Olivian parhaat 2013

NUDE

Näistä mä tykkään! Nimittäin ammattilaisten kosmetiikkavinkeistä. Olivian uusimmassa numerossa onkin jälleen lista kauneuden asiantuntijoiden valitsemista parhaista kosmetiikkatuotteista. Vastaajien joukossa on niin meikkaajia, toimittajia kuin bloggaajiakin. Ja ilokseni sain myös itse kunnian vastata tämän vuoden kyselyyn :)

Tänä vuonna listassa oli mukana vanhoja tuttuja ja muutamia uusia yllätyksiä. Omia suosikkejani oli päässyt juttuun montakin. Myös muut kyselyyn vastanneista olivat nimittäin huomanneet esimerkiksi Lumenen CC-voiteen, Lumenen Touch of Radiance Seerumi Meikkivoiteen, Lumenen Beauty Base Valovoiteen, Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionin ja MACin Lip Pencilin lyömättömyyden :)

Musta oli ihan huippua huomata, kuinka hyvin meidän suomalaisten oma Lumene pärjäsi! Viime vuoden kyselyssä esimerkiksi parhaaksi meikkivoiteeksi rankattiin Lancômen Tein Miracle, mutta tänä vuonna pystin vei Lumenen Touch of Radiance Seerumi Meikkivoide, joka on reilusti yli puolet halvempi tuote!

Ja viime vuonna parhaaksi sävyttäväksi päivävoiteeksi julistettiin Estée Lauderin voide, kun taas tänä vuonna parhaaksi selviytyi Lumenen CC-voide, jonka hinta taas on vain neljäsosa EL:n voiteen hinnasta! Hinta ei siis näemmä aina takaakaan parasta laatua ;)

Muita suosikkeja; paras irtopuuteri: Chanel Pudre Libre Universelle, paras rajaustuote: Sensai Liquid Eyeliner, paras ripsiväri: Sensai Mascara 38°C Volumising, paras huulipuna MAC Lipstick ja paras valokynä: Yves Saint Laurent Touche Éclat.

Tänä vuonna suosikit rankattiin myös hiustuotteiden joukosta. Niistä muutamat voittajat tässä; paras hiuslakka: Cutrin Sensitive Hairspray Super Strong, paras hiuspuuteri: Schwarzkopf Osis+ Dust It ja paras muotoilutuote kuivaan tukkaan: KMS California Free Shape Hot Flex Spray.

Näillä eväillä onkin hyvä lähteä täyttämään kosmetiikkavarastojaan. Loput ammattilaisten luottotuotteet voit tsekata siis uusimmasta Oliviasta!

Mun Lumene-lempparit voit muuten voittaa arvonnassa, jonka käynnistin täällä blogissa eilen. Mukana mm. tuo ihana CC-voide, Crystal Radiance Primer (värillinen versio Valovoiteesta) ja kulmakarvageeli, joka on oikeastaan väritön ja kevyempi versio muotoiluvahasta :)

Kommentit

Milla (Ei varmistettu) http://millahelminen.blogspot.fi/

Lukaisin tuon saman jutun juuri eilen Oliviasta ja aivan pakko ottaa kyllä kokeiluun nuo edellä mainitut Lumene tuotteet :)

Mona (Ei varmistettu)

Oon lukenut blogiasi nyt vähän aikaa ja täytyy kyllä sanoa että tämä on yksi parhaista blogeista! :)

Osaisitko neuvoa että mikä kohtuuhintainen muotoilurauta olisi hyvä? Haluaisin hirveästi hankkia ghd:n mutta se ei oikein opiskelijabudjetilleni sovi...

Erika Naakka
NUDE

voi vitsi, kiiitos! :)

hmm nyt pistit aika pahan. itse ostin joskus ennen kesää Cloud Nine -raudan, mutta senkin hinta on hivenen korkea. vaikka itsekin elän opiskelijabudjetilla, kunnon rauta oli pakko saada ;)

mutta sitä ennen mulla oli babyliss ja tykkäsin siitä ihan hirveesti :) ja tietty remington on myös aina luotettava merkki.

Linda (Ei varmistettu)

Tällaiset jutut on kyllä ihan käteviä, mutta miksei eri iho- ja hiustyyppejä ole otettu huomioon ! :o

linduski (Ei varmistettu)

Tää ei nyt mitenkään liity asiaan mutta koska oot costumen bloggaaja niin varmaan osaat vastata :) liityin pari pvää sitte costumen lukijapaneeliin ja siin luvattiin rahanarvoisia etuja ja ilmaisia lehtiä jne. miten niitä saa, pitääkö vastata johonki kysymyksiin ja missä niihin voi vastata? :D oon ihan hukassa ton suhteen.... kiitos!

Erika Naakka
NUDE

voi eih, mä en kyllä osaa tuohon sanoa mitään :/

pikkukenguru (Ei varmistettu)

Lumenen sekä Lancomen ja Estee Lauderin vertailussa minun ihoni pitää enemmän jälkimmäisimpien firmojen tuotteista. Siksi on niin kovin harmi, että kalliimmista tuotteista on kovin vähän suosituksia ja käyttökokemuksia tarjolla. nm. tänä kesänä useita satoja euroja eri tuotteisiin (myös Lumene, varsinkin lumenen) rahaa hukanneena, kun muutaman käyttökerran jälkeen on selvää, että tuote ei passaa. (Opiskelijanakin minun mielestäni tuotteen hinnasta viis, jos se toimii, eikä ärsytä kun sinua on siunattu herkkääkin herkemmällä, helposti ärtyneellä kesät talvet vitivalkoisena pysyvällä iholla, jossa kuitenkin couperosa jyllää innokkaammin kuin possulauma mudassa... ) Lumene on varmasti kohtuuhintaisten meikintuttaijista yksi laadukkaimmista. Valitettavasti ihoni reagoi kirv2lemällä, ärtymällä ja pumoittamalla melkein kaikille lumenen tuotteille, joten omat kokemukseni ovat olleet surkeat. Toisaalta olen huomannut, että yleensä kalliimman firman tuotteissa maksaa paremmasta levittyvyydestä, pysyvyydestä ja peittävyydestä suhteessa esim. Lumeneen ja Isadoraan.

annika (Ei varmistettu)

Mikäs Lumene mainos mun lempi blogista on yhtäkkiä tullu?

Erika Naakka
NUDE

hah no mut enhän mä tota Olivian artikkelia ole kirjoittanut :D

Kommentoi