Parhaat irtoripset ikinä!

NUDE

Tästä mun täytyi tulla kertomaan teille heti, sillä jokaisen valmistujaisjuhliin menevän on _pakko_ hankkia nämä! :D Ostin tuossa toissapäivänä Turun Anttilasta nimittäin maailman parhaat irtoripset; iENVY Kiss Haute Culture Trio. Kiinnostus ripsitupsuihin heräsi, kun näin nämä ehkäpä maailman suosituimman kauneusblogin, The Beauty Departmentin postauksessa. Ja odotukseni ylittyivätkin ainakin kolminkertaisesti! ;)

Eli näiden ripsitupsujen ideanahan on se, että toisin, kuin yksittäiset ripsitupsut, nämä ovat ikäänkuin lyhyitä paloja kokonaisesta nauhasta. Ja yhdessä palassa on kiinni aina kolmen ripsitupsun verran irtoripsiä.

Ekassa kokeilukerrassa meni varmaankin viisi minsaa, kun yleensä yksittäisten ripsitupsujen kanssa saa äheltää ainakin kaksinkertaisen ajan. Toisin, kuin tavalliset ripsitupsut, näiden trio-ripsitupsujen asettelun kanssa ei juuri tule ongelmia. Homma sujui kuin tanssi! Eli nämä ovat ehdottomasti se helpoin tapa saada näyttävät ripset ja suosittelen näitä erityisesti niille, jotka eivät saa kokonaisia ripsinauhoja sutjakkaasti paikoilleen.

Kiss trio-irpsitupsut olivat ainakin Turun Anttilassa sen hetken viimeiset, joten toivottavasti halukkaat löytävät näitä vielä! Hintaa oli muistaakseni noin kympin verran. Käytin liimaamiseen DUO-ripsiliimaa, koska ipsipakettien mukana tulevat liimat yleensä ovat vähän kehnoja. Ja muuten, yksi näiden tupsujen parhaista puolista on se, että näitä voi laittaa vaikkapa lomittain tai jopa päällekkäin! Itse laitoin kaksi tupsuriviä päällekkäin silmäkulmissa, eikä sitä edes huomaa. Muuta, kuin massiivisena tuuheutena ;)

Ja ennen kun joku kysyy, luomilla on Glo Mineralsilta saatua Jeweled Eye Penciliä sävyssä Fizz, joka muuten sekin on aaaaaivan ihana tuote! Huulilla myöskin Glolta saatu huulipuna Vixen :)

Eli vielä pähkinänkuoressa: unohtakaa mono-tupsut ja ostakaa triot! ;)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa.

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.blogspot.com

Mahtava vinkki! Kiitos paljon :) En olisi mitenkään osannut ilman tuotesuositusta etsiä Anttilasta ripsiä. Pitäisi siskolle väsätä valmistujaismeikki, joten luulen että nämä tulevat tarpeeseen. Ja saatan ehkä itsellenikin muutaman laittaa.... ;)

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Mä olen leikannut ihan tavallisen ripsinauhan pieniin (n.5mm) osiin ja liimannut ne. Toimii muuten tosi hyvin ja on paljon helpompaa kuin kokonaisen nauhan kanssa! Ja yksittäisiä tupsuja en edes osaa laittaa, sojottavat mihin sattuu eikä näytä luonnolliselta.

Tiina (Ei varmistettu)

Pitääkin kokeilla näitä trioja! Itse olen aivan tumpelo irtoripsien kiinnittämisestä, en tiedä jääkö ne liian ylös, koska näyttää kuin ne olisivat kiinni luomessa, vaikka näin ei olisikaan..

Erika Naakka
NUDE

Joo DUOllakin on myös mustaa liimaa :) En ole itse kokeillut, kun tuntuu että läpinäkyväksi muuttuva valkoinen liima toimii hyvin.

Melina (Ei varmistettu)

oot todella taitava kaikessa! voisitko tehdä tässä lähi aikoina postauksen sellaisista kampauksista jotka sopisi konfirmaatio tilausuuksiin?(: haluaisin vähän vinkkejä minkälaisia kampauksia niihin voisi tehdä.

Erika Naakka
NUDE

Pisimpiä ulkonurkassa ja keskellä, lyhyitä sisimpänä :)

Erika Naakka
NUDE

WHAT! Mitä ihmettä! :D Kyllä irtoripset on tosiaan perinteisesti liimattu ihoon aivan ripsien tyveen ja niin mäkin olen tehnyt näiden kanssa :)

Mapsi (Ei varmistettu)

Mä kokeilin yksittäistupsuja eikä siitä tullut yhtään mitään, sojottivat miten sattuu. Nauhan kanssa pärjäsin jo paremmin, mutta näitä voisi kokeilla, jos haluaa vain vähän korostusta. Löysin itse tosi hyvän ripsiliiman make up foreveriltä, nimittäin on mustaa, eli tosi huomaamatonta, suosittelen!!

mjai (Ei varmistettu)

Onko sulla pisimmät tupsut käytössä tosta paketista näissä kuvissa?

Noora (Ei varmistettu)

Otatko nuo tupsut aina illalla pois ja laitat aamulla uudestaan?

Erika Naakka
NUDE

Siis enhän mä noita joka päivä käytä. Juhlissa vain :)

Hanna (Ei varmistettu)

Paketissa neuvotaan liimaamaan nämä triot omiin ripsiin kiinni ja välttämään ihokontaktia. Mutta perinteisestihän (kai?)irtoripset liimataan juurikin ihoon eikä ripsiin. Miten olet näiden kanssa tehnyt?

Kommentoi