Paras näpynnitistäjä

NUDE

Näppyjen ja finnien nitistämisessä en yleensä usko mihinkään poppaskonsteihin. Jos näppy on tullakseen, se tulee ja no naamalla juuri niin kauan kun haluaa.

Silti olen aina mielenkiinnosta testannut kaikki mahdolliset keinot finnien pikaisempaan lähtemiseen. Olen kokeillut teepuuöljyä, Azulen pastea, hammastahnaa ja kourallisen muita kosmeettisia näppyaineita. Mikään ei ole tehnyt sen suurempaa vaikutusta (paitsi Aco Spotless Overnight Spot Treatment oli ihan jees), ennen kuin nyt.

Suoraan sanottuna mulla ei ole mitään käsitystä, mikä ihmeellinen ainesosa Neutrogenan Visibly Clear Rapid Clear Treatment -hoitogeelissä (saatu testiin blogin kautta) on se toimivin. Ehkä se on kaneli tai amerikantaikapähkinä, ehkä salisyyli- tai maitohappo? Joka tapauksessa tämä aine on ihmeellisen tehokasta!

Tuubi lupaa tekevänsä näkyvän vaikutuksen jo neljässä tunnissa, mitä en aluksi ollut uskoa, mutta pakkohan se oli kokeilun jälkeen. Visibly Clear Rapid Clear Treatment on kirkas geeli, joka kuivuu iholle suht nopeasti, eikä kasvoja tarvitse varoa tuntikaupalla, kuten esimerkiksi Azulen pasten kanssa. Ja tuloksia oikeasti tuntuu tulevan jo parissa tunnissa. Punoitus laskee nopeasti ja olenpa mä todella saanut yhden näpyn katoamaan yön aikana kokonaan. Eikä tällä geelillä kauheasti hintaakaan ole, noin 6,80 e eli testatkaa ihmeessä!

Bloglovin' + Facebook + Instagram

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Ooh, kuulostaa jo sellaiselta taika-aineelta, että pitänee testata!

Ihmeaine minulle kiitos! Tiedätkö, mitkä liikkeet myy neutrogenaa? :)

Ainoh (Ei varmistettu)

Vastaan nyt tähän Erikan puolesta, mutta Neutrogenaa saa esim. useimmista apteekeista ja Sokokselta. Lisäksi uskoisin suuremmista ruokakaupoista, kuten Prismasta ja Citymarketista, löytyvän. Kyseessä ei ole mikään eksklusiivinen merkki kuitenkaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää on ihan huippu, ollut itsellä jo pari vuotta (?) käytössä! Yön aikana näpyt kuivuneet kasaan kun tätä muistaa heti niiden ilmestyessä käyttää :) Tätä otan aina varalta reissuunkin mukaan!

Kommentoi