Ohjeet heleään pohjameikkiin Iberon siveltimillä

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Ibero

Varmasti monelle teistä kotimainen Ibero on tuotemerkkinä todella tuttu. Merkin tuotteita löytyy esimerkiksi Cittareista, eikä niitä ole hinnallakaan pilattu. Iberon valikoimista löytyy meikki- ja kampausvälineitä joka lähtöön; on ripsientaivuttimia, siveltimiä täys- ja matkakokoisina, meikkisieniä, harjoja, kampoja, peilejä, pinnejä, koruja ja kaikkea tältä väliltä. Jos itseltäni puuttuu esimerkiksi jokin kampausväline, käännyn useimmiten sinne Iberon hyllyn puoleen.

Omiin Ibero-suosikkeihini kuuluvat mm. uusi harjamainen meikinpohjustussivellin, meikkivoidesivellin, peitevoidesivellin, suuri puuterisivellin ja lyhyt kabuki-sivellin. Rakastuinkin näiden söpöjen siveltimien lisäksi noissa tutorial-kuvissa näkyvään helmi-chokeriin ja ihaniin sydämenmuotoisiin meikkisieniin.

Päätin tämän yhteistyön merkeissä jakaa teille superkestävän, mutta kauniin kuulaan meikkipohjan ohjeet. Hyvät välineethän vievät meikkauksen ihan uudelle levelille, joten kannattaa ehdottomasti panostaa siveltimiin ja meikkisieniin. Fokus on siis Iberon pohjameikkisiveltimissä, vaikka merkiltä löytyy toki myös hyviä silmämeikkisiveltimiä, jotka nekin kannattaa käydä katsastamassa.

OHJEET HELEÄÄN POHJAMEIKKIIN

- Levitä kasvoille meikinpohjustusaine eli primer. Homma hoituu parhaiten sormin, jolloin saat tasaisimman lopputuloksen.

- Levitä kaikkialle kasvoille sopiva meikkivoide Iberon meikkivoidesiveltimellä ja tasoita voide iholle kostutetun meikkisienen kanssa.

- Käytä sitten tarvittaessa peiteainetta. Itse levitän peiteaineen aina silmien alle kärjellään olevan kolmion muotoon, jolloin saan poskipäille samalla nostetta. Töpöttelin peiteaineen silmien alle suurinpiirteisesti sormin ja viimeistelin levityksen Iberon meikinpohjustussiveltimellä.

- Tee sitten halutessasi varjostukset. Itse levitin varjostusväriä poskille, leukapieliin ja hieman hiusrajaan samalla meikinpohjustussiveltimellä, joka on muuten aivan täydellisen kokoinen tähän hommaan. Muista häivyttää hyvin!

- Kiinnitä meikki levittämällä irtopuuteria kriittisimpiin paikkoihin kostutetulla meikkisienellä. Itse teen aina kevyen bakingin silmien alle, jolloin paksuhko peiteaine pysyy paikoillaan koko päivän sekä otsalle, nenälle ja leukaan, jolloin iho ei varmasti ala kiiltää.

- Anna puuterin hetken aikaa asettua ja imeytyä ja pyyhkäise sitten ylimääräinen puuteri pois isolla Iberon puuterisiveltimellä.

- Anna kasvoillesi sitten hieman kesän sävyä aurinkopuuterilla Iberon kabuki- tai puuterisiveltimen avulla. Tämä on muuten vaihe, jonka moni skippaa, mutta joka tekee kyllä ison muutoksen kasvoille.

- Tuo iholle heleyttä voidemaisen tai puuterisen korostusvärin kanssa. Myös tähän kohtaan sopii tuo Iberon pohjameikkisivellin, jolla voi levittää sekä puuteriset että voidemaiset tuotteet.

Ja näin kestävä pohjameikki on valmis! Toivottavasti saitte tästä tarpeellisia ohjeita sivellinten oikeaoppiseen käyttöön.

Tuo Iberon uusi harjamainen sivellin osoittautui kyllä todelliseksi monitoimituotteeksi tämän pohjameikin teossa. Levitin sillä peitevoiteen silmien alle, varjostusvärin otsaan ja poskille ja korostusvoiteet kasvojen korkeimpiin kohtiin. Ja miksei tätä voisi käyttää myös ihan meikkivoiteen levittämiseen! Hienoa, että Iberon on lähtenyt tähän harjamaisten meikkisiveltimien buumiin mukaan. Loving it!

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä huulipunaa sulla on tässä?? Ihana väristä!

Erika Naakka
NUDE

H&M:n huulipunaa sävyssä So Cocoa! Maksaa peräti kybän :)

Delle (Ei varmistettu)

Käytätkö nenänpieliin ja muualle peittoa tarivtseviin kohtiin samaa peiteainetta, kuin silmien alle? Itse laitan ohuempaa ainetta silmien alle ja tömäkämpää nenänpieliin ja pariin muuhun peittoa vaativaan kohtaan. Vitiligo laikku leuassa tuottaa toisinaan haastetta! Ei meinaa millään saada kokonaan piiloon. Olisiko sinulla siihen vinkkiä?

Erika Naakka
NUDE

Käytän yleensä samaa peitevoidetta joka puolella. Joskus jaksan kikkailla ja laitan näppyihin eri tuotetta kuin silmien alle. Mutta ihan mikä vain itsellä toimii parhaiten! :)

Eli se laikku on muuta ihoa vaaleampi? Ehkäpä siihen kohtaan voisin kokeilla astetta tummempaa meikkivoidetta, joka tasoittaisi sävyerot? :)

Lady Attire (Ei varmistettu) http://blogladyattire.blogspot.fi/

Onpa tosi kivan näköinen look! Pitääpä itsekin testata joku päivä winged eyeliner-silmämeikkiä ja tummia huulia :) Ja mä muuten rrrakastan tuota iberon pisarameikkisientä, tekee tosi hyvää jälkeä!

Erika Naakka
NUDE

No kokeile! Tää yhdistelmä antaa aika dramaattisen lopputuloksen :)

vahvanäppi (Ei varmistettu)

Minkä takia mun mielestä sä näytät niin paljon söpömmältä, suloisemmalta ja nuoremmalta lähtötilanteessa?! Suosittelen sulle, että ainakin vapaapäivinä olet ihan ilman meikkiä. Olet niin valloittava ja nuori meikittömänä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä taas suosittelen sulle että säästät alentuvat neuvosi niille jotka niitä kaipaa <3 <3
Erika on varmasti nähnyt itsensä peilistä sekä ennen että jälkeen enkä usko että hänen perimmäinen tarkoituksensa on näyttää mahdollisimman nuorelta ja söpöltä jonkun randomin mielestä.

Erika Naakka
NUDE

No joo en kyllä jokaisessa meikissäni pyri söpöyteen ja nuorekkuuteen :) Erilaisilla meikeillä syntyy erilainen lopputulos :)

Kommentoi