Parempi kun osasin odottaa - Elivo Puhdistusvaahto

NUDE

Olette ehkä jo kuulleet tämän pari kertaa, mutta meikäkaunesbloggaaja on siitä vähän erikoinen, etten käytä meikinpoistoon juuri koskaan mitään muuta kuin Sebamediä. Tunnen, että sillä meikki lähtee hyvin, eikä silmiä tai ihoa kirvele. Pari kertaa viikossa ja juhlameikin puhdistuksen yhteydessä käytän kyllä misellivettä, mutta jokapäiväisessä käytössä en ole sitä pitänyt tarpeellisena tai edes ihoystävällisenä.

Ja kuten olen aiemmin pauhannut, ei mikään ole yltänyt Sebamedin tasolle sen kätevyydessä saati sitten hinta-laatusuhteessa. No... nyt on. Sain nimittäin vähän aikaa sitten testiin Elivon, jonka uudistunut versio lupaa poistaa myös silmämeikin. Ja sen se kyllä tekee!

Vaahto on ihan mahtava meikinpuhdistukseen, aloitetaanpa nyt vaikka sillä. Vaikka vaahto maksaa Sebua enemmän (n. 24 e /litra vs. n. 66 e /litra), uskon sen kyllä kestävän käytössä pidempään, sillä nestettä kuluu vaahtomuodossa vähemmän. Pohja- ja silmämeikki peseytyvät iholta äärettömän helposti käsin hieromalla, eikä aine kirvele silmissä tai ihollakaan. Tuoksu on todella neutraali, kuten apteekkikosmetiikassa yleensä. Vaahto on tarkoitettu myös herkälle iholle, siinä on iholle neutraali 5.5 pH ja se sisältää mm. aloe veraa. Lisäksi pojoja tulee tietysti myös kotimaisuudessa, mitä Sebulla ei ole.

Ilmeisesti tämä Elivon Puhdistusvaahto on ollut äärimmäisen suosittu jo aiemminkin, mutta meikäläiseltä tämä on mennyt ihan ohi. Elivo Puhdistusvaahto maksaa siis noin 11 ja uudistunut versio löytyy ainakin Apteekkishop.fistä. Suosittelisin tätä erityisesti niille, joiden herkät silmät kirvelevät Sebamedin käytössä.

Onko täällä muita tähän rakastuneita? Ja jos on, miksei kukaan ole kertonut tästä mulle?! :D

Ps. Meikäläisen Instagramissa on vielä tämän päivän ajan käynnissä I love me -messulippuarvonta. Käy osallistumassa!

Kommentit

raijairina

Mä olen rakastunut Madaran puhdistusvaahtoon. Paras putsari ikinä ja kaiken lisäksi luonnonkosmetiikkaa. En vaihtais pois! :)

Erika Naakka
NUDE

Uuuh no hei toi alkoikin kiinnostaa! Täytynee hankkia testiin ;)

raijairina

jep, lämmin suositus :)

Jossuli (Ei varmistettu)

Moi! Ei liity varsinaisesti juuri tähän postaukseen, mutta olisi hurjan mielenkiintoista nähdä sun versio jo kyllä tubessa vanhoista tageista, kuten ”ride or die”, ”used and abused”, ”product regrets” etc. :) Sorry, jos oot jo toteuttanut ja mennyt vaan ohi!

Erika Naakka
NUDE

No hei joo!! Kiitos ihan sikana toiveesta. Laitan nämä heti muistiin :) Ja tuo tuotepettymysjuttu on ollut to do -listalla jo pidemmän aikaa :D

Jossuli (Ei varmistettu)

Jee! :) Tämä tuli mieleen kun vinkkasit siitä Macin puuterisiveltimestä huippuna aurinkopuuterisiveltimenä. Olen etsinyt sellaista tuloksetta, ostin hehkuttamasi siveltimen ja toimii - kiitos!

Erika Naakka
NUDE

Jes mahtava kuulla! :)

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.fi

Joo mä tykkään kans tästä, taitaa toinen pullo olla menossa! Mutta ei silti ihan hakkaa Sebamedia, eli tätä käytän nykyään aamupuhdistukseen. :) Tosin täähän nyt uudistui ja toimii myös silmämeikin poistossa, eli liekö tehokkaampaa? Mulla on vielä semmonen vanha pullo. Suosittelen kokeilemaan myös muita Elivon tuotteita, kasvovoiteeseen tykästyin myös!

Erika Naakka
NUDE

No joo ei tää Sebua mun elämästä kyllä tyrkkää pois. Mut en siis tiennyt että säki rakastat Sebuu! :D Miksei tästä puhuta enemmän hyvänen aika! Ja joo yllättävän hyvin lähti myös silmämeikki, mikä ei ikinä tällaisilla hellävaraisilla putsareilla lähe. Ja joo pitää kyllä tutustua tähän merkkiin tarkemmin :)

the impossible quiz (Ei varmistettu) http://theimpossible-quiz.com

Waiting for miracle to bring when using cleanser, thank you

devast io (Ei varmistettu) https://devast-io.online

Good article and knowledge for me! I found a lot of information here! This article is really good for all newbie here. Thank you for sharing with us!

Kommentoi