OTSIS

NUDE

Kendall Jennerin American Music Awardseissa pari viikkoa sitten nähty otsiskampaus ennustanee etutukan saksimisbuumia. Mutta ennen kun alatte mallailla otsatukkaa vessan peilin edessä, suosittelen koklaamaan feikkiotsista.

Pari vuotta sitten etsin kuumeisesti otsatukkalisäkettä ulkomaisista nettikaupoista. Löysin vain keinokuivuista tehtyjä otsiksia, joten luovutin pitkällisen etsinnän jälkeen. Nyt sain yhteistyön merkeissä idHairilta pidennykset (niistä myöhemmin lisää) ja tämän ihanan feikkiotsiksen!

Omani on B'long Fringe sävyssä #2 (linkki tuotteeseen nettikaupassa, voit käydä ostamassa sen myös idHairin kivijalkaliikkeestä Helsingistä). Se aitoa remy-hiusta, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen hius on lisäkkeessä samansuuntaisesti. Näin hiukset näyttävät omien hiusten lomassa luonnollisilta, eikä väärään suuntaan harottavia suortuvia löydy.

Lisäke kiinnitetään hiuksiin klipsillä. Kiinnityskohtaa kannattaa hieman tupeerata ennen lisäkkeen asettamista. Aitoa hiusta voi käsitellä kuten omia hiuksia - hiuslisäkkeitä voi pestä, leikata, suoristaa, kihartaa haluamallaan tavalla. Ja tietysti lisäkkeestä täytyy myös pitää huolta, eihän omakaan tukka hyvänä kestä ilman kunnollisia hoitotuotteita :) Hiuslisäkkeiden hoito-ohjeisiin palaan vielä tuonnempana.

IdHairilta tämä otsis maksaa noin 30 e (nyt tarjouksessa 20 e). Ajattelin leikata omaa otsistani hieman ohuemmaksi ja kokeilla tuota Kendallin nutturakampausta pikimmiten!

Mitäs pidätte otsiksesta meikäläisen päässä? Menikö joku halpaan? ;)

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Kukka (Ei varmistettu)

Tunnustan, menin halpaan :) Olin kyllä hiukan yllättynyt ja eka ajatus oli, että no olipa spontaania ja että olisin odottanut jotain pohdintaa asiasta täällä blogissa ennen päätöstä :D

Erika Naakka
NUDE

Hahah :D Joo totta, mä en todellakaan olisi näin spontaani! :D

Kiti

Menin halpaan! :D 

Itse olen juuri saanut otsatukan kasvatettua pois. Rakastan otsista ja se sopii mulle hyvin, mutta meni aina hermot kun se kasvoi niin nopeesti silmille. Ehkä täytyis kokeilla tuollaista feikkiä. :)

Nāiádes
Naiádes

Sun kasvonpiirteet tulee mun mielestä paremmin esiin ilman otsista! Pääsee paremmin oikeuksiinsa : ) Tai ehkä sillä ohuemmalla otsiksella just.

niania (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Enpä siis taida luopua tästä viisi vuotta päässäni olleesta otsiksesta vieläkään, kun aika ajoin virallisesti muodissakin. :D Kuten aiempi kommetoija totesikin, niin jatkuva saksiminen ainoa miinuspuoli..ihmeen hyvin sitäkin on jaksettu (ja omat sakset kieltämättä välillä käytössä).

Annn (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Sopii otsis hyvin! Olen nähnyt sen kuvan Kendalista ja otsiksesta..Mutta miten se on siis tehty? Hiukset mitä jää ponnarista "yli" on taivutettu otsatukaksikos..?

Erika Naakka
NUDE

Niin mä epäilisin. Täytynee vielä ottaa selvää :)

Ike (Ei varmistettu)

www.youtube.com/watch?v=XauW6Qcuc3UU

Tässä yksi hyvä tutoriaali :)

Essibltn (Ei varmistettu) http://essi-bltn.blogspot.fi

Oi että, ihana! Toihan sopis sulle superhyvin! Ihana! :-)

<a href="http://essi-bltn.blogspot.fi/" rel="nofollow">essi-bltn.blogspot.fi</a>

Lullah

Kivan goottihenkinen kokonaisuus! Sopii juuri tuollaisena on-off vaihtoehtona. Täyspäiväisesti ehkä liian raskas sinulle. 

Mä aina ihastelen kun sopii värit yks yhteen. Tuohan on just saman värinen, ku sun omat hiukset! Itselläni kun on luumunpunainen tyvi ja pituus on ihan vaalean vaaleaa pastellia, joka vaihtelee sinisen, lilan, vaaleanpunaisen, mintunvihreän, hunajan ja hopean väillä (Ei missään vaiheessa tarkoituksellinen värisekoitus, mutta jäänyt sellaiseksi kun on värjäillyt suoraväreillä). Olen aika varma, ettei tähän päähän löydy sopivaa irto-otsista tai mitään muitakaan lisäkkeitä :D Noh, onhan minulla otsis omasta takaa ja se on lähdössä pois lasien takia. 

Lila Syren (Ei varmistettu) http://www.lilasyren.fi

Hei, tuollainen pitäiskin hankkia, joskus kattelin jossain nettikaupassa, että olis ollut hyvä sävy, mutta ei ollut tosiaan aitoo hiusta. Pitääkin kattoo B:longin sävyt:) Ja toi Kendallin kampaus oli kyllä ihana, kiva nähä sullakin, jos teet samantyylisen. Kiva postaus!

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos Lila <3 <3

Ninuska (Ei varmistettu) http://classyxl.blogspot.fi

Aivan järjettömän mageen näkönen!!! :-) Täytyy myöntää, että menin kyllä ensin halpaan ja ajattelin, että uuden värin myötä tuli myös uusi otsis :-)

Heinz (Ei varmistettu)

Mun mielestä toi sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

Pumpuli
Pumpulielämää

Sopii niin hyvin että mun mielestä sun pitäisi ehdottomasti leikata ihan oikea! :)

Anukki (Ei varmistettu)

Mun mielestä sun piirteisiin otsis ei sovi, ainakaan noin pitkä ja sivuille valuva malli. Ehkä kevyempi ja lyhyempi olisi parempi.. mutta kivaa vaihtelua!

Babs

Hei, kaunis!

Mun mielestä on niiiin hienoa, että täältä meidän bloggaajien porukasta löytyy yhtä kova Kardashianien fani kuin mitä allekirjoittanut..

XOXO Babs

otsis (Ei varmistettu)

Vau!!! Käy niiiiin hyvin toi otsis sulle! Ja jotenki ton tumman värin kanssa nimenomaan. Itsekin olen mietiskellyt otsatukkaa taas lähiaikoina (juuri kun olen tietysti saanut sen kasvatettua pois...), joten ehkäpä klipsit lähtee ostoslistalle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sulle sopis hyvin sellanen tosi skarppireunainen suora otsis, ehkä paremmin kuin tuollainen harvennettu. Luulen että Kendallin feikkiotsis oli taiteiltu kiinni olevien hiusten latvoista -näin olen ainakin itse joskus otsuria itselleni mallaillut. :)

Meni kyllä täydestä kuin väärä raha!

Kommentoi