Päivän kampaus

NUDE

Kerrankin mulla on sellainen! En yleensä arkena tee sen kummoisempia kampauksia, labrassa mä kuitenkin istun, eikä kukaan tärkeä mua nää ;) Mutta edellispäivänä mulla oli maanantain jäljiltä tuo ransis toisella puolella päätä ja tein siihen sopivan sivunutturan, ettei letti olis mennyt ihan hukkaan.

Iiihhanaa perjantaita kaikille! Meikä lähtee kattoo hesalaisten meininkiä :)

Kommentit

I (Ei varmistettu)

onko sulla pysyny hyvin noi räpsyttimet ? :)

Erika Naakka
NUDE

kyllä ne pysyi tosi hyvin! nythän niiden laitosta on jo yli neljä viikkoa ja vielä on pari jäljellä. en nyt meekään uusimaan näitä, vaikka piti. katotaan sit kesällä uusiks :)

Stiia (Ei varmistettu)

Hah! Mun tän päivänen tenttikampaushan se siinä! Ainoa ero oli, että aloitin tuon letin enemmän etuhiuksista :)

e (Ei varmistettu)

Sun blogin laadukkaat ja raikkaat kuvat on kyllä ihan ykkösiä!

Erika Naakka
NUDE

kiiiiiiiiiiiitos kiiiitos kiiitos! :)

pulla (Ei varmistettu)

Mikset uusi ripsiä? Noi oli muuten ekat näkemäni ripsienpidennykset, jotka näyttivät hyviltä. Irtoaako niiden mukana paljon omia ripsiä tai onko muuten jotain haittaa? Nuo sun ripset näyttivät alussa kivan luonnollisilta. Missähän päin Helsinkiä sais samanlaiset eikä mitään timanttikoristeltuja luonnottomia hirveyksiä?

Erika Naakka
NUDE

jotenkin tuntuu, että ne menee nyt hukkaan kun kuljen kodin ja koulun väliä, eikä kukaan niitä nää kuitenkaan. kesällä otan ne sitten ehdottomasti uudelleen, kun tulee käytyä enemmän ulkona ja biitsillä jne :)

no joka kerta, kun oma ripsi irtoaa, irtoaa sen mukana myös siihen liimattu pidennys. eli siis myös toisin päin; aina kun pidennys irtoaa, myös ripsi lähtee. mutta irtoaahan ihmiseltä ripsiä muutenkaan ihan yhtä monta päivässä. en tie saitko mun selityksestä selvää, yritän tässä kiireessä vastata.

ja helsingissähän nämäkin siis otettiin, kauneushoitola fabulousissa! ja anne oli se joka nämä mulle laittoi :) ei vitsi, nyt kun katoin noita kuvia uusista ripsistä, tulee hirvee hinku saada ne takas. saas nähdä mitä täs vielä keksin :D

Auski (Ei varmistettu)

Ootsie vaan ponnarista kiepautellu noita hiuksia eri suuntii vai miten, näyttää tosi kivalta:)

Erika Naakka
NUDE

taisin laittaa hiukset löysälle lenkille niin, etten vetänyt hiuksia siis loppuun asti ponnarin läpi. ja sitten siitä kieputtelin hiukset pinneillä eri suuntiin :)

Kommentoi