Pakko saada: Benefit Gimmie brow!

NUDE

Törmäsin meikkaaja Linda Hallbergin blogissa tuotteeseen, jollaiseen en ole ennen törmännyt, Benefitin Gimmie brow -kulmakarvageeliin. Geelistä tekee erityisen se, että se sisältää kuituja, jotka täydentävät kulmakarvoja ja antavat niille tuuheamman ja tummemman ilmeen! Vähän aikaa sittenhän oli kovassa huudossa kuituripsarit ja ehkäpä tämä Benefitin tuote on ennakointia uudelle kuitutuotteiden aallolle; tällä kertaa kulmakarvoille. Siis aivan täydellinen tuote ja odotan innolla sen ilmestyvän Feelunique.com-verkkokauppaan! :)

Kommentit

miijamarya (Ei varmistettu) http://helsinkitoday.blogspot.fi/

no hei vau! mä taidan jäädä odottelemaan sun käyttökokemusta ennenkuin haalin itselleni mistään, mutta voisin nähdä tossa tulevan luottotuotteen jos se toimii yhtä hyvin kun miltä kuulostaa. :D Benefit on muutenkin super.

Ilona (Ei varmistettu)

Tee testi ehdottomasti tänne, kun saat tuotteen hankittua! =)

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Hah, ittellä ku on semmoset kulmakarvat, että niitä saa ruohonleikkurilla ajella, niin en ole tuosta niin innoissani. :D

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.com

Koklaisin kyllä tätä ehdottomasti, vaikka omatkin on aika tuuheat, mutta niin vaaleat, että normisti käyttämäni värittömän geelin sijaan voisin hyvinkin innostua pienestä extraväristä- ja pörröisyydestä. ;)

Annina (Ei varmistettu)

Todellakin pakko saada!! Mä oon käyttänyt sellaista ripsiin laitettavaa seerumia mun kulmiin, että ne tuuheutuisi tai niille tapahtuisi edes jotain. Ne on ihan ok muotoiset ja tarpeeksi leveät, mutta aika harvat. Haluaisin tuuheutta kulmiin lisää. Pakko saada tää! Eli kiitos taas kun olet löytänyt kaikkea mielenkiintoista, mistä mulla ei olisi muuten harmainta aavistusta :D

Erika Naakka
NUDE

hehe eipä mitään! mäkin ihan sattumalta tohon törmäsin :)

Kommentoi