Paras suoja pakkasia vastaan

NUDE

Kovat pakkaset ovat pistäneet ihoni todella kuivaan kuntoon. Ihoa kiristelee, se näyttää samealta ja meikki menee pilalle ihon päällimmäisen kerroksen hilseillessä pois. Kuorinta auttaa ehkä päivän ajan ja mikään voide ei ole onnistunut pitämään ihoani kosteutettuna koko päivää.

Kunnes hokasin Dr. Hauschkan Rose-päivävoiteen. Dr. Hauschkan voiteet ovat pompsahdelleet esiin blogeja selaillessa jo useamman kerran viimeisten parin viikon aikana. Monet muutkin ovat siis huomanneet, että nämä voiteet ovat niitä harvoja, jotka jaksavat kosteuttaa kovillakin pakkasilla. Myös Rose-päivävoide on todella paksua tatinaa, eikä kuivahda kasvoille tunteihin. Vielä illalla iho on tunnin ulkoilunkin jälkeen pehmeä, ei kiristele ja tuntuu kosteutetulta.

Lisäksi tajusin kasvoöljyjen tärkeyden. Ihonhoitorutiinipostauksessa kehumani Estelle & Thildilta saatu BioDefense Multi-Nutrient Youth Oil (jolie.fi) on nyt siirtynyt pelkästä yövoiteen tehostajasta ihan päiväkäyttöön Rose-voiteeseen sekoitettuna. Vettä sisältävät voiteet luovuttavat kallisarvoisen kosteuden ympäröivään rutikuivaan ilmaan kun taas öljyt jaksavat pitää sen paikoillaan. Tämä on oppi, joka kannattaa muistaa pakkasten kiristyessä!

Ja tällä kombolla ihoni on viimein pelastettu! Heti levityksen jälkeen iho on superöljyinen ja osa saattaisi tässä vaiheessa kaivaa puuterin äkisti esiin. Mutta annan seoksen olla kasvoilla hetken ennen kuin levitän meikkivoiteen (joka muuten levittyy öljynaamalle todella sulavasti). Puuteria sipaisen otsalle ja nenän sivuille vain jos tilanne naama vielä kotoa lähtiessäkin pahasti rasvoittuneelta, mutta muuten rasia saa jäädä taka-alalle.

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + INSTAGRAM

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Öljyt ovat kyllä ehdottoman hyviä näin kylmällä säällä, kun iho kuivuu rasvauksesta huolimatta :)

nansk

Tuo öljy kuulostaa kivalta, mutta mahdanko olla ainoa jonka mielestä nuo Hauschkan ruusutuotteet haisevat aivan järkyttävän hirveiltä? :D Sain joskus jonain lahjana tuubillisen (olisko ollut tuota päivävoidetta tai jotain muuta tatinaa), ja käyttämättä jäi, ihan hajun vuoksi.

Erika Naakka
NUDE

What! Musta tää tuoksuu ihanalta :D

nansk

Huomaa että makuja on monenlaisia :D

annisavolainen

Itse olen viimeaikoina sekoittanut kasvoöljyä suoraan meikkivoiteeseen, joka on ollut tuhdimpaa jolloin siitä tulee ihanan seerumimaista ja iholle levittäessä näyttää tosi hyvältä. Ihme kumma ei rasvoittuvalla iholla myöskään kiiltele ihmeellisesti vaan tuo vain lisä kosteutusta ja helppoa levittyvyyttä :)

edgybeauty
Edgy Beauty

Mä olen sekoittanut öljyä (tänä talvena Kiehl'sin uutta päiväconcentratea) sekä päivävoiteeseen, että meikkivoiteeseen. Clarinsin Extra Comfort on muuten ainoa meikkivoide joka pysyy nättinä ilman sitä öljyä ja on muutenkin tosi kaunis kuivalla iholla. 

Kommentoi