Päivän meikki: liekinheitin

NUDE

Luomiväri-ilottelut ovat olleet viime aikoina vähissä tällä suunnalla, joten siinä suhteessa on ehdottomasti terästäydyttävä. Ehkäpä uskallan sujauttaa tätä uutta upeaa kuparia tämän illan tupaantuliaismeikkiini ;)

Luomiväri on siis ensimmäisen Makeup Geek -tilaukseni satoa ja ai että mikä pigmentti. Siis eihän sitä voi edes sanoin kuvailla. Seuraavaksi luvassa olisi vähän isomman paletin tilaus ja luotto merkin kulttimaineessa eläviin luomiväreihin on aika kova jo tässä vaiheessa!

Silmämeikissä käytetyt tuotteet: pohjalla peiteaine ja Urban Decay Eyeshadow Primer Potion + luomivaossa NYX Highlight & Contour Pro Palette* + liikkuvalla luomella Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan sävyssä Flame Thrower + kostutettu MAC 233-sivellin + L'Oréal Paris Gel Intenza Eyeliner, 01 Pure Black* + Lumene Sentisive Touch Automatic Eyeliner* + sisäkulmassa RMS Beauty Cream Eyeshadow, Lunar* + Kiss Haute Couture Trio-ripsitupsut + Mybelline Lash Sensational maskara*. Ja huulissa Milanin huulipuna sävyssä 29 Teddy Bare (saatu). *Tuote saatu blogin kautta.

BLOGLOVIN' + FACEBOOK + TWITTER + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt nyt! Mulla myös Makeup geekkiä hetinyt.

Mutta dear Erika! Voitko auttaa!? Miten estän meikkivoiteen muodostumisen mosaiikiksi nenässä? Itsellä on pintakuiva iho, mutta nenä hieman rasvoittuu. Meikkivoide ei pysy nenässä paikallaan vaan kerääntyy mosaiikkimaiseksi kuvioksi huokosiin jne jne. Olen kokeillut erilaiset rasvat ja pohjustusvoiteet ja mikään ei tunnu auttavan.

Erika Naakka
NUDE

Voi ei, onpa kinkkinen! Kuulostaa kyllä siltä, että joko pohjustusvoiteesi tai meikkivoiteesi vain eivät sovi ihollesi. Itselläni käy joskus noin, jos laitan liikaa primeria nenälleni. Silloin meikkivoide alkaa rullautua paikasta toiseen ja lopputulos on todella epätasainen. Jospa siis kokeilisit mennä täysin ilman pohjustusainetta?

Kommentoi