Nude ehdolla inspiroivimmaksi kauneusblogiksi!

NUDE

Kun kuulin, että blogini on valittu ehdolle vuoden inspiroivimmaksi kauneusblogiksi, hypin tietokonetuolillani riemusta ylös ja alas. Joku (kuka?!) oli siis ehdottanut minua Indiedaysin järjestämään Inspiration Blog Awardseihin ja siellä sitä nyt ollaan, muiden mahtavien kauneusblogien joukossa! Eli jos tunnet, että olen joskus jollain tavalla inspiroinut sinua, käy ihmeessä antamassa äänesi 10.11. mennessä täällä :)

Kommentit

Sarina (Ei varmistettu) http://www.bySarina.com

Pitääkin käydä äänestämässä:) Paljon onnea sulle jo nyt tästä ehdokkuudesta! <3

Sarina x

Erika Naakka
NUDE

kiva ja kiitos jo etukäteen! :) <3

Stellis (Ei varmistettu)

äänestetty! :) Olet inspirinoinut paljonkin ja monta kertaa! kiitos ja onnea ehdokkuudesta!

Erika Naakka
NUDE

voi kiitos :') <3

Minna Rosé (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi/

Minä ainakin ehdotin blogisi kilpailuun mukaan, mutta vähän luulet etten ole ainoa ;) Onnea ihanasta saavutuksesta, ansaitset sen todella! Kävin blogiasi äänestämässä!
Olen itsekin ehdolla lifestyle -kategoriassa :)

Erika Naakka
NUDE

hih, kiitos! :)

minä (Ei varmistettu)

Onnea ehdokkuudesta! Muuten, mitä ehdottaisit meikkivoiteeksi henkilölle jonka iho on rasvainen mutta pintakuiva. Kaikki tuntuu tarttuvan kuiviin ihokohtiin ja ei näytä nätiltä.. :)

iiina (Ei varmistettu)

moiksu! sait niiin ääneni. ehdottomasti :) olet yksi harvoista bloggaajista joiden tekstit jaksan kokonaan lukea, susta välittyy todella fiksu ja ihana kuva ruudun läpi!

ja hei, vielä pakko kysyä- minulla on pitkät (yli kainaloiden) ja suorat hiukset ja haluaisin ostaa uuden kiharruslaitteen hiuksilleni, vanha suoristusrautani kun repii hiuksia ihan kamalasti.. Olisiko sinulla suosituksia? :) suoristusrautakin käy, mutta millä mielestäsi tulee kestävimmät "isot" kiharat?

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.fi

Mä olin tähän jo kerran mielestäni jättänyt kommentin, mutta sitä ei näy? :O Niin että äänestetty on jo ennen tätä postausta, sun blogi on nimittäin kiistatta Suomen kirkkain omalla sarallaan. Hyvät kuvat, tiivis postaustahti, tuoreita vinkkejä ja kivoja tuotteita laidasta laitaan - toivon sulle vilipittömästi voittoa kategoriassasi. :)
Ja hei, ehkä nähdään paikan päällä livenäkin ihan? :) Supertorstaita sulle!

Erika Naakka
NUDE

Voi että, suuri kiitos! Pelastit mun päivän :)

Aikatauluja en ole vielä tarkistanut, toivottavasti ehdin paikanpäälle ja nähdään siellä :)

Kommentoi