Onnenpäivä!

NUDE

Viime lauantaina olin kuulkaas hyvin onnellinen. Osittain siksi, että koko kesäviikonloppu oli aivan ihana Lintseineen, superhyvine tacoineen Taqueria El Reyssa ja punaviineineen Aussie-baarissa. Mutta siis suurimmaksi osaksi siksi, että löysin kaaaaauan kadoksissa olleen Remingtonin jumbokihartimeni, YASSSSS!!

Aloin jopa jo vähän epäillä, omistanko kiharrinta ollenkaan :D Niin kauan viime näkemästä oli! Onneksi kirpparikamojen järjestelyn tuoksinnassa kaappien kätköistä putkahti se mun maailman täydellisin hiustenkiharrin. Täydellinen koko ihanien biitsilaineiden tekemiseen ja tarpeeksi kovalla kuumuudella tehdyt laineet myös kestävät koko päivän.

Suosittelen muuten hommaamaan tämän Pearl Pro Curlin NYT, koska valmistus on jo lopetettu. Näin näitä vielä viime viikolla Gigantin hyllyllä ja näköjään niitä löytyy myös verkkokaupasta. Muilta merkeiltä ei tietääkseni löydy näin isoa (32 mm) kiharruspuikkoa eli hopi hopi kiireesti ostamaan! 

I'm so happy you're in my life again <3 Ja sä niin lähet mun kaa Ruissiin!

Kommentit

Laurantaina (Ei varmistettu) http://lauraloukola.net/blogi

Kiitos vinkistä! Olen kauan haaveillut kihartimen perään, mutta merkeistä tietämättömänä en ole päätynyt ostamaan. Mietin onkohan tuo 32mm silti liian iso jos hiukset ei vielä ylety olkapäille?

Erika Naakka
NUDE

No se voi kyllä olla. Sinuna ostaisin pienemmän raudan ja kihartaisin vain isompia osioita, niin tukasta tulisi lainemainen :)

Alohair
Alohair

Moikka! Ainakin revolvítlla on32mm rauta myös jos tuolle käy joskus köpelösti : http://www.lily.fi/blogit/alohair/valineurheilua

Kommentoi