Orange madness!

NUDE

Mä olen aivan hullaantunut oranssiin. Siis AIVAN hullaantunut! Tänään aion ottaa ison askeleen kohti kesää ja värjätä kynnet ja huulet kirkkaan oransseiksi :) Ostin eilen Forumin Kicksistä Make Up Storen söpön mattahuulipunan, sävyssä Dare ja huulten rajaukseen käytän MACin Pro Longwear Lip Pencilia, sävyssä What a Blast! Ja kynsissä on pohjalla kerros Essien Tart Decoa ja päällä SnowCrystalin Sweet Pumpkinia.

Haha sori toi mun maailman ärsyttävin ja muikein ilme :D Hauskaa lauantaita every1!

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Ihanan raikas meikki! Munkin pitäisi ehdottomasti kesyttää oranssi peruspunaiselle kaveriksi. Toistaiseksi se on vielä mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta haistan tässä selvän haasteen.. :)

Erika Naakka
NUDE

nonni! joo munkin pitää kyllä vähän keräillä rohkeutta, ennen ku kehtaan lähteä kaupungille ;)

minttu (Ei varmistettu)

Oho! melkein yllätyin että toi näyttää munkin silmään kivalta, täytyy koittaa jos jossain vois kokeilla miten sopii :) Ällöttää muuten ne kaupan testeripunat, kai jotkut vetelee niistä suoraan väriä huuliin. Kerran näin yhden tytön sukivan ripsiväriä silmiinsä O_o en mä vois kuvitella tekeväni niin kun niitä niin monet ihmiset sörkkii.

Erika Naakka
NUDE

joo hyyyyyi. en ikinä laita mitään naamaani, paitsi meikkivoidetta. ei tulis mieleenkään laittaa testeripunaa suoraan huuliin! :D

jeauuu (Ei varmistettu)

Oioi, näyttääpä tuo oranssi ihanalta! pitäisiköhän itsekkin kokeilla kevään kunniaksi joskos se sopisi tummiin hiuksiin ja pisamiin :-)

Hanna (Ei varmistettu)

Ihanat huulet! Tahtoo ton saman punan. Löytyyköhän tolle samaa sävyä olevaa rajauskynää make up storelta / joltain muulta perusmerkiltä jota löytyisi täältä Tampereelta :-)

Erika Naakka
NUDE

en osaa kyllä sanoa tarkasti, mutta uskon kyllä, että joltain muultakin merkiltä oranssia rajauskynää löytyy :)

Ville Niskanen (Ei varmistettu) http://villeniskanen.blogspot.fi

IHANA väri =)

/oranssipää ;)

Teemu Bling (Ei varmistettu) http://www.thingforthebling.com

Muikea-Erika! ;)

nita-karoliina (Ei varmistettu) http://nita-karoliina.blogspot.fi/

mahtavan väriset. pitääkin laitaa hankintaan..

http://nita-karoliina.blogspot.com/

Kommentoi