Päivän meikki: Yo no hablo español

NUDE

Eilen esittelemäni Essencen superhyvä eyeliner pääsikin heti tositoimiin, kun meikkasin itseni yksi päivä klassiseen tyyliin kissansilmärajauksilla ja punaisilla huulipunalla. Ja tulin vahingossa näyttäneeksi aivan joltain espanjattarelta! Mutta lineri toimii mahtavasti ja pysyy kuin tauti. Kuten kuvissa näkyvä huulipunakin ;)

KASVOT: Urban Decay Self-adjusting Complexion Primer* + Essence Instant Matt -meikkivoide (10 Matt Ivory)* + Make Up Store Cover All Blue, NYX HD Photogenic Concealer Wand (CW 01 Porcelain)* + Lumene Sheer Finish Loose Powder* + NYX Highlight & Contour Palette* +  Artdeco Strobing Fluid* + Essence Prismatic Rainbow Glow Highlighter*.

SILMÄT: Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base* + Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Flawless palette (Paper, Soft Glow, Highlite) + Essence The Cushion Eyeliner + Isadora Flashing Volume Mascara. KULMAT: Urban Decay Brow Beater (Dark) + Isadora Matte Chocolates Eyeshadow Palette. HUULET: Stila Stay All Day Liquid Lipstick (Beso). Oispa ripset.

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

*Saatu blogin kautta.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kaunis meikki! Tekisi itsekin mieli ostaa tuommoinen  punainen huulipuna :)

Sini Satola (Ei varmistettu)

Hyvä postaus, kun mietinkin että miten kissarajaukset onnistuvat tolla tuotteella. Mitä sivellintä käytät tämän Essencen rajausvärin kanssa?

Erika Naakka
NUDE

Käytän Sigman Winged Liner -sivellintä joka on aivan törkeeeeen hyvä!! Millään muulla ei saa niin tarkkaa jälkeä eli suosittelen :) löytyy mm. Eleveniltä.

souf (Ei varmistettu)

Tosi kaunis meikki, varsinkin toi pohja, wau! näyttää ihan "iholta" eikä pakkelilta vaikka ootkin käyttänyt montaa tuotetta, bravo!

Erika Naakka
NUDE

Oi kiitos :) Luonnollinen mutta peittävä pohja on kyllä supertärkeä eli kiva kuulla että onnistuin :)

juliasaa (Ei varmistettu)

hei, millä muotilla sulla tehtiin sillon se yumi-taivutus ripsille? oliko S, M vai L? :) itse kävin ottamassa eilen L ja mietin uskaltaisko ensi kerralla kokeilla M kokoa, joka vois kuulemma olla vähän näyttävämpi :D

Erika Naakka
NUDE

Vitsi nyt en kyllä osaa vastata :/ oiskohan voinut olla M koska omat ripset on suht lyhyet niin on varaa taivuttaa :) nyt kyllä tekis mieli mennä ottaa uudestaan! Etköhän säkin voi näyttävämpiä testata :)

Lady Attire (Ei varmistettu) http://blogladyattire.blogspot.fi/

Onpa kivan näköinen meikki! Ja ihan muuten tuleekin mieleen joku espanjan tanssijatar :D Mun mielestä cat eye-rajaukset ja punaiset huulet on niin klassinen ja naisellinen look! Mielenkiintoinen konsepti muuten tuo Essencen Eyeliner Cushion...

Sonja A (Ei varmistettu)

Ihan tälleen off topic mut tilasin vihdoin eilen sen Modern Renaissance-paletin jota mietin KAKS KUUKAUTTA :Ddd

Erika Naakka
NUDE

Jeeeeee!!! Siis oikeesti se on jotain niin hyvää ja parasta jajaja eli et varmasti tule pettymään. Toivottavasti tykkäät sävyistä :)

Kommentoi