Paras valkaiseva hammastahna

NUDE

No se on lyhyt ja ytimekäs otsikko. Se ja tämä kuva kertovatkin kaiken oleellisen tästä postauksesta.

Löysin Yotuelin All-In-One-hammastahnan suuhygienistikaverini kautta. Hän kehui tätä minulle hampaidenvalkaisun yhteydessä ja totesi perään, että "tämä ei sitten ollut mikään sponsoroitu mainos". Ja niin lisään minäkin: "tämä postaus ei ole sponsoroitu mainos" ;)

On kyllä tullut kokeiltua hampaiden valkaisun saralla vaikka mitä töhniä, mutta vain tällä olen huomannut eron. Tämä tahna ei perustu pelkkään värjäymien hankaukseen, vaan valkaisevaan karbamidiperoksidiin. Vaikka hankausarvo on matala, suosittelevat hammaslääkärit käyttämään valkaisevia hammastahnoja vain silloin tällöin. Olenkin ottanut siitä neuvosta vaarin ja käytän tätä aina noin viikon kuurina ehkä parin kuukauden välein. Ja ennen tärkeitä juhlia ;) Suosittelen kaikille kaltaisilleni kahvin ja teen lipittäjille!

Hyvää ystävänpäivää <3

Kommentit

Hammaskeiju (Ei varmistettu)

Onko tätä myynnissä ihan marketeissa vai onko tämä ainoastaan apteekista saatava tuote?:)

Erika Naakka
NUDE

Näitä löytyy apteekeista, Stockmanneista, Sokoksista ja Emotioneista :)

Mia K.
Voi taivas

Hei jee!! Kiitos! Menee kokeiluun! 

Siis käytät viikon tätä, ja pidät sitten 2 vko tauon? Niinkö? Ja, sitten taas viikko. 

Rembranttia olen käyttänyt, ja se on ollut ihan ok. 

Erika Naakka
NUDE

Olen ottanut sellaisen viikon-puolentoista kuurin silloin tällöin kun siltä tuntuu. Tarkkaa aikataulua en osaa heittää :)

Hanna (Ei varmistettu)

Minulla tuo ei toiminut kovin hyvin ja toimivaksi yhdistelmäksi olen kokenut ROCKS whitening ja joka toinen päivä Elmexin tehopuhdistus, sen useammin sitä ei saa käyttää. Sitä saakin vain apteekista.

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Hei, mistä tuota Rocksia löytyy? Käytin sitä minäkin ennen, mutta sitten se vain hävisi kauppojen hyllyiltä. Toimi mullakin Jotuelia paremmin. 

Kommentoi