Päivän kampaus ja pari Glitterin uutuutta

Kävin eilen lounastamassa Kanavarannassa Holidayssa Glitterin 25-vuotispäivän kunniaksi. Paikka oli aivan upea ja tulipa muuten syötyä parhaat bataattiranskalaiset koskaan. Tähän paikkaan pitäisi ehdottomasti tutustua paremminkin!

holiday helsinki 1.jpg

holiday helsinki 2.jpg

holiday helsinki 2b.jpg

holiday helsinki 2c.jpg

Lounaan lomassa saimme ihastella Glitterin syksyn uutuustuotteita. Löytyi upeita sormuksia, korviksia, kaulakoruja ja hiuskoristeita. Itse rakastuin aivan päätäpahkaa tuohon alla olevan kuvan Dolce & Gabbanaa henkivään hiuspantaan. Olisiko siinä ainesta Blog Awards gaalaan?

holiday helsinki 3.jpg

holiday helsinki 4.jpg

holiday helsinki 4b.jpg

holiday helsinki 5.jpg

holiday helsinki 6.jpg

holiday helsinki 7.jpg

Koska omat korvareikäni ovat arpeutuneet kiinni, olen jättänyt korvisten ihastelun aina muille. Mutta eilen minulle kerrottiin, että Glitterissä myydään klipsikorviksia, joiden käyttämiseen ei tarvita korvareikiä. Voit ostaa yhdet klipsikorvikset ja vaihtaa klipsin ihan tavallisiin korviksiin itse kotona! Tosin korvisten pitää olla tuollaiset koukulliset, ei suoralla piikillä varustetut. Testiin menee!

glitter 25 1.jpg

glitter 25.jpg

Valitettavasti jouduin jättämään jälkkärin väliin ja juoksemaan seuraavaan tapaamiseen, mutta en voinut olla kokeilematta yhtä hiusjuttua heti kotiin päästyäni. Tämä musta hiusnauha on ihanan samettinen ja sen sisällä on rautalanka, joten nauhan voi vääntää mihin asentoon tahansa! Näyttäisi muuten aika söpöltä myös koskean nutturan ympärillä. Vai mitä? 🙂

glitter 25 1a.jpg

glitter 25 2.jpg

Bloglovin’ + Facebook + Youtube

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *