Päivän meikki: simple shades

NUDE

Heh kuinkakohan mones theBalm Nude 'tude -paletilla tehty meikki tämä on? Jos täytyy arvata, niin heittäisin triljoonas. Tähän silmämeikkiin on tulossa video, joka ei siis oikeastaan ole tutorial, eikä se oikeastaan tule tänne blogiin. Enkä nyt oikein voi sanoa siitä sen enempää. Jätän nämä nyt vain tähän näin "päivän meikki" -henkiseksi postaukseksi. Hauskaa lauantaita!

Käytetyt tuotteet / products used: theBalm Nude 'tude, Seductive & Sophisticated + L'Oreal Paris Superliner Gel Intenza, 01 Pure black + Millie Mackintosh Soho Lashes + Maybelline Volum' Express The Colossal Mascara

// Once again a makeup made with just theBalm Nude 'tude eyeshadow palette. It's just sooooo good <3

Kommentit

Henna / High & Light (Ei varmistettu) http://highandlight.blogspot.fi

Vautsi, tosi nätti meikki! Pakko kysyä, että mitkä ripset sulla on tässä käytössä? :)

Erika Naakka
NUDE

Siis nyt jotain lahoamista tapahtuu mun päässä kun oon niin hajamielinen! Piti siis laittaa käytettyjen tuotteiden lista, mutta tietty unohdin :D Eli ne on Feelunique.comista tilatut Millie Mackintosh Soho -ripset :)

Irene (Ei varmistettu)

En ymmärrä miten osaat tehdä noin kauniit rajaukset.. oon harjoitellut ihan hulluna ja jostain syystä en ole osannut luoda omille silmilleni sopivia rajauksia. Ehkä vielä jokin kaunis päivä... :D Tarkoitan siis nimenomaan sellaista "wing" rajausta :)

LJK (Ei varmistettu)

Niin upea erika! Ja ihana meikki :)

Kommentoi