Päivän kampaus: boheemi kukkanuttura

NUDE

Olen kyllä niin huono keksimään kampauksilleni nimiä! Sanokaa te, jos keksitte tälle jonkun paremman, heh. Anyways. Tänään ajattelin jakaa kuvia huomisen kampaustutorialin lopputuloksesta! Tämä nuttura sopii kyllä mihin tahansa tilaisuuteen, mutta ainakin mulle tuli vahvat häävibat ja tekisin itselleni tämän heti, jos olisin esimerkiksi kaasona syyshäissä. Niskanuttura sopii tietysti myös ylppärilakin alle. Mutta huomenna luvassa kuvatutorial, pysykää siis kuulolla :)

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + TWITTER + SNAPCHAT: erikanaakka

// I decided to give you a sneak peek of a low bun that you guys are gonna see in my tutorial tomorrow. So stay tuned!

Kommentit

Nirppu (Ei varmistettu)

Sun blogi on ihan huippu ja luen näitä tutoriaaleja aina mielenkiinnolla. Mutta jotenkin tässä on alkanut vähän ärsyttämään, kun teet aina yhdestä postauksesta kaksi. Ensin teaser ja sitten oikea postaus. Voisitko laittaa vaan sen oikean postauksen. Tietenkin jokainen tekee blogillaan mitä haluaa ja onhan tämä vähän fwp, mutta ajattelin jättää palautetta. Kiitos kuitenkin tosi ihanasta blogista! :)

Erika Naakka
NUDE

Heippa ja kiitos palautteesta. Olen tehnyt kaksi postausta sen takia, ettei tutorialpostauksesta tulisi kilometrin pituista ensin tutorial-kuvineen, sitten tuotekuvineen ja vielä vähintään neljällä kampauskuvalla :) Kuvien latautumisen ja muutenkin kivemman luettavuuden vuoksi olen päättänyt ratkaista asian näin :)

Hanskiii (Ei varmistettu)

Heiii arvaa mitä!! En tiedä tuleeko kaikkiin Sokoksiin, mutta ainakin Tampereen Sokokselle tulee meikkiosastolle Urban deceyn meikkejä 19.8! Kävelin sokoksella tänään ja huomasin sen, ja ensimmäisenä mulle tuli sun blogi mieleen, niin oli pakko tulla ilmoittamaan asiasta. :D

Erika Naakka
NUDE

Juu kirjoittelinkin siitä huhtikuussa tänne blogiin :) http://www.lily.fi/blogit/nude/urban-decay-rantautuu-suomeen

Ensi viikolla menen tutkailemaan paikkoja Helsingissä!

Kommentoi