NYX saapuu Suomeen ensi viikolla!

NUDE

Toivottavasti tämä ei ole teille kaikille ihan old news, mutta NYX Cosmetic rantautuu viimeinkin Suomeen! Olin aikeissa kirjoittaa tästä jo tämän viikon alussa, mutta Lilyn sivuston kaatumisesta johtuen pääsin levittämään ilosanomaa vain Nuden Facebook-sivujen, Snapchatin ja Instagramin kautta.

Lasken NYXin ehdottomasti yhdeksi lempimeikkimerkeistäni. Pariisin reissulla Sanni kysyi illallispöydässä, mikä meikkimerkki on suurin suosikkini ja minkä merkin meikkejä minulla on eniten. Mietin asiaa pitkään, sillä suurinpiirtein kaikki käytössä olevista vakkarimeikeistäni on eri brändeiltä! Mutta pienenpienellä enemmistöllä eniten sieltä löytyy meikkejä NYXiltä.

Pompin innosta jo silloin, kun NYXin tuotteita alkoi saada suosikkiverkkokaupastani Feeluniquesta (postaus) ja voitte vain kuvitella kuinka innoissani olin, kun sain tietää, että kohta niitä lötyy myös lähi-Sokokselta! Lehdistön lanseeraustilaisuudessa meille kerrotiin merkin historiasta, ideologiasta ja suurimmista hiteistä.

NYXillä on vahva perusta sosiaalisessa mediassa. Oikeastaan merkin kaikki uudet tuoteideat tulevat sosiaalisen median vaikuttajilta ja vallalla olevista "some-trendeistä", joihin pystytään reagoimaan todella nopeasti. Ja tämän olen huomannut itsekin. Heti kun Instagramissa alkoi näkyä yhä enemmän contour-meikkejä, NYX lanseerasi contour-puikon. Ja kun nestemäiset mattapunat alkoivat ottaa jalansijaa, NYXiltä löytyi heti oma versionsa.

NYX on taiteellinen merkki, joka keskittyy värikosmetiikkaan. Tämän seikan huomaa siitä, että merkillä on erilaisia tuotteita yli 1500, mutta vain muutama niistä on meikkivoiteita! NYXiä verrataan laadultaan esimerkiksi ammattilaismerkki MACiin, mutta hinta on vain murto-osa ammatilaismeikkien hinnoista. Hinta-laatusuhde onkin NYXillä enemmäin kuin kohdillaan.

Merkin 10 myydyintä tuotetta ovat Makeup Setting Spray - Matte, Pore Filler Primer, Jumbo Eye Pencil - Milk (postaus täällä), The Curve Eyeliner, Studio Finish Powder - Translucent, The Natural Shadow Palette, Eyebrow Cake Powder, Butter Gloss - Creme Brulee (postaus täällä), Soft Matte Lip Cream (postaukset täällä, täällä) ja Wonder Pencil.

NYX rantautuu tänne meille siis ensi viikolla! Tässä vielä tarkemmat lokaatiot ja aikataulut:

Sokos - Helsinki, Tampere, Lahti ja Kuopio: pe 8.4.
Sokos - Oulu: to 14.4. 
Sokos - Turku, Jyväskylä, Joensuu, Helsingin Kaari, Pori ja Raisio: pe 15.4. 
Emotion - Hämeenlinnan Goodman, Helsingin Hakaniemi ja Espoon Sello: pe 15.4. 
NYX on pian tilattavissa myös sokos.fi:stä

Kuka on yhtä innoissaan kuin minä? ;)

Kommentit

ShakespeareJen (Ei varmistettu) http://shakespeareandsparkle.com/

Jee, ainakin minä! NYXiä löytyy omista varastoista jo contour paletti ja Creme Brulee kiilto, mutta säntään kyllä heti Sokokselle ostamaan ainakin tuon Makeup Setting Sprayn, ja täytyy kai noita mattapuniakin testata. xx

http://shakespeareandsparkle.com/

Vonski (Ei varmistettu)

Hep! Täällä myös yksi innostunut, joka odottaa shoppailureissua Sokokselta ☺

sininenn (Ei varmistettu)

Jeee! Meikkifriikkeys ja opiskelijan kukkaro ei ole hirveän hyvä yhdistelmä, joten tämä on mielettömän hyvä uutinen :)

Lullah

On tuo Sokoksen saapuminen Ouluun ihan paras. Enää 10pv niin täältää saa Urban Decayta, NYXia, We Care Icon ja vaikka mitä muuta <3 Valkea on kyllä todella kyseenalainen (Arina saa katkasta kokonaisen kadun rakentamalla kauppakeskuksen sen päälle......), mutta kyllä minä meikkihörhönä tykkään.

Riia Meikkipää

Meikkipäät ovat myös tulessa!

Saara R. (Ei varmistettu)

IIIIK!!!! Minä täällä hypin, tärisen ja melkein itkenkin innosta (liittyyköhän kuukautiskiertoon?). Jotenkin vaan se kynnys netistä tilaamisessa on ollut liian suuri mutta nyt vihdoin. Kiitos Erika kun infosit tästä asiasta. Pyöriiköhän hinnat miten paljon jenkkien hintojen yläpuolella?

Erika Naakka
NUDE

Mitä nyt SOkoksen sivuilta katsoin, niin aika samoissa hinnoissa pyörii (esim Soft Matte Lip Cream on Feeluniquessa 7,26 ja Sokoksella taisi olla noin euron kalliimpi). Ja Feeluniquessa on siis varmaan kaikista halvimmat hinnat :)

Hilmaiida (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä tutoriaalia joko kuvat+teksti tai sit videona NYX 3C Palette Color Correcting Concealer peiteväripaletin käytöstä?

Erika Naakka
NUDE

mulla ei valitettavasti ole kyseistä palettia :/ mutta katsotaan josko sen jossain vaiheessa hankkisi!

Kommentoi