Pari uutta ihonhoitosuosikkia

NUDE

Vaikka olenkin melko tarkka siitä, millaisia voiteita kasvoillani käytän, tulee yllättävän harvoin kerrottua niitä ihonhoitosuosikkeja täällä blogissa! No tähän asiaan tulee nyt korjaus, sillä päätin pläjäyttää tänne kaksi uusinta lemppariani, jotka alkoivat huveta käytössäni nopeasti heti, kun sain ne testiin.

Lumene on ollut lempparini kasvojen ihonhoidon saralla jo kauan. Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjan päivä- ja yövoiteita olen rakastanut niin paljon, että olisikohan mulla menossa molemmista jo kolmannet putelit! C-vitskuvoiteet saivat nyt kuitenkin haastajan, kun uusimman Livboxin mukana tuli apteekeissa myytävän Lumene LAB -sarjan Hydrasmooth 24H Cream Siloittava Kosteusvoide. Haha ja pakko myöntää, että luin voiteen koko nimen ajatuksella vasta nyt ja nimi kertookin juuri siitä ominaisuudesta, mistä tulin tänne hehkuttamaan. Voide nimittäin kosteuttaa sen 24 tuntia, for real! Olen käyttänyt tätä surutta niin yö- kuin päivävoiteenakin ja voide on lunastanut lupauksensa molemmissa tapauksissa. Aamulla iho tuntuu edelleen kosteutetulta, eikä naamaan tarvitse juoksuaskelin mennä truuttaamaan voiteita heti herättyä. Jotenkin tämä voide muistuttaa Aqualanin perusvoiteita yksinkertaisuudessaan ja superhyvällä kosteutuskyvyllään. Isot peukut siis tälle ihanuudelle! Voidetta löytyy normaalille/kuivalle iholle sekä normaalille/sekaiholle ja se maksaa noin 19 euroa (40 ml).

Toinen uusi lempparini, josta sen käyttötarkoituksen perusteella olisi oikeastaan pitänyt kertoa ensimmäisenä, on Korres Magnolia Antiwrinkle & Moisturising seerumi kasvoille ja silmänympärysiholle (saatu testiin blogin kautta). Olen nyt vasta löytänyt kasvoseerumien ihanuuden ja käytän niitä niin kasvovoiteiden alla kuin (VINKKI!) meikkivoiteenkin seassa heleyttä ja keveyttä tuomaan. Korresin seerumin levityksen ja imeytymisen jälkeen iho on todella kosteutettu ja heleä, eikä se juuri tunnu tarvitsevan enää edes kosteusvoidetta. Sen sisältämä magnoliankuori ehkäisee kroonista tulehdusta ja yhdessä C-vitamiinin kanssa toimivat ihoa vanhentavia vapaita radikaaleja vastaan. Lisäksi seerumi sisältää kolmea eri hyaluronihappoa, jotka sitovat itseensä runsaasti vettä ja ehkäisevät sen haihtumista pois iholta. Niin ja hyaluronihapon ryppyjä silottava vaikutushan perustuu juuri sen kykyyn sitoa vettä. Tosin tämän kosmetiikan yhden arvokkaimman ainesosan takia hintaakin seerumille löytyy reippaasti; noin 50 euroa (30 ml). Mutta loistotuote se on hinnastaan huolimatta! ;)

Nude-blogi muuttaa 15.5. Lilyyn! Lisää blogi lukulistalle, jotta pysyt mukana: Bloglovin’ / Facebook.

Kommentit

Janet (Ei varmistettu) http://www.my-fantazya.blogspot.fi

Mä tykkään tuosta LABin silmänympärysvoiteesta. Silottaa kivasti silmänympärykset ja hoitaa ihan hyvin :)

Roosa (Ei varmistettu)

Olen ollut tosi tyytyväinen Korresin tuotteisiin. Huulirasva ja käsivoide on aivan mahtavia ja kosteuttaa ihanasti!
Olen matkaamassa kesällä myös Splitiin, joten olisi kiva jos voisit vinkata hyvistä ravintoloista yms. Missä hotellissa yövytte? :)

Erika Naakka
NUDE

Hotel Splitissä, joka on siis 20 minsan päässä Splitin keskustasta. Siskon blogiin (mademoiselle pigalle) tulee varmasti pitkäkin tarina täältä :)

Noora (Ei varmistettu)

Kun nude on muuttanut Lilyyn, onko vanhat postaukset edelleen luettavissa jossain?

Erika Naakka
NUDE

Vanhat postaukset siirtyvät mukana :)

Kommentoi