Nutturakampaus ranskiksilla

NUDE

Olen alkanut tehdä ranskanlettejä väärinpäin lähes joka kampaukseen, niin paljon mä olen niihin tykästynyt. Tää kampaus mulla oli Bonnierin järjestämässä bloggaajaillassa, jossa muuten tapasin kivoja Olivian ja Divaanin bloggaajia :) Kampauksessa on siis kaksi ranskista sivuilla ja lettien loppuosat on pyöritelty niskaan nutturaksi. Huomenna laitan tänne videon, jossa näytän miten ranskis tehdään väärinpäin eli pysykäähän kuulolla.

Laventelin värinen kynsilakka on KICKsiltä saatu, sävy on Philosophy. Huulipuna on taas se sama Make Up Storen Dare-sävy ja palkkisormus äitini suunnittelema ja niitä löytyy täältä.

Kommentit

Annina (Ei varmistettu)

Jee! Illan tukka ongelma ratkesi, kiitos vinkistä. Eikä muuten ole tullu mieleen tehdä letti noin väärin päin. Se tulee paljon kauniimmin esiin!

Noora (Ei varmistettu)

Siis hollantilainen letti.... :) tai voihan sitä toki sanoa ranskalaiseksikin väärinpäin, onhan se sitäkin. Mutta tunnetaan myös hollantilaisena ;)

Erika Naakka
NUDE

hahhaaa ainiin! no määhän aattelin et tälle on oltava joku parempi nimi :D no menköön!

Anne (Ei varmistettu)

Ihana lettikampaus. Kunpa oppisin joskus tekeen itsekin :)

Erika Naakka
NUDE

harjottelee vaan ;)

Chatte (Ei varmistettu)

Kivalta näyttää! :)

Tää on nyt kyllä asiaanliittymätön kysymys, mutta mitä pidät tuon paidan alla? :D Mulla on sama paita, jota en ole vielä käyttänyt kertaakaan, koska en keksi mitään fiksua sinne alle :D

Elli (Ei varmistettu)

Vitsi mä luin jossain ajatushäiriössä just Laura Ingalls Wilderiä (pieni talo preerialla jne.) Ja siinä ne laitto hiuksia näin :)

Elli (Ei varmistettu)

Ja siis tykkään!

Kommentoi