Nutturalasson käyttö

NUDE

Tässä postauksessa näytän miten Glitterin nutturalassoa käytetään nutturan tekoon. Ja helposti ja nopsasti, tietty ;) Eikä tämä suinkaan ole ainoa tapa käyttää lassoa, myös muunlaiset kampaukset ja kiharatkin luonnistuvat tällä vaivatta! Niistä lisää myöhemmin.

1. Vedä hiukset lasson läpi. Yritä saada lasso mahdollisimman lähelle latvaa niin, ettei hiussuortuvia irtoa tai tipu lasson sisältä. 2. Ala kierittää lassoa ja hiuksia yläkautta kohti tyveä. 3. Tyven lähellä taivuta nutturalasso ympyräksi ja kiinnitä päissä olevat väkäset yhteen. 4. Viimeistele nutturaa niin, ettei lasso näy sen sisältä ja ettei hiussuortuvia sojota nutturan ulkopuolella :)

Tässä vielä muutama niistä tarvikkeista, jotka sain Glitteriltä: nutturalasso, kampavalkki (just olin kylläkin ostanut sellaisen itsekin, damn), multi hair tool ja hiuslisäke. Jännää päästä kokeilemaan noita kaikkia! :)

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu) http://napppi.blogspot.com

Tulisikohan noita kampavalkkeja pian tännekkin taas myyntiin kun olen nyt yli kuukauden joka viikko käynyt sitä kyselemässä ja ikinä ne ei osaa kertoa millon olis tulossa lisää :(

Erika Naakka
NUDE

harmi, toivotaan, että pian tulisi!

miia-maaria (Ei varmistettu) http://miiamaariastyle.blogspot.com

Ihana sun blogi, niin raikas ja aina uusia ajankohtaisia vinkkejä :)
Olisi ihan super jos laittaisit lisääkin clipsipidennys kampausvinkkejä!

Erika Naakka
NUDE

voisinpa laittaakin, kiitos kehusta ja postaustoiveesta :)

Annukka (Ei varmistettu)

Sulla on niin kiiltävä tukka! Onko se aiemmin mainostamasi Joicon hiusöljy, joka silottaa hiusta noin?

Erika Naakka
NUDE

Voi olla :) Olen myös käyttänyt nyt Paul Mitchellin Super skinny serumia.

Linda (Ei varmistettu)

Olisko mahdollista saada jonkun näköstä opastusta myös noista muista tarvikkeista? :D

jammie (Ei varmistettu)

Olen tainnut harkita kaikkien kuvassa olevien vimpaimien ostamista, joten jään odottelemaan tarkempia esittelyjä... :D Kiitos tästä!

Linda (Ei varmistettu)

Mites tota kampavalkkia käytetään? näyttää mielenkiintoiselta :)

Riikka (Ei varmistettu)

miten tota kampavalkkia kätetään kun en oikein tajuu :D ja toinen on toi multi hair tool :D ooks mie oikeesti vaan tyhmä vai miks en tajuu et miten noita käytetään :)?

Enni (Ei varmistettu)

No näyttääpä kivalta! Osaispa tämäkin rähmäkäpälä tehdä vastaavaa... :D

Erika Naakka
NUDE

Koitan tehdä muistakin tutorialeja ja kampavalkista on tulossa video Iltalehden nettisivuille :)

Kipsu (Ei varmistettu)

En ole ikinä kuullutkaan mistään nutturalassosta:O. Näyttää ihan mielenkiintoiselta kapistukselta - pitää katsoa josko tulisi testattua.

Kumpaa suosittelet itse nutturan tekoon? Donitsia vai nutturalassoa? Kummalla helpompi tehdä/kivempi lopputulos?

Erika Naakka
NUDE

Hmm hyvä kysymys. Donitsilla tulee mulla ainakin paljon isompi kuin nutturalassolla. Ja näyttävämpi. Mut nutturalassoa on ehkä vielä helpompaa käyttää kuin donitsia. Mut riippuu mihin itse sitä käytät, juhlaviin nutturoihin vai arkikampauksiin :)

Lotta (Ei varmistettu) http://redcircledress.blogspot.fi

Pitää kyllä käydä toi ostamassa! Yleensä käytän donitsia apuna nutturan teossa, mutta kun mulla on nykyään niin pitkät hiukset, niin hiusten latvojen pinneillä kiinnittämiseen menee ihan tuhottomasti aikaa (ja pinnejä!). Tämän kanssa ei taida tulla sitä ongelmaa, vaan latvat jäävät nutturan sisään?

Erika Naakka
NUDE

joo kyllä ne jää :) donitsillakin voi hiukset muuten pyöritellä nutturalle niin, että latvat menee sinne sisälle. mulla on tutorialikin jossain täällä blogissa..

kkassuee (Ei varmistettu)

ihanaa kun olet tehnyt ohjeen tästäkin! ostin tänään just tuon nutturalasson ja olin ihan kädetön sen kanssa :D sitten epätoivoisena klikkailin itseni tänne ja osottauduit mun pelastukseksi! nyt on nuttura päässä ja hyvä mieli!

Kommentoi