Olympuksen ja Lumenen kuvauskoulussa

NUDE

 Eilinen iltapäivä vierähti erittäin inspiroivassa ja opettavaisessa tapahtumassa Polhem PR:llä. Lumene ja Olympus järjestivät muutamille bloggaajille ihan mahtavan kosmetiikkakuvauksen workshopin, jossa oli tarkoitus ammentaa inspistä purkkien kuvaukseen ja oppia tietenkin Olympuksen kameroiden käyttöä.

Meille oli varattu isot määrät Lumenen tuotteita ja kuvausrekvisiittaa kasveista alustapahveihin ja leivoksiin. Olisipa kotonanikin näin paljon kuvauskamaa aina saatavilla! Saimme luvan rikkoa ja sotkea, mutta kauneusbloggaajan sydän ei kestänyt kovinkaan monen meikin rikkomista :D Pari huulipunaa tuhosin, kun opettelin tekemään "swatcheja".

Vasemmalla kuva Lumenen upeista somekuvista vastaavan Emma Varilan taidonnäyte, oikealla oma viiden (5!) kokeilukerran jälkeen aikaansaatu suttu. Siis kuinka vaikeaa se voi olla! Kurkatkaapa muuten Snapchatistani (@erikanaakka), miten tällainen lehdistä tuttu swatch oikein syntyy.

Vasemmalla Lumene True Passion Lip Color sävyssä 6 Häikäisevä kauneus ja oikealla 2 Varjojen tanssi. Kaikki kynsilakat ovat Lumenen kevään kokoelmasta.

En tiedä olenko muistanut kertoa, mitä kameroita kuvauksessa käytän. Nikon D5100 elämäni pelastaneella kääntyvällä näytöllä on ollut käytössä jo varmaan vuodesta 2012 ja nyt uutena jäsenenä ryhmään saapui Olympukselta lainaan saatu Olympus Pen Lite E-PL7 eli se kuuluisa "bloggaajakamera" 25mm objektiivilla.

Harmikseni en ole vielä ehtinyt tehdä kovinkaan paljoa tuttavuutta uuden kamerani kanssa. Kuvat on otettu lähinnä automaatilla, missä ei sinänsä ole mitään vikaa, onhan tämäkin kuitenkin ihan ok-kuva, eikö? Siksi olin innoissani, kun opin eilen mm. säätämään kuvaan valkotasapainon (ehkä tärkein säätö ikinä) ja kuvaamaan tarkempia RAW-kuvia. Lisäksi sain valokuvaaja Lars Johnsonilta vinkkejä heijastimen käyttöön ja kuvien valotukseen yleensäkin. Suuri kiitos niistä!

Lisäksi Emma varila antoi mahtavia vinkkejä juurikin kosmetiikan kuvaamiseen. Esimerkiksi valkoinen sinitarkka.. ei kun valkotarra (?) meni heittämällä ostoslistalle ja myös vastavaloon kuvaamista täytyy ehdottomasti kokeilla!

Tyylini kosmetiikkakuvauksessa on hyvin pelkistetty ja kadehtien katselin muiden tekemiä runsaita stailauksia. Olikin kivaa tehdä tätä muiden bloggaajien kanssa, joilla on hyvin erilainen tyyli. Niiden katselu inspiroi hulluna, enkä malta odottaa, että pääsen heti maanantaina shoppailemaan kukkakauppaan! :D

Kiinnostaisiko teitä muuten kuulla enemmän siitä, miten ja millä välineillä kuvaan naamavärkkiäni? ;)

Kommentit

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Ääää tällanen workshop ois aaaaivan huippu! Pitää ehkä uhrata jotkut vanhentuneet meikit js testailla kotona...
Ja oispa kiva postaus, jossa käyt läpi välineet ja meikkikuvan synnyn! Ite on jotenkin niin jumahtanut omiin tapoihi. Ois kiva nähdä muidenkin tapoja. :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo kiinnostaa kyllä, millä ja miten kuvaat itseäsi. :)

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Todellakin kiinnostaa kaikki vinkit :)

Joo, ehdottomasti kiinnostaa!

 

Marina /Dioriina (Ei varmistettu) http://dioriina.blogspot.fi

Voi kunpa itsekkin ois päässyt tuollaiseen!

Kommentoi