Ostoksia Lookfantasticista

NUDE

Heh, en tiedä kiinnostaako (?) tällaiset postaukset ketään, mutta postaan silti! Äsken nimittäin lähti tilaus lookfantastic.comiin ja ostoskorista löytyi nämä ihanuudet:

Olen tykännyt ihan superpaljon Real Techniquesin siveltimistä, jotka joskus vähän aikaa sitten ostin. Todella laadukkaita ja synteettisiä. Nyt ostinkin sivellinarsenaaliin vähän lisätäytettä kun tilaukseen lähti Real Techniques Setting Brush. Oma Urban Decay Primer Potion silmämeikin pohjustusaineeni vetelee viimeisiään ja tarvitsenkin nyt kiireesti tätä ihmeainetta lisää! Ja lookfantasticista sen sai halvimmalla. Lisäksi mukaan lähti extrana Kérastasen Nutritive Bain Nutri Thermique sekä Nectar Thermique ihan kokeilumielessä :) Niistä varmasti lisää myöhemmin!

Kommentit

Ninni (Ei varmistettu) http://classyxl.blogspot.fi/

Noi Real Techniquesin siveltimet on ihan parhaita! Kestää kulutusta ja hinta ei paljon paina, kun saa laatua :-)

H (Ei varmistettu)

Onko tuo lookfantastic kuinka luotettava sivu tilata ? :) siellä olis halvalla redkenin shamppoot ja olen miettiny tilaamista mutten vielä uskaltanut kumminkaan.

Erika Naakka
NUDE

on luotettava! mäkin lähetin sinne pari kysymystä ja heti vastasivat :)

H (Ei varmistettu)

Enpä tiedä tuliko kommentti mutta kysyin että onko tuo sivusto kuinka luotettava paikka tilata ? :D :) itse olen miettinyt sieltä tilaamista mutten vielä kumminkaan ole uskaltanut..

Henni (Ei varmistettu)

Kannattaa tilata. Ostan kaikki shampoot ja hoitoaineeni sieltä. Meikkejä oon myös paljon tilaillut.Kahdessa viikossa tulee. Kerran on tilaus jäänyt tulematta, mutta asiakaspalvelun kautta laitettiin helposti uudet tulemaan.

Erika Naakka
NUDE

niinpä! on tosi hyvä ja ihmettelen, että miksi ihmiset aina pelkää tilata juttuja netistä :o

Josu (Ei varmistettu)

Hei, tuleeko tulli, alv, tms hintojen päälle? :)

H (Ei varmistettu)

Pitääkö tota luomivoidetta laittaa meikkivoiteen alle vai päälle ja haittaako jos laittaa vielä puuteria siihen päälle ? :)

Erika Naakka
NUDE

mä teen yleensä niin, että laitan ensin meikkivoiteen, sitten vähän peitevoidetta, koska luomeni ovat tosi punertavat, sitten ihan hitusen puuteria ja lopuksi tuota luomivärinpohjustusta :)

Kommentoi