Päivän laineet

NUDE

Tein pari päivää sitten testin, kuinka nopeasti saisin suoristusraudalla itselleni laineita. Ja kyllähän alle 10 minuutissa sai ihan salonkikelpoisen kampauksen :) Tänään koklaan laineita jälleen, mutta nyt kun mulla on enemmän aikaa, lopputuloksestakin pitäisi tulla vähän viimeistellympi.

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)

Kuinka kauan sinulla kestää yleensä tuotteen saapuminen lookfantastic -sivustolta? Tilasin nimittäin vihdoin suosittelemaasi luomivärinpohjustus tuotetta sieltä ! :)

Erika Naakka
NUDE

se on aika sattumanvaraista. joskus mulle on tullu alle viikossa ja joskus on mennyt lähemmäs kaksi viikkoa. mutta noin viikko :)

niina (Ei varmistettu)

Miten teit nuo?:)

Erika Naakka
NUDE

vetämällä suoristusrautaa hiusta pitkin ja samalla käännellen sitä. kuulosti ehkä oudolta, joten ehkä on parempi että linkitän tähän jonkun videon :D --> Saara Sarvaksen videossa näkyy sama tekniikka, vaikka hän ei käytäkään suoristusrautaa, kuten mä. Mutta ihan sama tekniikka :) Eli tässä video ja laineita Saara tekee kohdassa 09:32

niina (Ei varmistettu)

Ahaa:) Kiitti!

Tiltu (Ei varmistettu)

Mullekin tuli himo tehdä tuollaiset! Oon joskus mainitsemallasi tekniikalla yrittänyt saada aikaiseksi laineet ja puolen tunnin tuherruksen jälkeen lopputulos ei edes pysynyt. Tai ollut tarpeeksi näyttävä vaivaan nähden :D
Sen sijaan etsin juutuubista parit videot, jotka pikatestauksessa taitavat toimia mulla:

ja vähän näyttävämmät:

Salla (Ei varmistettu)

Ihanan freesiltä näytät taas! Kaunis!

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi kiitos :)

Kommentoi