Paluu arkeen

NUDE

Ensiksikin suurimmat pahoittelut siitä, että blogi on jämähtänyt viikonlopun ajaksi paikoilleen hääkiireiden takia. Lauantaina vietimme häitämme täällä kotonamme Naakan tilalla Harjavallassa, joten blogin päivittäminen jäi valitettavasti kokonaan. Huomenna yritän hypätä takaisin normaaliin arkeen ja alkaa taas tykittää blogia normaaliin tahtiin :)

Tänään, koska sopivasti videovinkkipostauksen tekeminen ei jostain teknisestä ongelmasta johtuen onnistu, saatte pari palaa meidän photoboothistamme. Hääkuvia alan jakaa heti, kun niitä kuvaajaltamme saan. Ja kertokaa, jos jokin erityinen juttu meidän häissämme kiinnostaa, niin voin rustailla toiveidenne mukaisia postauksia :)

Kiitos kärsivällisyydestänne ja ihanaa alkanutta viikkoa <3

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minkä merkkinen tuo sinun kaunis mekko on?

Erika Naakka
NUDE

Watters Wtoo ja ostettu Stockmannin White Dressista :) Tulee luultavasti myyntiin jossain vaiheessa!

Sani (Ei varmistettu)

Onnea! Ihana puku, voisin nähdä siinä itsenikin ensi kesän häissäni. Joten hep, jos puku tulee myyntiin :)

Esh (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja paljon onnea! Haluaisin kysyä myös, että mikä on oikeajärjestys laittaa ihonhoitotuotteita? Ihoni on kuiva ja ostin nyt Mossan vitamin cocktail -kasvoöljyn. Kasvojenpuhdistuksen jälkeen olen aiemmin laittanut seerumin, silmänympärysvoiteen ja kasvovoiteen, laitetaanko öljy yövoiteen päälle vai mikä on sille oikea kohta ilta- (ja aamu) rutiineissa?

Erika Naakka
NUDE

Pahoittelut etten ole vastannut aiemmin! Eli seerumi tulee kaiken alle ja sen jälkeen kaikki muu :) Itse käytän öljyä ennen vain seerumia, mutta voit myös seerumin jälkeen laittaa vielä yövoiteen ja sitten öljyä kuivimpiin kohtiin. Aamulla sama juttu; seerumi, voide, öljy :)

Lauraiida (Ei varmistettu)

Hei ja onnittelut tuoreelle avioparille!

Huolestunut (Ei varmistettu)

Apua!! Ei mitään pahoitteluja siitä jos blogin päivitys jää häiden takia väliin!!! Blogikansa ei ole niin julma etteikö se ymmärtäisi. Apua!!

Onnittelut avioituneelle!!

Essimm (Ei varmistettu)

Onnea teille!! Oot upea morsian! :)

aahil aarya (Ei varmistettu) http://www.spmindia.org/

Good luck to you!! You are a gorgeous bride.
Congratulations to the married !!

Kommentoi