Päivän kampaus: syömäpuikkopermis

NUDE

Kyllä, luit oikein. Nämä käkkärät on luotu syömäpuikon ja suoristusraudan avulla. Ja meikäläinen taitaa olla rakastunut! Kunnolliset ohjeet on tulossa toukokuun Trendiin :)

Kommentit

minnapa (Ei varmistettu)

Aiheeseen liittymättä: miten luomet kannattaa valmistella ennen pohjustusvoiteen levittämistä? Käytän UD:n primeriä versiossa Eden (tiiätkö, onko eroa tuolla ja sillä perusprimerilla?!) ja luomivärinä esim Naked-paletteja, mutta silti vain luomiväri kasaantuu luomivakoon päivän aikana. Eikä tarvii mennä ku 4-6h tällä rasvoittuvalla iholla. Joka aamu ei viitsisi alkaa väritellä koko luomea millään kynälläkään, mutta mietin että ehkä pitäisi tehdä jotain ennen kuin lätkäisee pohjustusvoiteen luomille. Vinkkejä? Tai vinkkejä jostain superkestävistä luomiväreistä?

Erika Naakka
NUDE

Mä käytän poshjustusvoiteen alla meikkivoidetta ja joskus ihan tooosi ohutta kerrosta puuteria. Moni on sanonut, että UD on jotenkin uudistanut ton primerin reseptiä niin ettei se enää pidä yhtä hyvin, eli kannattaa kokeilla jotain muuta jos puuterointi ei auta :/ Smashboxilla on myös tosi hyvä primer!

tinndy

Oon lukenut tuon otsikon jo varmaan sata kertaa että "syömäpuikkopenis". Sit kun toi ensimmäinen lause on "kyllä, luit oikein", niin piti kyllä hieraista silmiä. Mutta hyvältä näyttää!

Erika Naakka
NUDE

Hahhahhaa no joo ei sentään! :D

Anniiiina (Ei varmistettu)

Heippa! Teet aina välillä sellaisia julkkisten inspiroimia tutoriaaleja, niin voisin vinkata, että Lily Collinsin look tämän vuoden Oscareissa oli _tyrmäävä_. Koko look tietenkin on työläs tehdä, mutta esim. pelkästään se tyylikäs negative space-cat eye tai ne upeimmat hiukset ikinä... Haluaisin myös kysyä sävyesimerkkiä Collinsin huulipunasta, niin ihana <3 ps. mahtavat kiharat, pitää kokeilla!

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.fi

Hih mä kokeilin joskus syksyllä grillitikulla ja sain tiukan afron. :-D siis todella tymäkän. Vois kokeilla uudestaan tekemällä vaan muutamalla osiolla... mut ihan hauskat tämmöiset on. :-)

Erika Naakka
NUDE

Hei joo grillitikuistaki oon kuullu! :D Pitää kokeilla seuraavaks niitä.

Kommentoi