Ostoksia Feeluniquesta

NUDE

Sain pienen yhteistyön merkeissä tarjota lukija-alennuksen (tulossa pian) sekä valita muutamia tuotteita nettikauppa Feelunique.comista. Meikähän ei meinannut pysyä pöksyissään, kun aloin selailla valikoimaa, johon kuuluu paljon Suomen kauppojen hyllyiltä puuttuvia merkkejä.

Olen ennenkin tilannut Feeluniquesta mm. Benefitiä ja myös Lancômea, jonka hinnat ovat nettikaupoissa yleensä alhaisempia. Pian nettikauppaan saapuu myös suosikkimerkki Urban Decay ja se kuuluisa Naked-luomiväripaletti!

Tällä kertaa muhkeaan ostoskassiin tipahti theBalm Cabana Boy's -poskipuna täyttämään säälittävää puna-arsenaaliani, theBalm Mary Lou Manizer Luminizer -hohdepuuteri, luomivärisivellin merkiltä, johon olen täysin tykästynyt: Real Techniques Shading Brush, Real Techniques Miracle Complexion Sponge -meikkisieni sekä mineraalimeikkipaketti bareMinerals Get Started Kit sävyssä Light. Näitä mä nyt jään tänne kärsimättömänä odottelemaan. Parempaa raporttia luvassa sitten myöhemmin :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Kommentit

Catarina (Ei varmistettu) http://cosmeticland.blogspot.fi/

Ei toimi koodi! >: o

Erika Naakka
NUDE

Kokeilitko sitä "gift voucher"-kohtaan?

Catarina (Ei varmistettu) http://cosmeticland.blogspot.fi/

Nyt koitin, eikä vieläkään toimi :o

Susanna (Ei varmistettu)

Moikka!

Teetkö kampauksia muille?
Meitä olisi 3 tyttöä Turusta ja etsimme henkilöä, joka osaisi tehdä vuosijuhliin sopivia kampauksia ja voisi tulla tekemään niitä etkoillemme kotiin, korvausta vastaan tietenkin :)

Erika Naakka
NUDE

vastaan sun sähköpostiin :)

Ansku (Ei varmistettu)

Eikös tähän nettikauppaan ole tulliraja?

Tiia (Ei varmistettu)

Olen itsekin tilannut todella paljon Feeluniquesta ja eritoten tänä vuonna kaikki tilaukseni ovat jääneet tullin haaviin. Hinnat ovat silti todella edulliset ja tilaaminen kannattaa. Hieman vaivaa vain joutuu näkemään. Suomen tullista on myös saanut mielettömän ihanaa palvelua, kiitos kovasti heille.

Vinkkinä, kannattaa tilata tuotteet erikseen, jos hinnat noin 22-euroa per paketti. Näin eivät jää tulliin. Muutoin välttyy pienemmältä paperisodalta, kun tilaa reippaasti vaan kaikki yhdessä.

Kommentoi