Oodi Glamglow -naamiolle

NUDE

Sain tämän purnukan testiin blogin kautta yli puolitoista vuotta sitten, jolloin ennustin tästä seuraavaa blogihittiä (ks. aikaisempi postaus). Suomalaisissa blogeissa näkyvyys jäi kuitenkin suht pieneksi ulkomaisiin blogeihin verrattuna, mutta nyt tämä ihmenaamio on alkanut taas sinnikkäästi nostaa päätään. Purkki onkin taas vilahdellut useasti kauneusblogeissa ja lehdissä, myös uusimmassa Costumessa. Eikä suotta.

Kyseinen ihmeaine, Glamglow-mutanaamio on edelleenkin ylivoimaisesti tehokkain ase nuutunutta ihoa vastaan. Tuote kuorii ihon niin tehokkaasti, että kasvot pysyvät hehkeinä monta päivää kuorinnan jälkeen. Oma kuorinta-aineeni kihelmöi myös reippaasti, mikä taitaa sekin kertoa tuotteen tehosta ;)

Halusinkin nyt hehkuttaa naamiota vielä uudemman kerran. Glamglow tuli nimittäin puheeksi siskoni häissä, kun toinen kaasoista, Fashionweekin Johanna (ks. Johannan postaus aiheesta), taputteli naamion kasvoilleen häitä edeltävänä iltana. Ja hyvinhän se toimi hänelläkin! Itse en uskalla laittaa naamiota kasvoilleni juhlia edeltävänä päivänä, koska herkkä ihoni on yleensä reippaasti punoittava ainakin heti käytön jälkeen. Siksi otan varman päälle ja kuorin kasvoni jo muutamaa päivää aikaisemmi :)

Oma naamioni on jo niin vanha, että tuotteiden nimet ovat muuttuneet ja näköjään tuotevalikoimaankin on jo tullut mielenkiintoisia uutuuksia! Valikoimaan kuuluu nyt neljä eri naamiota: Youthmud, Supermud, Brightmud ja Thirstymud.

Ainoa miinus on naamion melko hermeettinen hinta, 50 euroa, ja se voikin olla usealle kuluttajalle aivan liian korkea kynnys ylitettäväksi. Tosin tuote kestää todella kauan ja kerralla sitä kuluu niin vähän, että kun omani joskus loppuu, aion kyllä hankkia uuden tilalle. Vaikka sitten opiskelijabudjettia viimeiseen asti venyttäen! ;) Glamglow:ta löytää ainakin Stockalta ja Lookfantastic.comista*.

Oletteko te jo ehtineet testata tätä ihanuutta?

*Kaupallinen linkki.

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

En ole ehtinyt tämän pariin vielä, mutta kiinnostaa kovin! En ole yhtään arviota lukenut, jossa olisi ollut "mjääh"-fiilikset asian suhteen. Ehkä tuo kihelmöinti tuntuu tehokkaalta? :D

Erika Naakka
NUDE

No tuntuu! Aluksi kyllä pelästyin että lähteekö mun naama irti, mutta ei onneks :D

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

Tuo kyllä vaikuttaa niin mielenkiintoiselta tuotteelta, mutta itselläni tulee myös tuo hinta vastaan, reilu 50 euroa on vaan todella suolainen hinta käyttöikään tai brändiin katsomatta :P

Vihree (Ei varmistettu)

Ostin Youthmudin Norwegianin koneesta 45 eurolla.
Luulisin, että kihelmöinti on jotakin turvottavaa ja kasvot näyttävät ihanilta kuorinnan jälkeen!
Keski-iän kulmilla vaikutus ei kyllä riitä kuin juhlien verran - kaksi päivää ennen olisi hukkaan heitettyä mutaa :D

Katti (Ei varmistettu)

Itse bongasin Bangerheadista 50 € - 20 % tarjouksen männä viikolla ja hinta jäi kipukynnyksen alle ja toimituskin onnistui lähi ärrälle. Vasta kerran tököttiä hyvinhyvin rasvoittuvalle ja hormoninäppyläiselle iholle kokeilleena en malta odottaa että kuluu viikkoja ja käyttökertoja on useampia takana. Meinaan toimi ainakin mulle! Kyllä mä mieluummin panostan toimivaan kotihoitoon kun koluan tsiljoonia kasvohoitoja epätoivoisena läpi hyvää hoitoa etsien ja maksan itseni kipeäksi siitä herkusta..

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.fi

Mulla on se eka versio tästä, Roosa nauha -aiheinen...tykkäsin siitä kyllä kovasti, mutta jäi silti vain muutamiin käyttökertoihin. Nyt en ehkä edes uskaltaisi, kun iho on sen verran huonona taas. Ja liekö enää hengissäkään se naamio, tai ehkä pikemminkin päinvastoin. :D

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.fi

Ai niin, mä sain töistä ton silmänympärysmaskin, pitää testata. :)

Maiju (Ei varmistettu) http://hullunavaatteisiin.blogspot.com

En ole testannut,mutta tuote on herättänyt kiinnostuksen. Pitää katsoa kun kohdalle osuu.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Tuo on nykyään suosikkinaamiomerkkini. Myös tuo uusin Thirstymud on mahtavan kosteuttava! Sopii hyvin savinaamion jälkeen käytettäväksi.

Erika Naakka
NUDE

voi vitsi sitä pitäis kyllä päästä kokeilee! :)

Julia (Ei varmistettu)

Just eilen ostin emotionista kolmenlaiset glamglowt paketissa kun oli tarjouksessa puoleen hintaan:) Oon miettiny tätä siitä ekasta postauksesta asti ja nyt vihdoin sain käsiini, heti piti testata enkä kadu ostosta kyllä yhtään! Millonkohan mulla olis ollu näin silee iho..:D

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi vau!! Mäki haluun :D

Kommentoi