesti perille :-)

Erika Naakka
NUDE

Jes, hyvä kuulla! :)

Jasmiinar (Ei varmistettu)

Juurikin Laura Mercieria ja Beccaa olen tuolta tilannut. Tilaus on aina saapunut noin viidessä arkipäivässä postiin. :)

Elluuuu (Ei varmistettu)

Innostuin jo vähän, mutta tuolta ei saa Narsia tilattua Brittien ulkopuolelle :( Toki Becca ja Laura Mercier himottaa, mutta Narsilla tää olis ollutkin jo liian hyvää ollakseen totta :D

Erika Naakka
NUDE

ah no sitä ei nyt taida saada Suomeen mistään tilattua! :( 

Joy (Ei varmistettu)

NARSIa saa tilattua ainakin merkin omasta nettikaupasta narscosmetics.eu. Tuolta tilatessa postitus on ilmainen yli 50 euron tilauksiin, tai näin ollut ainakin kun viimeksi tilasin. :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Tää on niin hyvä vinkki, sillä mullekin vasta vähän aikaa sitten valkeni että perhana sieltähän tosiaan noita merkkejä saa eikä tartte esim. tuota Mercierin puuteria lähteä Tukholmasta asti metästään :D

hanna
www.hannamariav.com

Erika Naakka
NUDE

no niiiinpä! :)

Jm (Ei varmistettu)

Space Nkn liikkeetkin ovat ihania <3

Erika Naakka
NUDE

Oooooh sellaseen ku joskus pääsis!!

Petra11 (Ei varmistettu)

Eikös Narsia saa ihan lookfantasticilta normaalisti tilattua? Tosin en ole hetkeen tilannu... onko tähän tullu joku muutos?

KataP (Ei varmistettu)

Monia "parempia" merkkejä, vaikka Narsia, Hourglassia ja muita, saa tilattua myös Net a Porterista. Sielläkin postikulut on aika korkeat, mutta tosiaan saa noista Suomessa harvinaisempia merkkejä. Eli kannattaa muistaa tuo sivu myös kosmetiikkaostoksissa!

Kommentoi