Päivän nuttura ja ihmepinnit!

NUDE

Siis uskokaa tai älkää, tämä nuttura on ollut näitä kuvia otettaessa jo koko työpäivän päässäni ja lisäksi se onnistuisi vain kahdella vaivaisella erikoispinnillä. Costumen muotifestareiden goodie bagissa tuli nimittäin mukana Glitterin kaksi hyvin erikoisen näköistä pinniä, joita päätin viime viikolla ekaa kertaa kokeilla.

Ja tosiaan, tämä nuttura olisi pysynyt hyvin noilla kahdella kapistuksella, mutta mä en asetellut niitä tarpeeksi hyvin, joten tarvitsin yhden extra-pinnin mukaan. Mutta heti kun laitoin nuo korkkiruuvit päähäni, nuttura tuntui jo erityisen tukevalta! Ja tällä viikolla voisin esitellä enemmänkin noita pinnejä ja sitä, miten niitä käytetään :)

Kommentit

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

No kylläpäs nyt oli jännän näköiset pinnit! :D Innolla odotan niistä vähän lisäinfoa ;)

soulkitchen (Ei varmistettu)

Mua ainakin tollaset ihmepinnit kiinnostaa! :)

Erika Naakka
NUDE

nää on kyllä ihan kreisejä! :D

Sandels (Ei varmistettu)

No kyllä alkoi kiinnostaa heti, jos niillä oikeasti saisi tällaisen paksun liukkaan tukankin jotenkin pysymään.

Pauliina (Ei varmistettu)

Täydellinen nuttura!! Miten oot sen kieputtanut, näyttää solmulta, mutta onko..? :D Tutoo tästä kampauksesta ois mahtava saada! :) ja tietty noist pinneist myös

Jessi (Ei varmistettu)

Hiusruuvi on kyseisen kapistuksen nimi :)

Erika Naakka
NUDE

hehe no kuulostaa kyllä ihan järkeenkäypältä! :D

Heinis (Ei varmistettu)

Hei Erika! Luin vanhaa postaustasi päänahassasi olleesta ihottumasta... Olen nyt itse suurin piirtein puolen vuoden ajan kärsinyt inhottavasta kutinasta, pienistä pahkuroista päänahassa, ajoittaisesta päälaen polttelusta ja kaikkein kurjimpana - minulta lähtee vielä tolkuttomasti hiuksia :((( Liittyikö sinun ihottumaasi hiustenlähtö? Jos ei kesä ja stressittömyys vie pahinta terää tältä pois, varailen myös aikaa lekuriin...

Erika Naakka
NUDE

Kuulostaa harmilliselta :( Minulle siihen ei liity hiustenlähtöä, mutta tietääkseni se voi olla oireena. Varaa heti aika lääkäriin, koska jos sulla tämä sama seborrooinen ihottuma on, kortisoliliuos auttaa heti!

tytsy (Ei varmistettu)

Voisitkos joskus tehdä kampausvinkkejä lyhythiuksisille. Sinun kaveripiiristäsi varmaan löytyy sellasia joilla on lyhyt tukka :)

terkuin Lyhyt polkka

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.com

Vau, vau ja vau - ihanan upea nuttura!!! :)

Erika Naakka
NUDE

kiits! nutturasta tulossa tutorial ehkäpä ensi viikolla :)

Kommentoi