Ostoslista Kaliforniaan

NUDE

Kuten olen saattanut jo mainita, lähdemme ensi viikolla Kaliforniaan road tripille. Lennämme Losiin ja ajamme sieltä rantatietä San Franciscoon ja takaisin. Mikään shoppailumatkahan tämä ei tietysti ole, mutta onhan sitä nyt hyvänen aika meikkifriikin päästävä tarjolla oleviin kosmetiikkataivaisiin!

Ja ostoslistahan venyi ja vanui, kun aloin tätä postausta miettiä. Reissun aikana on pakko päästä Ultaan ja Sephoraan, joissa molemmissa myydään paljon merkkejä, joita ei saa tilattua netistä, saati sitten ostettua täältä Suomen kamaralta. Tarte on esimerkiksi yksi merkki, jota todella hankalasti saa Suomeen, joten ainakin jotain on merkiltä saatava, vähintäänkin hypetetty Shape Tape -peiteaine. Niin ja ihan listan yläpäässä on myös Anastasia Beverly Hillsin luomivärit, koska merkin Modern Renaissance -paletti on iha ygönen.

Muutenkin nämä kuvassa näkyvät tuotteet ovat sellaisia "Youtube-klassikoita", joita on hehkutettu ympäri webbiä, eikä minulla ole ollut mahiksia päästä niihin käsiksi ennen kuin nyt! Eli siis kaikki shoppailuvinkit Losiin, San Franciscoon ja kaikkiin paikkoihin siltä väliltä otetaan avosylin vastaan :)

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

Kea / Deep Red Blues (Ei varmistettu) http://www.deepredblues.com/

Kannattaa muuten rantatietä ajaessa selvittää mikä tilanne on Pfeiffer Canyon Bridgen suhteen... silta näyttäisi olevan pysyvästi suljettu murtuman takia ja se vaikeuttaa läpiajoa ehkä pidemmänkin aikaa. Ihanaa reissua kuitenkin! :)

Erika Naakka
NUDE

Joo huomattiin tuo myös. Muutama ongelma siellä on ja osa saadaan korjattua siihen mennessä mutta joku silta siellä on tosi pitkään poikki :/

Saara :) (Ei varmistettu)

ColourPop!

Erika Naakka
NUDE

Muuten kyllä, mutta oon ymmärtänyt ettei noita pysty ostamaan mistään kivijalkaliikkeestä :/

(r) (Ei varmistettu)

colourpopia saa helposti tilattua myös suomeen, eikä postikulutkaan ole kuin 10 dollaria!

Erika Naakka
NUDE

What 10 e?! Mut mites tullit?

Essimm (Ei varmistettu)

Tuotteet on niin halpoja, että alle alvi rajankin saa ihan mukavasti tuotteitta. Eikä just 10dollaria tunnu pahalta. Jos tullilaskuri ei ole tuttu niin kannattaa tutustua, helposti laskee maksujen määrät. :)

Erika Naakka
NUDE

Jee, kiitos tästä! :)

Essi Helppi

Ihanan kuuloinen reissu tiedossa. Täällä nostaa yksi kade käden :) Voisin viettää vaikka koko päivän Sephorassa ja Ultassa, puhumattakaan ihan kaikesta muusta kivasta jenkeissä, haha!

Jos kuitenkin shoppailut kiinnostaa, niin kantsii käydä täällä tai ainakin teidän matkan varrella olevissa Premium Outleteissa (nykyään omistaja on Simon Mall): http://www.premiumoutlets.com/outlet/camarillo

Ihanaa matkaa! :)

 

Erika Naakka
NUDE

Hmm voi olla että ei tossa ehditä pysähtyä mutta joku muukin outlet siellä oli matkan varrella. Pakko käydä tsekkaamassa! Kiitos kuitenkin vinkistä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm, kyllä Tarten omilta sivuilta näyttäisi onnistuvan tilaaminen Suomeenkin. Toki tulli ja verot tulee tilauksen päälle.

VirpiP (Ei varmistettu)

Tarten omilta sivuilta tilasin Tartelette-paletin. Hintaa sille tuli noin 70€ ja se on joka sentin arvoinen! Laadultaan paras koskaan kokeilemani eikä varise yhtään. Värit ovat todella käyttökelpoiset.

Erika Naakka
NUDE

Nii totta joo että voi nykyään tilata, mutta tullit ja toimitukset taitaa olla aika karseet :/

_Heidi__ (Ei varmistettu)

Käy tsekkaamassa myös Targetin kosmetiikkavalikoimat. Siellä on myynnissä esim. Sonia Kashuk, Pixi ja Laneige. San Franciscossa on Ulta ja Target kätevästi vierekkäin Gearylla. SF:n Fillmore Streetille on avannut äskettäin liikkeen myös brittiläinen SpaceNK (ja MACin ja NARSin liikkeet sekä joku luonnonkosmetiikkaliike jonka nimeä en nyt muista löytyy myös sieltä läheltä). Ai niin ja älä mene San Franciscossa siihen Powell Streetin Sephoraan, se on turistihelvetti. Suuntaa ennemmin Union Streetille, jossa se on paljon rauhallisempi (Union Street on lisäksi tosi kiva katu, jossa on pikku putiikkeja, baareja, ravintoloita jne.)

Big Surin pätkä taitaa tosiaan olla tällä hetkellä kiinni, mutta siinä välillä on kyllä muutama muukin kiva paikka. Esim. San Luis Obispo on ihana ja Santa Barbara myös ihan jees. Montereysta, Carmelista ja Santa Cruzista puhumattakaan. Tervetuloa Kaliforniaan ja ihanaa matkaa!

Erika Naakka
NUDE

OOOOO SPACE NK!! Sinne on mentävä! Kiitos superisti tästä mahtavasta vinkkipaketista :)

aaeekk (Ei varmistettu)

Kannattaa swatchata huolella noi Anastasian luomivärinapit; osa on sitä upean kermaista laatua, mutta osaa saa raapia ja hinkata eikä väriä silti irtoa kunnolla.

Erika Naakka
NUDE

What! Luulin että ne on ihan taattua laatua :/ No täytyy kyllä tämä muistaa.

Miia Ezen (Ei varmistettu) https://idealista.fi/miikkulaisen

Hih! Great minds think alike! Mä just kirjotin samasta aiheesta viime sunnuntaina. :D Mutta nuo ABH:n luomivärit kyllä unohdin kokonaan. Niitä kyllä kanssa haluaisin. :)

Erika Naakka
NUDE

Haha no huomasin kans! :D Näköjään kommentointi taas onnistuu :)

Kommentoi