Päivän silmämeikki uudella Anastasia Beverly Hills -paletilla

NUDE

Huomasin sattumalta pari viikkoa sitten, että kauneusbloggaajien ylistämää Anastasia Beverly Hillsiä  saa yhdestä suosikkiverkkokaupastani, Beautybay.comista. Koska tiesin, että merkin uusi Shadow Couture World Traveler Palette -luomiväripaletti on ns. limited edition ja saattaa loppua maailmasta minä hetkenä hyvänsä, klikkasin sen äkkiä ostoskoriin. Selittelin heräteostostani itselleni palkintona hyvästä juhlinnasta viikonlopun Karmarockissa. Öh...

Mulla on ollut jo kauan ostoslistalla tuollainen Moroccomainen kuparisen ruskea ja kun huomasin, että tämä paletti sisältää sen lisäksi ihania itselleni uudenlaisia erikoisvärejä, tajusin tarvitsevani tämän asappina.

Tällä kertaa ette valitettavasti vielä saa täydellistä arvostelua paletin laadusta, koska tällä hetkellä plakkarissa on vasta yksi kokeilukerta, mutta syväluotaavaa arvostelua on varmasti luvassa vielä myöhemmin! Mutta miten ois, kelpaisiko tästä elektronisen sinisestä silmämeikistä tutorialvideo sanotaan vaikka... huomenna? ;)

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + TWITTER + BLOGIT.FI

// I finally got my Anastasia Beverly Hills Shadow Couture World Traveler palette from Beautybay.com and this is what I made at the first round. The blue Azure is so beautiful that I had to try it asap. Tutorial video is coming out tomorrow!

Kommentit

Mirtsu (Ei varmistettu)

Syöksyin heti tän postauksen nähtyäni tuonne verkkokauppaan ja loppuhan se oli. Harmi, täydelliseltä vaikuttavat sävyt. Olipas muuten juurikin sellainen perustelu shoppailulle jollaisia itsekin kehittelen. :D
Mutta aivan mielettömän kaunis meikki! Tutorial todellakin kelpaisi. :)

Erika Naakka
NUDE

Oiii voi harmi! Toivotattavasti tulisi pian lisää :/

Dora Marie (Ei varmistettu)

Niin kaunis meikki! Todella arabialainen/marokkolainen, rakastan heidän näyttäviä silmämeikkejään. Haluan ehdottomasti testata tätä vielä joku kaunis päivä. Ihan mielettömän upea! Me loves!!

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Herrajee kun on upea paletti ja kerrassaan säkehdyttävän hieno meikki!! Yhdistelmä mun lempparisävyjä <3

Janet Fantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

Luoja mitkä simmut! ♥ Upea meikki! Mä kans himoitsin tuota palettia, mutta en pystynyt mitenkään perustelemaan tässä kamalan taloremontin keskellä sen ostoa. Jäi siis saamatta :( Ihailen sun meikkejä sitten :)

Wau! Todella upea silmämeikki! Video kelpaa siis! :)

Im (Ei varmistettu)

Hei! Onko niin, että beautybay lähettää tuotteensa UK:sta, eikä Suomeen tilattaessa tule tullimaksuja, vaikka tuotteet maksaisivat yli 22€? :-)

Erika Naakka
NUDE

Niillä lukee joo nettisivuillaan, että tuotteet lähetetään Briteistä. Eli silloin ei tarvitse miettiä tulleja :)

Pauliina Alenius (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Oi tää on kaunis! Jotenkin tosi Jacklyn Hill -tyylinen, tykkään!! :)

Tiiask

Kaunis meikki :) Itse tilasin myös tuon paletin, mutta en ole vielä ehtinyt leikkimään silla.

HeidiB (Ei varmistettu) http://mustaakajalia.purkkimafia.fi

Aivan ihana meikki!

Kommentoi