Nouseva trendi: LOB

NUDE

Nyt kyllä kuumottelee tukanleikkuu. Hiusmaailman uusin ja tämänhetken kuumin trendi on nimittäin pitkä polkka eli long bob eli LOB. Ja se näyttää H-Y-V-Ä-L-T-Ä! Toisaalta en ole ihan varma, miten tämä tukkatyyli sopisi ohut- ja sileähiuksiselle. Menisikö tukka entistä enemmän päätä pitkin? Ja raaskisinko oikeasti heittää vuosien kasvatusprosessin ihan hukkaan? Niin suuria kysymyksiä! ;)

Onko joku teistä jo kenties hypännyt tämän uusimman tukkatrendin kelkkaan?

Lisää kuvia Pinterestissä.

Kommentit

tiia (Ei varmistettu)

Itse olen miettinyt tukanleikkuuta varmaan kesästä asti. Haluaisin juuri tuollaiset ihanat lyhyet hiukset. Hiukseni ovat nyt (vielä) suunnilleen napaan asti ja niitä olen kasvattanut nyt noin 5 vuotta. Suurin kysymys hiusten leikkuussa on että uskallanko? Toivon että mahdollisimman pian uskallan:D Sulle sopis kyllä varmasti kans tuon pituiset hiukset;)

Jutta (Ei varmistettu)

Kyllä oi kyllä! Ja vieläpä ihan tietämättä näköjään! Lyhyempään pätkäsin itse jo kesän tietämillä mutta noin viikko takaperin kampaajalla (yhteisvoimin) päätyttiin tuohon mun niiiiin kauan haaveilemaan long bobiin! Ja ei todellakaan lätistä tukkaa, vaan paljon helpomin muotoiltavissa supermuhkeaksi! ;)

nennnii (Ei varmistettu)

Oon näköjään ihan vahingossa mukana tässä uusimassa tukkatrendissä. :D En ole saanut aikaseksi käydä kampaajalla "muutamaan" kuukauteen ja tää reuhka on muisto vaan siitä perinteisestä polkkatukasta.

Pauliina (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Muakin on jo pidemmän aikaa himottanut leikata hiukset tuollaiseen malliin, vaikka eipä tästä enää tarvitsisi paljoa pois ottaakkaan, mutta ihan ei oo rahkeet vielä kuitenkaan riittänyt -pääosin aika samoista syistä mitä itsekin tuossa mietit. :) Hyvältä näyttää kyllä, ja kaikilla muilla tuota lobia aina kuolailen.. :D

LaJo (Ei varmistettu)

Näköjään, tietämättäni. Tupeeraat latvasta ja käytät jotain rakenneainetta föönatessa niin ei ole lättänä, ainakann mulla. Tuota Alban väriä voisi kyllä vielä harkita! <3

Hanna (Ei varmistettu)

Itse oon ollu vuosien ikikasvattaja ja olinkin onnistunut saamaan pitkän reuhkan kuivien latvojen kanssa. Viikko sitten repäsin, ja hiuksista otettiin 20senttiä pois ja olen enemmäm kuin rakastunut! Täysin terve tukka ja kevyt sekä helposti laitettavissa. Päätös ei oo kaduttanut hetkekäkään ;)

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

Oih, mä antaisin vaikka oikean käteni tuollaisesta tukasta! Toisaalta sanoisin, että leikkaa ihmeessä, mutta toisaalta mihin sä sitten teet sun upeat kampaustutoriaalit!? :D Haha!

Luulisin muuten, että toi pituus toimisi hyvinkin hennossa tukassa, kuvittelisin että se nousisi ja pysyisi kuohkeana paremmin, kun se ei paina niin paljon kuin pitkänä :)

Tikru (Ei varmistettu)

Olen suunnitellut leikkauttavani juuri tuollaisen polkan ja oma tukkani on juurikin ohut ja liukas. Lauantaina on kampaaja, katsotaan uskallanko sitten kans leikkauttaa tuollaisen hiusmallin vai jänistänkö viime hetkellä ;)

rooosa (Ei varmistettu)

Jep, tällä mitalla on menty jo viimeiset kolme vuotta! Hauskaa, että tää on nyt nouseva trendi, itse oon kyllä aina saanut paljon kehuja pitkästä polkastani:-) Täytyy muuten sanoa että sopii todella hyvin hennoille ja liukkaille hiuksille, kampaukset pysyvät paaljon paremmin kuohkeina mallissaan kuin pitkässä luirutukassa!

Kati (Ei varmistettu)

Minäkin lähdin tähän trendiin tietämättäni! Kävin kampaajalla 10kk edellisen leikkauskerran jälkeen ja leikattiin kaikki huono blondattu latva pois mitä ei viime kerralla raaskittu.

Hieman muotovaahtoa tyveen ja föönaus ja lirutukkakaan ei mene päätä myöten ;)

Paula (Ei varmistettu)

Mulla on just tuo pituus. Ihan täydellinen! Ei ole liian pitkä (roikko), saa kivasti laitettua eri tavalla. Tukka näyttää myös paksummalta kuin pitkänä.

Jaaaana (Ei varmistettu)

Itselläni sama pähkäily menossa! Olen monta vuotta kasvattanut hiuksiani ja vihdoinkin ihannepituuden saavutettuani on long bob alkanut himottaa. Omistan myös ohuen ja sileän luiru tukan ja siksi pelkäänkin lyhentämistä, monet kyllä sanovat että pysyy helpommin tuuheana! Odotan innolla päätöstäsi :) kiitos todella inspiroivasta blogista!

Erika Naakka
NUDE

kiitos itsellesi kivasta kommentista :)

Saara (Ei varmistettu) http://designistas.blogspot.fi/

Ei vitsi, vähän tekis mieli!! Just nyttenkin tässä harjailen hiuksia kun menee takkuun ihan heti eikä näitä jaksa laittaa, mutta toisaalta sillon kun jaksaa niin ne on niin upeet. :D Ja jotenkin tuntuu vaan että pitkissä hiuksissa on se naiselllisuus, mut ei hitsi.. :D Tollasetkin niiin upeet ja helppo laittaa..

Anni (Ei varmistettu) http://loihtimo.fi/blogi

Mä oon itse kampaajana sitä mieltä, että toi mitta on ohuthiuksiselle niiiin paljon parempi kuin tosi pitkä!
Helpompi saada näyttämään kuohkeelta. :-) Erityisesti, jos kampaaja on osannut ottaa pikkujutuissa sen sun hiuslaadun huomioon, kerrostanut ja keventänyt tarpeen mukaan oikealla tavalla.

Laura (Ei varmistettu)

Leikkautin nyt noin vuosi sitten ylipitkän polkan itselleni toiveena parempikuntoiset ja paksummat hiukset. Ja sehän toimi! Tähän mennessä hiukset on kasvaneet jo ainakin 15cm, eli hurjempaa vauhtia kuin ennen leikkauttamista. Lisäksi olen saanut ainakin noin kolme kertaa paksummat hiukset kuin ennen leikkaamista omistin. SUOSITTELEN! Lisäksi korkkiruuvikiharat suoristusraudalla näyttää tällä leikkuulla ihan törkeen kivalta! Varmasti leikkaan joskus vielä uudestaan :)

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Mulla on ainakin leikkaaminen vaan paksuntanut hiuksia! Joten go for it!

Nae (Ei varmistettu)

Itse pätkäisin viime jouluna alaselkään asti yltävät hiukseni aika lailla polkkamittaisiksi. En ole päivääkään katunut päätöstä, satunnaisia "voi kun olisi kiva kokeilla uutta lettiä/nutturaa"-huokaisuja on ollut, mutta sitten muistan miten kiva tämä lyhyempi malli on.

Vajaan vuoden tämä reuhka on nyt kasvanut kun en ole keksinyt muutakaan, ja nyt itselläni onkin sitten lob. Hämmästyin viime keväänä, kun niitä polkkamalleja alkoi näkyä hirveästi kuvissa, että olenko minä nyt ollut vähän edelläkävijä kun jo talvella pätkin hiukseni :D Tahattomasti siis muodin mukana mennään.

Lob on muuten siitä kätevä, että se ei juuri takkuunnu vaikka olisi huivi+pipo -yhdistelmä, ja sen kuitenkin saa tarpeen vaatiessa kiinni. Vähän totuttelua lyhyt malli tarvitsee, kun esim. kihartaminen onkin aika erilaista, mutta sanoisin, että oikein hyvä ratkaisu. Ja kasvavathan hiukset sitten takaisin, jos niitä sattuisi kaipaamaan.

Tietysti, jos muodin mukana pysyminen on suuri motivaatio hiustenleikkuulle, harkitsisin sitä vielä. Trendit kun tuppaavat muuttumaan aika nopeaan tahtiin (tosin ilmeisesti hiustrendit ovat hitaampia kuin esimerkiksi vaatetrendit, olen ymmärtänyt). Jos taas tuntuu siltä, että oikeasti kaipaat jotain näkyvää muutosta hiuksiisi, niin anna mennä! :)

Kommentoi