Paras ihohuokosten puhdistaja

NUDE

Joku voisi sanoa, että nenän näkyvät ihohuokoset ovat ehkä maailman vähäpätöisin ongelma. No ehkä ne onkin, mutta minulle on niistä muodostunut pieni pakkomielle. Onneksi on GlamGlow:n ihmenaamiot!

Olen vauhkonnut merkin kasvonaamioista täällä blogissa ja monen vuoden ajan. Ensimmäinen ja alkuperäinen musta versio on ollut aina suurin suosikkini, mutta nykyään tykkään käyttää GlamGlown mutanaamioita myös sinisenä ja valkoisena. Ja laajentuneista ihohuokosista puhuminen liittyy nyt erityisesti tähän valkoiseen Supermud Clearing Treatment -naamioon, jonka kauneusguru Desi Perkins sai minut tilaamaan.

Desi esitteli naamion tällä videolla ja vaatimattomasti sanoi sen olevan markkinoiden paras kasvonaamio. Hän kertoi sen tehoavan erityisesti epäpuhtauksiin ja tämän olen päässyt itsekin todistamaan. Naamio tuntuu kuivuessaan todellakin imevän ihohuokosista kaiken ällön itseensä ja itseasiassa kuivuttuaan pystyt näkemään tummempina pisteinä joka ikisen ihohuokosen ihossasi. Kind of gross, kuten Desikin mainitsee, mutta näenpähän, että naamio oikeasti tekee tehtävänsä.

Käytän tätä vain T-alueella, jossa epäpuhtauksia on eniten. Hoidon jälkeen iho on paljon sileämpi ja huokoset ovat kadonneet lähes näkymättömiin. Päälle levitetty meikkivoide häivyttää loputkin merkit laajentuneista huokosista ja ihosta tulee todella upeannäköinen. Suosittelen, tietysti. Naamio on melko tyyris, mutta yhdestä purkista riittää pitkään ja itse olen valmis maksamaan näin toimivasta tuotteesta. Ainakin silloin, kun näitä saa tarjouksesta ;)

GlamGlown ihmenaamioita saa jo hyvin niin kivijalkakaupoista kuin netinkin puolelta. Jos nyt en ihan valehtele, niin näitä löytyy ainakin Sokoksilta, Stockmanneilta ja Kickseistä. Netistä mm. Bangerhead.fi:stä, LookFantastic.com:sta ja Feelunique.com:sta (adlinks).

Kommentit

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Huh, just viime viikolla mietin, millä noita sais putsattua, kun iän myötä alkaa levitä laajentuneet ihohuokoset myös nenän ympäristöön. Joudun ehkä kaupoille... Oon kyllä muutenkin jo pitkään miettinyt näitä GG naamioita, mut hinta on ollut esteenä. Nyt tuli vastaus ongelmaan, ni hintakaan ei enää kuulosta niin pahalta. :-D

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Olen kokeillut GG:n Thirstymud naamiota, joka on ihanan kosteuttava. Mutta tämä olisi varmasti parempi nyt keväällä, kun kaipaan enemmän puhdistavuutta :)

Sunday
We love sundays

Mikä noista mahtaisi sopia huivalle iholle? Mulla kaikki kuivattavat mutanaamiot vetää ihon tukkoon :O 

Sunday
We love sundays

Kuivalle siis :)

Erika Naakka
NUDE

Tuo sininen on tarkoitettu kuivalle iholle :)

Maijaa (Ei varmistettu)

Moikka! Kiitos paljon suositteluista, olen pohtinut kauan juuri valkoisen purkin testaamista! :) Korkea hinta on vaan estänyt aiemmin ostamista, mutta 50€ maskipurkki on halvempi kuin kosmetologilla käynti! :D Oon katsonut videoita Youtubessa maskin tehosta, ja niissä samalla tavalla rasva ja muu mömmö imeytyy maskiin kuin Freemanin Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal -maskia käyttäessä, eli tummat pisteet jää ihohuokosten kohdalle maskin kuivuessa. Olen käyttänyt Freemanin maskia pari vuotta ja tästä jää ihanan pehmeä ja rauhoittunut iho aina. Pakko kumminkin pistää tuo suosituksesi jo tänään tilaukseen! :D

mariskuukkeli (Ei varmistettu)

Voi apua, ehkä tää Supermud Clearing Treatment on nyt pikkuhiljaa pakko tilata. Ei tästä pääse yli eikä ympäri. No mutta naamiosta postaustoiveeseen :) Tilailin tuossa Stilan all day liquid lipstickin värissä Amalfi. Ongelmaksi koitui tuotteen koostumus ja levitys huulille, eli: kaipaisin neuvoja, ohjeita & vinkkivitosia nestemäisen ja mattaisen huulipunan pohjustukseen, levittämiseen ja niin hei, millä välineillä?

Erika Naakka
NUDE

Voi ei! Mikäs siinä sitten kiikastaa? Mä oon levittänyt sen ihan sillä tuubin omalla applikaattorilla ja se sujuu jopa paremmin kuin esim. perus huulipuna-sivellin-sähläys :D

Mariskuukkeli (Ei varmistettu)

no tuntuu, että sillä tuubin omalla tulee ihan kauheesti kamaa kerralla huulille mutta suurin ongelma oli se, että se "kuivui" jotenkin oudoksi ja sen lisääminen tai fiksaaminen oli todella hankalaa. Edellisestä kerroksesta jäi ikäänkuin jälki eivätkä ne sulautuneet huulille :D jos nyt kukaan voi mun selityksestä ymmärtää mitä tarkotan!

Erika Naakka
NUDE

Hmm ehkä mä sitten laitan paksun kerroksen heti alkuunsa, mikä sitten kuivuu eikä sitä tarvitse fiksailla jälkikäteen. Tosi outoa :/ mikä sävy sulla on?

 

Erika Naakka
NUDE

eikun lukihan se tuossa. tosi harmi, ehkä se on vain tuon sävyn ongelma?

emmmmmi (Ei varmistettu)

Kannattaa kokeilla myös sitä vihreää GG-naamiota (en muista näiden nimiä niin puhun aina vaan värin mukaan :D) se on myös loistotuote sekaiholle eikä ole yhtä voimakas kuin tuo valkea, niin sitä voi laittaa koko kasvoille! :) Glamglow't on kyllä huippuja vaikka tuohon siniseen olinkin vähän pettynyt, se ei tuntunut oikein minulle tekevän mitään, tosin oma ihoni ei ole juuri ollenkaan kuiva niin ehkä se takia :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä on adlink?

Erika Naakka
NUDE

Affiliate-linkki eli yhteistyölinkki :) Sitä kautta tehdystä ostoksesta nettikauppa maksaa bloggaajalle tietyn prosenttiosuuden :)

Kiti

Vau, täytyy varmaan testata! Löytyisköhän tuosta koto-Sokoksesta vai täytyyköhän lähteä Helsinkiin.. Mulle tulee epäpuhtauksia eniten leukaan ja suupieliin. En tykkää. :D

AnniMaa (Ei varmistettu) http://designineyes.blogspot.fi

Muistin lukiessani, että minullahan on kokeilutuubi tästä naamiosta ja syöksyin heti levittämään t-alueelle :) Ihohuokoset vaivaavat minua päivittäin ja yritänkin etsiä itselleni sopivaa kombinaatiota ihonhoitoon ja meikkaamiseen, jotta nenän huokoset häivyttyisivät mahdollisimman hyvin. Syväpuhdistusta täytyykin tehdä useammin...

Heidi222 (Ei varmistettu)

Mä oon pitkään miettiny näiden naamioiden tilaamista tai lähinnä minkä niistä tilaisin. Taidan päätyä valkoiseen, koska epäpuhtaudet on se ongelma. Oletko kokeillu merkin puhdistusaineita? Ne houkuttelee myös kovasti.

Erika Naakka
NUDE

En ole vielä testannut. Täytyisi kyllä!

Hs (Ei varmistettu)

Karkkipäivä -blogin uusimman postauksen kommenteissa Sanni oli katsonut GlamGlow "mutanaamioiden" incin läpi ja totesi ettei niissä edes ole mutaa. Vaan savea, jonka tehokin ihoa puhdistavana on aika huono.

Erika Naakka
NUDE

Mä en nyt ole edes ihan varma mitä eroa on mudalla ja savella :D Mutta mulle ei ole väliä, onko näissä mutaa (mikä se ikinä inci-nimeltään onkaan) vai vain (?) savea :)

Kommentoi