Olivian kosmetiikkakysely

NUDE

Olivia-lehden uusimmassa numerossa on Kaikkien aikojen parhaat -artikkeli, jossa on kauneuden asiantuntijat ja lukijat ovat kertoneet omat suosikkituotteensa. Mukana vastaamassa oli mm. ihotautilääkäreitä, meikkaajia, kosmetologeja, toimittajia ja kauneusbloggajia, mukaan lukien moi :) Kaikki saivat kertoa suosikki kosmetiikkatuotteensa ja eniten ääniä saaneet tuotteet pääsivät lehteen.

Paras silmämeikin pohjustusaine oli munkin mielestä ehdottomasti Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion. Sitä ei voita mikään!

Mä en ole vieläkään löytänyt sitä täydellistä meikkivoidetta. Olivian jutussa parhaaksi valikoitui Lancômen Tein Miracle, jonka ostamista nyt vakavasti harkitsen, kun mikään muu ei tunnu kolahtavan. Äääks, 51 euroa 30 millilitrasta on kyllä mun kukkarolle ehkä liian kova pala :/ Samoin ajattelin hankkia nyt vihdoin tuon parhaan huulipunan tittelin voittaneen MACin huulipunan. Ostin vähän aikaa sitten MACilta huultenrajauskynän, joka vakuutti mut niin hyvin, että taitaa ensi kerralla huulipunakin lähteä kaupasta mukaan.

Kommentit

Irkku81 (Ei varmistettu)

Mä olen tykännyt tosi paljon Clarinsin skin illusion meikkivoiteesta. kevyt iholla, mutta peittää tosi hyvin. Tässä taannoin meikkasin vielä hikiliikunnan ja saunomisen jäljiltä punoittavia kasvoja niin kaverit ympärillä oikein ihastelivat miten punaisuus peittyi. Eikä kuitenkaan näytä "maskilta"

Minä ostin MACilta kerran rajauskynän ja huulipunan kerralla, harmittavan vähän on tullut käytettyä sitä parivaljakkoa, kun sattuvat olemaan oikein räiskyvän punaiset. Tosi usein tulee panostettua meikki silmiin huulten sijaan.. Mutta on muuten todella hyvin pysyvä huulipuna :D

Erika Naakka
NUDE

No mulla on ihan sama noiden huulten ja silmien kanssa. Yleensä tulee panostettua vain silmämeikkiin, mutta aion muuttaa tapani! :D Nyt on niin ihania sävyjäkin myynnissä. Ja onhan se vähän vaivattomampaakin :)

Äh ärsyttää meikkivoiteet! Voisinpa olla ilman :D Jokaisessa tuntuu aina olevan joku vika. Mutta kiitos vinkistä!

Sofia (Ei varmistettu)

Oon ite ihan in love Lancomen Teint Idole Ultraan, ihan mielettömän hyvä! Vois tota toistakin kokeilla :) Ja MACin huulipunat ihan törkeen hyvii! Haluisin kokeilla tota Urban Decayn primerii, saako jostain kaupasta ihan? Ettei tarviis tilaa netistä..

Erika Naakka
NUDE

Mä en oo tähän mennessä nähnyt sitä missään kaupassa, en usko, että Suomesta tota merkkiä saa :/ Mut ainaki toi Beautybay.com on tosi hyvä paikka! Tuotteet tuli parissa päivässä ja toimitus on ilmanen :) Saattaa tätä saada Pretty.fi:stäkin?

Laura (Ei varmistettu)

Mun muistaakseni sä olit aiemmin kehunut Goshin silmämeikin pohjustusaineen jopa Urban Decayta paremmaksi. Eikö se kuitenkaan ole, vai eikö sitä valmisteta enää? Mulla ois pohjustusaineen hankinta edessä, eikä tee mieli hankkia mitään huonoa. :)

Erika Naakka
NUDE

Hmm no nyt taidat kyllä muistaa väärin, kun mä en edes tiennyt, että Goshilla on silmämeikinpohjustinta :D Urban Decay on ehdottomasti se, mikä kannattaa ostaa!

Laura (Ei varmistettu)

Joo totta, mä muistin tavallaan väärin. Se oli Goshin luomiväripuikko, jota oot joskus blogissas kehunut (ilman mitään viitteitä UDEPP:hen :D ) Se vissiin kans toimii ihan ok pohjustuksena, ainakin jos meikin tarttee pysyä vaan illan ajan kunnossa koko päivän sijaan? :)

Erika Naakka
NUDE

aaa niin tämä: http://nude.costume.fi/2012/01/31/gosh-puikkonen-2/ Joo tollon mulla ei ollut vielä kokemusta Urban Decaysta ;) Se toimii myös hyvin, parantaen luomivärien intensiteettiä, mutta se ei niinkään estä luomivärin kertymistä luomivakoon, jos on tosi rasvoittuvat silmäluomet. Nykyään suosin kyllä UD:tä :)

Laura (Ei varmistettu)

Okei, pitää laittaa Gosh harkintaan, koska lisäintensiteetti voi tulla välillä tarpeeseen. :) BeautyBayssa näytti Urban Decayn primer olevan edullisinta, täytyy tilaa se sieltä.

Suvi-Tuulia (Ei varmistettu)

BareMineralsin mineraalimeikkiä ei voita mikään! Todella hintava Suomessa, mutta saa jo huomattavasti halvemmalla Englannistaj a Jenkeissä alle puolet Suomen hinnasta! Sopivan peittävä, luonnollinen, ei tuki, ja pysyy hyvin. Mul on viel tosi herkkä iho ja helposti tukkiutuva, eikä iho reagoi vaikka joskus nukahankin meikit naamalla! Varoituksena kuitenkin, kun sitä kerran alkaa käyttää, ei enään pysty käyttää mitään muita, koska kaikki tuntuu tosi maskimaiselta...

A (Ei varmistettu)

Feelunique.com:ista saisit Teinti Miraclen 35 euron hintaan toimituskuluitta :)

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos paljon! Hmm pitänee silti tilaamista ennen mennä kokeilemaan sävyjä vaikka Sokokselle :)

Kommentoi