Päivä kauneusbloggaajan elämässä

NUDE

Joku taisi joskus pyytää multa tällaista päivä bloggaajan mukana -postausta ja sain nyt vihdoin toteutettua sen. Samalla tajusin, kuinka vaikeaa olisi olla lifestyle-bloggaaja! Kamera unohtui aina laukun pohjalle, vaikka kuinka olin suunnitellut, että otan kaikista tekemisistäni ja syömisistäni kuvan. No onneksi kuvasaldoa tuli päivältä ihan kiitettävästi, joten tässä se tulee: tiistai-päivä kauneusbloggaajan matkassa! :)

Pari viikkoa sitten adoptoimme Espanjan Katukoirat Ry:stä Papi-koiran <3 Hän on maailman ihanin tyyppi ja sopeutuminen Suomeen on sujunut tähän mennessä ongelmitta. Papin tulosta lähtien aamuni ovatkin alkaneet reippaalla ulkoilulla :) // Aamupalaksi syön lähes joka aamu puuroa marjojen ja maidon kera. Nam! // Viime aikoina olen aloittanut aamuni uudella Nespressolta saamallani Lattissima Pro -espressokoneella tehdyllä latte macchiatolla. Tavallisen kahvinkeittimen kanssa on joskus tullut niin kiire, että kaffe on jäänyt kokonaan juomatta. Tämän supernopean masiinan kanssa ei ole kertaakaan ollut sitä ongelmaa! // Sitten vähän Papin paijailua ennen päivän hommien aloittamista. What a stress reliever <3

Päivän työt aloitan yleensä sähköpostien tsekkamisella ja vastausten kirjoittamisella. Tällä kertaa postilaatikosta löytyin 14 lukematonta viestiä... huoh... // Seuraavaksi luen yleensä Bloglovin':n kautta lemppariblogieni uusia postauksia. Bloglovin' on muuten ehkä kätsyin blogien seuraamista helpottava työkalu ikinä, suosittelen! // Sitten yritänkin etsiä inspistä uusiin postauksiin. Tällä kertaa kävin läpi MTV EMA-gaalan kuvia, mutta mikään meikki tai kampaus ei kolahtanut ja inspiraatio oli muutenkin koko viikon ihan hukassa. Iloinen yllätys oli kuitenkin se, että Ariana Grande on vihdoin luopunut ponnaristaan! Jes! :D // Sitten yritän tehdä vähän graduhommia tsekkaamalla pari juttua uudesta virusten lisäämistä käsittelevästä artikkelista.

Yritän ottaa muutaman kuva blogia varten, joita sitten myöhemmin tai seuraavana päivänä editoin. Tänään otin kuvia Kikon peitevoidepuikosta. Luonnonvalo on talvisin tiukassa, joten kuvat pitää ottaa nopeasti ja juuri oikeaan aikaan päivästä. Onneksi tänään sain olla keskipäivällä vielä kotosalla.  // Sitten tajuankin, että minun pitää kiirehtää ystävien kanssa yliopiston ruokalaan lounaalle ja sieltä gradutapaamiseen. Päivän meikit näkyvät kuvassa :) Arkimeikkipostaus on muuten tulossa ensi viikolla! // Sitten pitää tehdä tukallekin jotain. Tässä apuna uusi lemppari Balmainilta saatu kuivashampoo sekä vanha suosikki Four Reasonsilta saatu hiuslakka. Nopea suttunuttura päähän ja menoksi! // Iltapäivä kului gradutöiden parissa touhutessa.

Ilta vierähtikin sitten nopeasti ruokakaupassa, ystävien kanssa taloyhtiön salilla. Tässä Katja näyttää miten ojentajalihas pullistuu ja Elina tsemppaa vieressä :D // Lopuksi vähän rentoutumista, syömistä ja tietty telkkarin töllötystä :) Jos en saa illasta muutamaa tuntia möllöttää aivot narikassa, stressitasot nousevat pilviin, eikä untakaan oikein tule. Vino show ja tietysti Papi auttoivat rentoutumaan :) // Mainittakoon vielä, että suurin osa näistä kuvista on otettu vähän aikaa sitten Gigantilta saamallani Samsungin uudella NX Mini -kameralla. Erityisesti selfieitä varten tehty kamera on ollut niin äärettömän kätevä, etten tule enää ilman sitä toimeen. Vielä kun saisin hommattua paremman objektiivin, sillä kyllä, tähän taskukokoiseen hybridikameraan saa vaihdettua kunnon linssin vähän ammattimaisempaa kuvaamista varten :)

Ja vielä palautekysely eli kiinnostaisiko tämäntyyppiset postaukset teitä enemmänkin? Vai onks tää ihan EVVK?

Kommentit

Nina (Ei varmistettu)

Kyllä kiinnostaa. Ja toiveena ois postaus koirasta. Olen koirallinen ja kiinnostunut rescue-kokemuksista. Tarkoituksena on jossain kohtaa hankkia rescue-koira tähän huusholliin.

Erika Naakka
NUDE

Ihana kuulla! Voin suositella tältä istumalta, mutta syväluotaavampi analyysi täytyy kyllä blogiin vielä tehdä :)

Tiltu (Ei varmistettu)

Joo tee postaus rescue-koiran hankinnasta!
Olen harkinnut rescue-koiraa itsekin, mutten ole tajunnut, että niitä tuodaan myös ulkomailta, paikallisten eläinsuojeluyhdistysten sivuilla on tosi vähän koiria, mitä olen katsellut.

hr (Ei varmistettu)

Minusta tämä ainakin oli ihan mukavaa vaihtelua. :) Tämänkaltaisen postauksen voisi tehdä joskus tulevaisuudessa uudestaan, jos tietää päivän aikana tapahtuvan jotain "mielenkiintoista". Tällä viittaan tietenkin siihen, että omat päiväni noudattavat usein kaavaa herää - mene töihin - mene kotiin -kaavaa, tai herää - mene yliopistolle - mene kotiin - opiskele -kaavaa, eikä tällaisesta mitään kovin mielenkiintoista saisi aikaan. :DD Sun päivä tosin näytti olleen kaikkea kivaa tekemistä täynnä!

Erika Naakka
NUDE

Hhah no joo ihan totta, eihän munkaan päivät aina näin täynnä ohjelmaa välttämättä ole! :) Tosin nyt viime aikoina gradu, koira ja blogi on kyllä kuulunut jokaiseen päivään :)

Anna (Ei varmistettu)

Moi! Etkö opiskelekkin biologiaa yliopistossa? Haluaisin itsekkin pyrkiä seuraavassa haussa ja mietin voisiko sulle lähettää vaikka s-postilla jotain kysymyksiä aiheeseen liittyen. Ei olisi kiire vastata..! Kiitos :)

Erika Naakka
NUDE

Joo opiskelen ja laita vaan kyssiä! :)

Mia (Ei varmistettu)

Kirjotin tossa muutama pvä sitten kysymyksen/jutun ongelmastani kikon kulmakarvatussiin liittyen. Kirjotin sen siihen vanhaan postaukseen jossa sen esittelit, en ookaan nyt varma näkyykö se sulle jos joku kommentoi jotain vanhaa postausta?

Erika Naakka
NUDE

Joo pahoittelut, olin unohtanut vastata. Siis mulle ei ole koskaan käynyt niin, mutta oletko kokeillut dipata kärkeä vaikka veteen aina kun se on alkanut loppua? Jos tuotteessa on ihan oikeasti tuollainen virhe, kannattaa kyllä reklamoida siitä KIKOlle!

Mia (Ei varmistettu)

Ok, tota täytyy seuraavaks kokeilla! Se väri ei niinkun tule siihen kärkeen asti vaan se jää siihen tussin varteen ja se ihan kärki on kuiva. Outoa.. :)

ystävällinen hei (Ei varmistettu)

Vitsit miten onnellinen oon, että luin tuosta Kikosta sun blogista! Olin siitä joo aikaisemmin kuullut/nähnyt kuvia mutten tiennyt että kyseessä on noin edullinen ketju.

Olin vähän pidemmällä lomalla Pariisissa ja oli pakko etsiä sieltäkin Kiko. No sinne menikin sitten useampi kymppi!
Ainoastaan yhteen ripsiväriin en rakastunut, muut ostamat tuotteet ollut ihania.

Tiina (Ei varmistettu)

Kyllä kiinnosti! Aina kiva nähdä kuvia eläimistä ja hyvästä ruoasta. :) Lisää vaan lifestyleä, jos se yhtään sinua kiinnostaa.

Erika Naakka
NUDE

Heh, olisinpa vain muistanut ottaa enemmän ruuista kuvia :D

Aurora (Ei varmistettu)

Voi kuinka suloinen Papi! <3 Tämä postaus oli kivaa vaihtelua, tykkäsin :)

Erika Naakka
NUDE

Kiva, kiitos :)

eve (Ei varmistettu) http://friolandiassa.blogspot.fi

Joo kiinnostaa tosi paljon t. Eppu the utelias ;)

Erika Naakka
NUDE

Hihi no kiva kuulla Eppu sustaki! :)

marra (Ei varmistettu)

Miekin tykkäsin paljon tästä postauksesta, eiku lisää vaan näitä! Kiinnostaisi esimerkiksi nähdä enemmän tuota taustalla näkyvää tunnelmallista kotiasi! :)

Erika Naakka
NUDE

No muutaman kuvan löydät heti siskon blogista :) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/2014/11/12/siskon-kotona/

Kommentoi