No mascara makeup

NUDE

Luonnollisuusbuumi otti uudet mittasuhteet kun muotimaailman kuumimmaksi trendiksi on nousemassa meikkaamattomat silmät. Toisaalta tämähän käy meikäläiselle paremmin kuin pelkän ripsarin käyttö. Ripseni kun ovat maailman töpöimmät. Koklasin uutta meikkitrendiä ja yllätyin siitä kuinka erilaiselta ja uudelta tämä todella näyttää! Kun lookiin yhdistää tummat huulet, lopputulos on kaikkea muuta kuin arkinen. Mitä te olette mieltä?

Käytetyt meikit: Rimmel Lasting Finish 25Hr Nude, 200 Soft Beige + MAC Pro Longwear Concealer, NC25 + Clinique All About Eye Concealer, 01 Light Neutral + Lumene Sheer Finish Loose Powder* + Anastasia Beverly Hills Contour Kit* + RMS Beauty Cream Eye Shadow, Lunar*. MAC Eye Brows, Stud + IsaDora Eye Shadow Palette, Matte Chocolates + Oriflame Giordani Gld Eye Brow Gel*. H&M Velvet Lip Cream, Screen Siren (no good, älä osta). *saatu blogin kautta.

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGIT.FI + BLOGLOVIN' + TWITTER + FACEBOOK

Kommentit

TeijaH (Ei varmistettu)

Harrastan tätä todella usein. Eli pohjat, varjot, valot, poskipuna ja kulmat. Huulipunana käytän jotain vähän heleämpää. Tummat hiukset kehystävät, ja kokonaisuus toimii todella hyvin.

lukija (Ei varmistettu)

Todella raikkaan näköinen look! Tykkään. Sulla on kauniin muotoiset silmät ja silmäluomet tällaiseen meikkiin.

Lullah

Mä en tällä hetkellä pystyis tekee tuota, ku otsis on just tuossa silmien luona et ne katoais heti tuonne, mutta pitääpä muistaa joskus kun on kasvattanu otsiksen pois. Tarvii sen verran valoa silmien ympärille et tuo toimii. Tykkään ite pelkistää muuten seilmämeikin ja siihen pitkät ripset kaveriksi ja joku voimakas huulipuna. 

Reetta V. (Ei varmistettu)

Tykkään ihan hulluna!

Natalie Nailz Craze (Ei varmistettu) http://www.nailzcraze.com/

WOW This actually looks pretty fierce! Love it!

haaskalintu (Ei varmistettu)

Olen tehnyt jo noin hyvän aikaa. Kunnon meikkipohja ja siistit kulmat riittää töihin. Olen vähän laiska arkilaittautuja, joten toimii!

Annaaaa (Ei varmistettu)

En tykkää. Tätä on näkynyt viime aikoina katukuvassa paljon, ei nappaa minulle yhtään. Näyttää vaan siltä että silmät olisi unohdettu meikata.

Hymyileoletupea

Tykkään kovasti. Pakko testata! Sun silmät näyttää tosi kauniilta. 

Mentha Piperita

Yllättävän hyvältä näyttää! Tämä look ei kuitenkaan valitettavasti toimi kaikilla. Itse jouduin olemaan kesällä jonkin aika ilman ripsiväriä silmätulehduksen vuoksi ja jotenkin siihen tottui, vaikka ripseni ovatkin hyvin vaaleat ja aika lyhyet. Tein muun meikin mahdollisimman huolellisesti, mutta silti oli vähän alaston olo ja näytin jotenkin sairaalta ja uniselta. Joskus voisi kokeilla silmämeikkiä rajauksella, mutta ilman ripsiväriä - rajaus on mulle silmämeikissä kaikki kaikessa. Koko ripsivärin levitys on meikkaamisessa inhokkini ja ripsienpidennykset eivät ole mun juttuni. :)

aikahyvä (Ei varmistettu)

Näyttää kyllä hyvältä! Omalla kohdallani vaan ei :D Sun piirteillä ja väreillä todella kaunis.

Tykkään ja on itselleni ollut se normi jo kauan. Omat silmäni on niin arat, että sopivaa ripsiväriä on vaikea löytää ja en muutenkaan halua silmiäni arkisin ripsarilla rasittaa. Täysin luonnollisena en kuitenkaan halua töihin mennä, joten nopea pohja vähän poskipunaa ja kaiken a ja o, kaunis huulipuna niin ulkonäkö on heti siisti ja huoliteltu. 

elviiraaj (Ei varmistettu)

Hei,ihana look:)! Mua tykästyttäis kovasti tutorial täydellisen freesistä nudemeikistä,luonnollisen kauniista ja sporttisesta? Oisko mahdollista toteuttaa tai vinkata parhaimmat löydökset:)?

Erika Naakka
NUDE

laitetaan toivepostauslistaan :)

Kommentoi