Nuden kampaustutorialit

NUDE

On ollut kivaa huomata, että blogiini on tullut viime aikoina tosi paljon uusia lukijoita (jee!) ja siksi ajattelinkin kerätä muutamia tämän blogin kampausohjeita yhteen postaukseen. Ehkä tämä postaus voisikin olla sellainen uuden lukijan tervetuliaispaketti ;) Eli tervetuloa kaikki uudet lukijat, toivottavasti viihdytte!

Pääset tutorialeihin linkkejä painamalla: 1. Ranskanletti väärinpäin (video). 2. French twist eli banaaninuttura valkin kanssa (video). 3. Kalanruotokampaus. 4. Nuttura kalanruotoleteillä. 5. Puolen minuutin kampaus. 6. Helppo lettinuttura. 7. Chignon-nuttura hiuspannan kera. 8. Rihanna-kampaus musiikkivideolta We Found Love. 9. Nutturalassolla tehty nuttura. 10. Hiusdonitsin käyttö. 11. Viime kesän lemppari, milk-maid braid. 12. Nuttura ranskanletillä. Hehe mulla tosin toi letti epäonnistui aika totaalisesti :D 13. Valkin avulla tehty nutturakampaus (video). 14. Solmukampaus. 15. Blake Livelyn lettikampaus.

Muutamia ideoita tuleviin kampaustutorialeihin mulla jo onkin, mutta lisäinspistä kaivataan aina. Millaisen kampauksen sä siis haluaisit seuraavaksi nähdä Nudessa? :)

Follow me / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

Soon (Ei varmistettu)

Hei, ihan mahtava postaus! Just pohdiskelin miten saisin siniset latvani tänään piiloon, kun kyllästyttää, ja postauksesi myötä päätin kokeilla tuota nroa 7. KIITOS KIITOS KIITOS <3

http://inthenearfuturebysoon.blogspot.fi/

Lara (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi/

Meikäläinen on kyllä itse niiiiin käsi hiustenlaiton kanssa. Tällä hetkellä tosin kampausmahdollisuudet muutenkin on aika rajalliset kun lyhyt tukka :D Mutta kiva postaus ja ihania kampauksia! :)

-Lara
http://larazonee.blogspot.fi/

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Hiuksista on moneksi! Hyvä Erika!! :)

Pauliina (Ei varmistettu)

Mahtava postaus! Mulla on pitkät hiukset ja tarvitsen kampausideoita ja tässä niitä oli monta ja vielä ohjeiden kera, kiitos :) Aion kyllä heti kokeilla näitä ;)

Erika Naakka
NUDE

no kiva! ajattelinkin, että te lukijat saattaisitte tykätä tällaisestä "kaikki pähkinänkuoressa" -postauksesta ;)

Marianne (Ei varmistettu)

Oo naanaa kesää odotan! Toi Riri tukka tutorial on niiiiiin paras <3

Anne (Ei varmistettu)

Ihania lettikampauksia! Teen toisinaan kiharoita hiuksiini, ja sitten mietin mitä niille kiharrettuina voisi tehdä. Olis kiva saada joku helppo opastus miten kannattaa esim. pinnejä laittaa, jos haluan tehdä rennon nutturan tms.

Erika Naakka
NUDE

joo joskus itekin painiskelen saman ongelman kanssa. eli hyvä postausidea, kiitti! :)

i (Ei varmistettu)

voisit sit lyödä samalla 2 kärpästä yhdellä iskulla ja tehdä ensin tutoriaalin kihartamisesta sillä yhden tuuman kihartimella ja sitten niiden laitosta nutturalle esimerkiksi :)

Erika Naakka
NUDE

haha arvaappa mitä! just tänään tein pikatutorialin kihartamisesta mun uudella suoristusraudalla ja mun piti samalla myös tehdä nutturatutorial. mut en millään jaksanu! :D joten toivottavasti mulla olisi ens viikolla aikaa tehdä kiharrustuto ja nuttura! yritetään :)

Emma (Ei varmistettu)

heii!! ihania kampauksia mut heräs kysymys että mistä sä oot hommannu noita läpinäkyviä ponnareita!!

Erika Naakka
NUDE

ihan vaan cittarista ;) mut ne on ihan must!

Luisa (Ei varmistettu) http://kkwasha.blogspot.fi/

Tosi upean näkösiä kampauksia ja tosi kiva että ne on laitetty nyt tähän yhteen postaukseen nii löytää helposti ja tästä voi valitakin minkälaisen tekee jos iskee tyhjyys kapauksen suhteen :p

marsku (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.com

supertyylikkäitä kampauksia!! <3

Roosa (Ei varmistettu) http://sinariitat.blogspot.fi

Nää on kaikki ihan mahtavia, ja aionkin keväämmällä kokeilla varmaankin kaikkia.
Toivoisin kuitenkin seuraavaks jotain kampausta luonnonkiharoille hiuksille, vaikkei sulla sellaisia ookkaan. Olis kuitenkin kiva, jos löytäisit joitain suht helppoja :)

Kiitos kuitenkin jo näistä, nää tulee pelastamaan monta huonoa hiuspäivää!

Kaisa (Ei varmistettu)

Hei, ihania kampauksia nämä kaikki! :) Olisi kiva saada uusia ideoita sellaisiin kampauksiin millä saa juurikasvun tai toista tai kolmatta päivää pesemättä olevat hiukset näyttämään kohtuulliselta. Ja myös keskipitkille hiuksille olisi kiva saada lisää ideoita, sillä omissa hiuksissani esimerkiksi nuo kampaukset 1, 3, 4, 11 ja 15 eivät näytä oikein miltään.

Kiitos jo etukäteen! :)

Kommentoi