Nivean uusi BB-voide

NUDE

Okei joo mä vähän aikaa sitten paasasin länsimaisista BB-voiteista ja siitä, kuinka ne eivät täytä niille alunperin asetettuja kriteerejä. Sain vähän aikaa sitten testiin Nivean uutta BB-voidetta ja kriteerejä tai ei, tämä voide taisi tulla meikkipussiini jäädäkseen.

Nivean BB-voide sisältää kevyesti meikkivoidetta, B5-provitamiinia, suojakertoimen 10 ja Hydra IQ:n. Pelästyin aluksi sitä, kuinka paksua voide on ja totta puhuen sitä olikin hieman hankalaa levittää. Siitä ainoa miinus. Mutta kun kerroksen lopulta sai kasvoille, iho tuntui kosteutetulta iltaan asti ja kuulsi kauniisti valossa. Ihoni sävy oli hieman tasaisempi, mutta näppyjä tämä ei peittänyt, mutta enpä mä sitä odottanutkaan. Arkimeikissä tämä toimii loistavasti, mutta juhlallisempaan meikkiin aion edelleen käyttää meikkivoidetta.

Kokonaisuudessaan voide on todella hyvin kosteuttava ja se antaa kevyttä sävyä kasvoille. Ainiin, ja se ihana Nivean tuoksu :) Jos siis olet edelleen sävyttävää päivävoidetta, kokeile ihmeessä tätä. Tuote tulee siis myyntiin marraskuun alussa ja hinta on noin 12 euroa.

Kommentit

aino (Ei varmistettu)

Onko tuota tuotetta valeissa/erittäin vaaleissa sävyissä? Ongelmana on ollut löytää tarpeeksi vaalea sävyinen BB voide. :( vissiin monilla on ollut sama ongelma.

Erika Naakka
NUDE

tää oli siis light ja vaalein näistä. ja tääkin oli aika tummaa :/

S (Ei varmistettu) http://1beautybox.blogspot.fi/

Pitää ehkä itsekkin koklata! :)

http://1beautybox.blogspot.fi/

henna (Ei varmistettu)

Tää oli mulle kyllä todellinen floppi... Sinne meni 12 euroa ihan turhaan :D voide oli ihan liian tummaa, omituisen paksua ja vaikka kuin tarkkaan yritin levittää niin en saanut tasaista tulosta aikaseksi. Kosteuttaa juu kyllä, mutta näytän siltä kuin pää olisi käynyt solariumissa ja muu kroppa ei! Ehkä mun on vaan tyydyttävä kohtalooni ja todettava, ettei mun ihonvärille löydy tarpeeksi vaaleaa BB-voidetta. Argh, hieman ehkä harmittaa!! Vaaleahipiäiset, älkää tuhlatko rahojanne tähän.

Erika Naakka
NUDE

joo kannattaa jo kaupassa kokeilla sitä kunnolla omalle iholle.

henna (Ei varmistettu)

Oisin kokeillut, vaan ei ollut minkäänlaista testeriä olemassa :/ tyhmänä sitten ostin sian säkissä :D

Kommentoi