Päivän meikki: prismatic teal

NUDE

Ah määä niin rakastan mun uutta Tarte Tarteist PRO Amazonian Clay -luomiväripalettia. Hyperpigmenttiset, superkermaiset ja kuin unelman lailla levittyvät luomivärit vieläpä kaiken kukkuraksi tuoksuvat herkulliselta vanilijalta. Siis jos vain saat mitenkään mahdollisuuden ja kukkaron nyörit antavat periksi, suosittelen ehdottomasti hommaamaan tämän supersuositun paletin itsellesi!

Tämän päivän meikki on toteutettu yhdellä paletin kauneimmista sävyistä, sävyllä Trendy. Se on merkin sivuilla kuvailtu sanoin prismatic teal, jota en vain meikäläisen mielikuvituksella saanut väännettyä suomenkieliseksi, mutta käytännössä sävy on siis metallisen heijastava sinivihreä ruskealla pohjasävyllä. Katsokaa kuinka nätti! Ja silmämeikkiin tulossa tietysti myös tutorial heti huomenna. Eli kaivakaapa ne mustat eyelinerit ja vihreät helmiäisluomivärit jo valmiiksi hollille ;)

Käytetyt tuotteet:

Pohja: Urban Decay Self-Adusting Complexion Primer* + Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick + Tarte Shape Tape Contour Concealer + Lumene Sheer Loose Powder* + NYX Highlight & Contour Palette* + IsaDora Strobing Fluid Highlighter*.

Silmät: Sigma Wicked Standout Eyes* + Tarte Tarteist PRO Amazonian Clay Palette + Oriflame TheOne Lash Transformer Waterproof Mascara* + Ellos Eye Pencil, Petroleum Green* + YSL Dessin du Regard Waterproof Stylo*. Huulet: Essence Shine Shine Shine Wetlook Lipgloss, 05 So into it*. *Tuote saatu blogin kautta.

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

Lullah

Mulla on hyvin samanlainen luomiväri Make Up Storelta. Sitä ei taija niillä enää olla, mutta tykkään sen kaa tehä just tuommosta meikkiä. Toimii hyvin ku jollakin vähän vaaleenpunaseen taittavalla matalla tekee tuon luomivaon siirtymän.

Erika Naakka
NUDE

Uu no kuulostaa hyvältä! :)

Sarasf (Ei varmistettu)

Oi! Mistä olet paletin hommannut?

Kommentoi