Päivän kampaus: Jennifer Lopez -ponnari

NUDE

Nyt täytyy myöntää yks juttu. Mulla päivän kampaus -postauksissa näkyvät kampaukset eivät aina ole oikeasti juuri sen päivän kampauksia. Kääk mikä paljastus! Mutta tällä kertaa liippaa aika läheltä, sillä viikonloppumatka Kotkaan meni jotakuinkin juurikin tällä kampauksella. Bileiltaan ihan täydellinen: se ei vaadi juurikaan laittamista ja pysyy kuosissa täyden vauhdin jorailussakin! Ehdoton luottokampaus tästä eteenpäin ;) Jos haluat testata Jennifer Lopezin ponnarikampausta itsekin, tsekkaa täältä tutorialvideo.

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Marjo (Ei varmistettu)

Onko sulla pidennykset? :)

Erika Naakka
NUDE

Tässä muutama klipsipidennys kiinni kyllä :)

meow (Ei varmistettu)

Tosi kivan näköinen!

Emma (Ei varmistettu) http://lifestylebyemma.blogspot.com

Toi on niin kätevä, että oon ite tehny siitä jo pari variaatiotakin :-D Arkeen ei tarvii olla niin vimpan päälle, mutta juhlaan saatan joskus kihartaakin vähän auki olevaa tukkaa ja joskus jätän ponnariin pienen nutturan (?) eli en vedä tukkaa ihan kokonaan ponnarin läpi. Onhan näitä... Mutta jokainen niin helppo ja nopea tehä, eikä tartte pelätä että riennoissa tukka alkaa kulahtamaan tai menee jotenkin pilalle!

milkainnamaaria (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.bellablogit.fi

Tää on kyllä munkin yks lemppari luottokampaus. Ja mikä parasta: pieni juurikasvu näyttää tän kampauksen kanssa jopa hyvältä!

k (Ei varmistettu)

Mitä meikkivoidetta olet käyttänyt tässä ja mitä sävyä? :)

Erika Naakka
NUDE

Näissä saattaapi olla Lancomen Miracle Cushionia :) Täällä enemmän juttua: http://nude.costume.fi/2015/02/06/meikkivoiteiden-uusi-aikakausi-lancome-miracle-cushion/

mirka (Ei varmistettu)

Mistä toi kiva paita?:)

Erika Naakka
NUDE

se on ammutakkimallinen tunika ja se on Bikbokista :)

Kommentoi