Paras highlighter ehkä koskaan

NUDE

Ennen takaisin kosmetiikan maailmaan hyppäämistä haluan kiittää kaikkia perjantaiseen rotujalostuspostaukseeni kommentoineita ja postausta jakaneita. Vaikka aihe on tulenarka, keskustelu pysyi upeasti asiallisena ja varmasti moni sai uusia näkökulmia ja ajatuksenaiheita kommenttiboksista. Kiitos siis kaikille keskusteluun osallistuneille! :)

Mutta sitten itse päivän aihepiiriin, joka on yksi lemppareistani eli highlighter. Sain nimittäin jokin aika sitten Eleveniltä testiin kauan himoitsemani Cover FX Custom Enhancer Drops -hehkupisarat (affiliate-linkki) ja voin sanoa, että olen ollut sen pauloissa ihan ensimetreistä lähtien.

Olen tosiaankin jo kauan harkinnut tuotteen ostamista; onhan se sen verran ollut esillä isojen kauneusbloggaajien kanavissa ja holy grail -listoilla. Pakko kuitenkin sanoa, että tuo 45 euron hinta on tuntunut tuotetta testaamattomalle liian suurelta ja siksi, vaikka tuote on ollut ostoskorissani jo monta kertaa, olen sen viime hetkellä virtuaaliselle kassalle mennessäni poistanut sieltä.

Kuitenkin nyt kun olen tätä vihdoin päässyt tällä tavalla blogin kautta kokeilemaan, aion ehdottomasti pysytellä tässä ja hankkia uuden kun tämä loppuu. Nämä Cover FX:n hehkutipat antavat aivan uskomattoman kirkkaan hehkun ja jo ihan kaksi tai kolme pisaraa riittää hyvin koko poskipäälle. Eli vaikka tuote on hintavan puoleinen, tulee se myös kestämään todella pitkään käytössä.

Siskoni kiusaa minua aina, että olen oikea glitter-natsi. En nimittäin kestä yhtään jos tuotteen hehku on saatu aikaiseksi vain isoilla kimallepaloilla, jotka sitten pahimmillaan pöllyävät päivän mittaa pitkin naamaa. Mutta tässä hehku tulee jollain muulla taianomaisella, sillä en saa tihrustettua nesteestä yhtään näkyvää glitteriä! Hehku on iholla ns. puhdasta ja tasaista ja jos oikein paksun kerroksen levittäisi, metallista. Hehkun määrää voi helposti säädellä tippojen määrällä ja sillä, kuinka ohuelti nesteen iholle levittää.

Glitterittömänä tämä sopii hyvin myös meikkivoiteen alle ja tätä kikkaa olenkin käyttänyt, kun iho on aamulla näyttänyt jotenkin väsyneeltä ja samealta, mutten ole halunnut laittaa arkimeikkiini mitään voimakkaita korostuksia.

Omant Custom Enhancer Dropsini ovat siis sävyssä Moonlight, joka TOKI on juuri loppu varastosta. Mutta mullehan käy aina näin, hehkutan (pun intended) jotain tuotetta ja juuri samalla hetkellä sitä ei löydykään verkkokaupasta :D No mutta sävynä uskoisin, että hieman vaaleanpunaisempi Rosegold liippaa hyvin läheltä Moonlightia ja toivotaan, että tätä kuunvaloakin saadaan vielä Elevenille jossain vaiheessa lisää. Suosittelen nimittäin tietysti testaamaa! :)

Vai löytyykö tämä jo kenties jonkun meikkiarsenaalista?

Kommentit

Sininenn (Ei varmistettu)

Harmi, kun kaikki hehkutipat on niin tyyriitä. Ne Lumenenkin on opiskelijabudjetissa aika hintavat. Jenkeissä Loreal myy nyt oman merkkinsä tippoja, mutta niitä ei taida saada Suomeen.

Erika Naakka
NUDE

Ootko kokeillut Maybellinen Stobing Stickiä? Ei siis ole nestemäisessä muodossa, mutta ehdottomasti mun eniten käytetty hehkutuote etenkin arkena. Tämä menee enemmän juhlakäytössä. Jos et ole vielä kokeillut, niin testaa ihmeessä! :)

Sininenn (Ei varmistettu)

Oon varmaan joskus sitä swatchaillut mutta pitääpä muistaa vielä tsekata, kun seuraavan kerran eksyn meikkiosastolle :)

Eev1234 (Ei varmistettu)

Monkissa oli joskus sellasia ihania 6€:n purnukoita! En oo enää nähny niitä, mutta se kullanvärinen sävy on paras mitä oon koskaan kokeillu. Ei ollenkaan glitteriä, mutta sillä saa aikaan sekä intensiivisen instagram-hehkun että luonnollisen hehkun, jota ei edes erota highlighteriksi. Täydellinen sävykin vielä!

Erika Naakka
NUDE

Uuh! Mutta ei vissiin löydy enää näitä? Aina parhaat jutut loppuu!

Sininenn (Ei varmistettu)

Oih ja voih kuulostaa juurikin liian hyvältä ollakseen totta, jos kerta ei enää valikoimassa

ninaA (Ei varmistettu)

Millaista tää on verrattuna Benefitin High Beamiin?

Erika Naakka
NUDE

Hmmmmm hyvä kysymys. Oma High Beamini alkaa olla jo niin vanha, etten ole varma johtuuko sen paksuus sen iästä vai onko se aina ollut sellainen :D Eli ainakin tämä on paljon nestemäisempi ja tietysti sävy on näissä ihan eri. Benefitissä on kunnon vaalea helmiäissävy, tässä ehkä luonnollisempi ihonsävy :) Mutta tosiaan muuten aika samantyyppisiä eli kummassakaan ei mitään glitteriä, vain puhdasta hehkua :)

Ohlalaa (Ei varmistettu)

HOXHOX!! Bongasin juuri cittarista Lorealin holiday kokoelman ja siihen kuului pipettipullossa olevat hehkupisarat, joilla hintaa vajaa 17€! Omaan makuun vähän liian glitterinen, mutta kyllä silläkin hehkua saa naamaan ja vieläpä suhteellisen edullisesti. Hitsi kun toi eka kommentoija huomaisi ne myös niin ei tarvitsis murehtia :)

Sininenn (Ei varmistettu)

Huomattu on! Kiitos paljon hyvästä vinkistä ja ehdottomasti menen tutkimaan lähicittariin, jes! :)

gethomework (Ei varmistettu) https://www.gethomeworkonline.com/homework-writing-help-service

Fluid feature is the best for you if your skin is dry. In, dislike different plans, their fixation is less. Fluid is the ideal highlighter to accomplish the common, dewy complete, and its application is amazingly adaptable.

Kommentoi