Parhaat kuultovoiteet

NUDE

Mulle on aina tärkeää, ettei mun kasvot ole liian puuteroidut ja että iho näyttää hehkuvalta. Pyrin siis aina haalimaan itselleni parhaimpia kuultoa antavia tuotteita, ja tässä postauksessa esittelen tämän hetken lempparini :) Ekana Laveralta saamani Soft Glowing Highlighter.

Yläkuvissa näkyy siis ero, jonka Laveran korostutuotteella saa aikaan. Voide on melko tömäkkää tavaraa, joten sen levittäminen voi olla haastavaa. Lopputuloksena se antaa kuitenki voimakkaan hehkun, joka ei muuten itsekseen lähden leviämään ympäri naamaa. Tykkään! Ja purkista riitää hehkua varmasti vuosiksi eteenpäin.

Laveran voidetta en kuitenkaan yleensä käytä ihan perus arkipäivinä, sillä sen voimakas hehku sopii parhaiten iltamenoihin. Arkimeikissä käytän useimmiten Lumenen Beauty Base Crystal Radiance Primeria, jota sekoitan meikkivoiteen sekaan tai levitän sellaisenaan poskipäille ja kulmaluulle. Kaikin puolin ihana tuote, jota olenkin jo moneen otteeseen täällä blogissa kehunutkin. Mä olen tykännyt myös Lumenen vaaleammasta versiosta, Illuminating and Smoothing Primerista.

Yläkuvassa kädelle levitettynä vasemmalla Lumenen primer ja oikealla Benefitin High Beam -kuultovoide. Kauneusbloggaajien suosikin, Benefitin, ostin jokin aika sitten ja kerroinkin siitä täällä blogissa. Sekin on yksi lemppareistani, mutta kuten Laveraa, käytän sitä useimmiten vain erityistilaisuuksissa ja iltameikissä. Benefitillä saa tosi pienellä määrällä paljon hehkua ja tuote kannattaa levittää hyvin, sillä siitä voi jäädä kasvoille tarkat rajat. Suosittelen kokeilemaan siis myös tätä :)

Kuultofanina haen uusia tuotteita jatkuvasti. Löytyisiko teiltä siis hyviä tuotevinkkejä?

Kommentit

Shona (Ei varmistettu)

The Body Shopilla on ihana helmiäinen kuultovoide, joka on ilmeisesti tarkoitettu sekoitettavaksi meikkivoiteeseen, mutta itse useimmiten taputtelen sitä meikin päälle poskipäille tms. Tykkään!

Erika Naakka
NUDE

kuulostaa hyvältä! pistetään muistiin :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Tykkään kans iha hulluna tuota Lumenen yksilöstä. Laveran tuotteista tuli mieleen, että mistä niitä sais täällä Turun suunnalla? Kicks, Stocka, Wiikkari?

Erika Naakka
NUDE

en kyllä osaa vastata :/ netistäkään ei löydy mitään. mutta luulis, että stockalla, jos jossain on.

Hallahalla (Ei varmistettu)

Pitääki käydä tenttaamassa siellä ;>

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.com/

Hyviä vinkkejä! Itselläni on käytössä Lily Lolon joku puuterimainen kuulto-/shimmeriasia, mutta se on kyllä melkoisen överi, että jääpi melkein iltakäyttöön.. Muutenkin tykkäsin postauksesta, kiva että jaksoit laittaa havainnollistavat kuvat siitä, miltä tuote näyttää iholla eikä pelkästään purnukasta kuvaa. :)

Semmoinen hassu kysymys vielä, että kun laitat Lumenen tuotetta pelkästään esim. poskipäille, laitatko meikkivoiteen alle vai päälle? :) Kiitos jos jaksat / ehdit vastata! Tätä saattaa nimittäin päätyä seuraavaksi ostoslistalle.

Erika Naakka
NUDE

Joo tuollaiset puuterimaiset shimmerit voikin helposti antaa vähän liikaakin hohtoa. Mä laitan ensin meikkivoiteen ja sitten tuota Lumenen primeria (vaikkakin sen nimen perusteella sitä ehkä kuuluisi laittaa ennen meikkivoidetta) :)

Sirpa Tolvanen (Ei varmistettu)

Yves Rocherilta löytyy kevyt kuultovoide, joka on korvannut Lumenen primerin omassa arkimeikissäni.

Erika Naakka
NUDE

kuulostaa mielenkiintoselta. mikä sen nimi on?

Reija (Ei varmistettu)

jemma kiddin dewy glow all over radiance creme :)

Erika Naakka
NUDE

oh, googlasin ton ja se näyttää iiihanalta! aika samalta kuin tuo Lumenen primer. pitänee silti pistää harkintaan :)

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Mä tykkään MACIn kuultotuotteista: käytän sekä primeria (strobe liquid lotion, meikkivoiteen seassa) että Mineralize Skinfinishia, joka on puuterimainen highlighter. Käytin itsekin ennen Lumenen Illuminating and Smoothing Primeria, mutta sen kanssa meikkivoide ei enää pysynyt rasvaisella ihollani yhtä hyvin. MACin primer ei minusta vaikuta meikkivoiteen kestoon, siksi tykkään siitä enemmän: saman näköistä jälkeä tulee minusta molemmilla. Käytän molempia MACin tuotteita myös arkena, minusta tuo highlighterkaan ei ole (toki säästeliäästi annosteltuna) yhtään liian överi siihen :)

Erika Naakka
NUDE

äägh liikaa hyviä vinkkejä! :D kiitos näistä kaikista kaikille!

Olenkin tosta MACin strobe liquidista kuullut, se vaikuttaa tosi kivalta. ei liian glitterinen näemmä (google-kuvahaku on taas kovassa käytössä) ;)

loverules (Ei varmistettu)

NYX Mosaic Powder Highlighter on kyllä huippu hohtotuote!

Pocahontas (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogistasi!
Tuli mieleen ottamasi kämmenkuvan johdosta kysyä, että antaako Lumenen primer lämpimän (kultaisen) sävyn ja Benefitin High Beam kylmän (hopeisen) sävyn iholle?

Erika Naakka
NUDE

lumene antaa tosiaan ihana kultaisen/kuparisen ja lämpimän sävyn ja high beam oikeastaan tosi kirkkaan vaaleanpunaisen, ei niinkään hopeisen :)

anni (Ei varmistettu)

No7:lla on aika hyvä dupe tolle High Beamille, No7 Skin Illuminator ja hinta ei tosiaan ihan niin korkea. Lopputulos ei ehkä ihan niin voimakas vaan vähän kevyempi kuulto ja hohde mutta toimii ainakin omasta mielestäni hyvin ja arjessa tarpeeksi hillitty. Ja tosiaan löytyy ihan esim. Sokokselta :)

Erika Naakka
NUDE

hei kiitti vinkistä! yritän muistaa ensi kerralla sokoksella pyöriessäni käydä katsastamassa sen :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Kävin tänää pyörimäss Wiklundilla ja törmäsin pieneen valikoimaan Laveran meikkejä ja ihonhoitotuotteita!

Kommentoi