Pariisin ostokset

NUDE

Mikäköhän aivopieru mulle tuli, kun en mennyt viime viikon Pariisin reissulla ollenkaan Champs-Élysées-ostoskadun Sephoraan. No ehkä on ihan hyvä merkki, että kaupungin tunnelma ja muut nähtävyydet veivät kaiken huomioni, eikä shoppailu tuntunut kiinnostavan ollenkaan. Hotellistamme parin askeleen päässä olleessa Sephorassa sentään kävin! Lisäksi kipaisin jossain niistä miljoonasta apteekista, jotka Pariisista löytyy, ja hamstrasin pari lempparia mukaani ;)

Okei apteekissa meikä ehkä ihan vähäsen sekosi, sen näkee dödöjen määrästä. Mutta hei, jos kahden lempparidödöni paketti maksaa 9,99e, kun Suomessa maksan jo yhdestä 15e, niin mitä siinä tilanteessa voi muuta tehdä, kun kipata tarjousdödöjä koriin vino pino! Lisäksi mukaan lähti tietysti kauan himoitsemani Bioderman misellivesi, joka sekin oli onnekseni kahden kappaleen tarjouksessa. Myös auringon vaurioita korjaava Avènen Ystheal Cream (ks. postaus) täytyi kesäksi hankkia, kun halavalla lähti ;)

Sephoraan lähdin etsimään moniakin juttuja, joista vain muutama sitten kuitenkin löytyi. Sephoran ihania kasvonaamioita oli pakko ostaa ja ostoslistaltakin löytynyt Too Faced Melted -huuliväri pääsee pian testiin kolmessa eri sävyssä. Tosin kuvassa niistä näkyy vain kaksi, koska olen yhden jo jonnekin onnistunut hukkaamaan, heh. Lisäksi päätin kokeilla Urban Decayn Naked Skin -peitevoidetta, joka on jo nyt osoittautunut oikein hyväksi hankinnaksi. Lentokentältä mukaan lähti myös Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster, koska ensimmäinen puteli vetää viimeisiään (ks. postaus). Lisäksi Forever21-vaateliikkeestä heräteostoksena mukaan lähti Models Ownin kynsilakka.

Pakko kyllä myöntää, että tämä nimenomainen Rue de Rivolin Sephora oli pienoinen pettymys. Tila oli toki valtava, mutta näin vähän hajuvesiä käyttävälle suurimman hyllytilan vallanneet tuoksut eivät oikein napanneet. Olisin kaivannut ehdottomasti enemmän meikkejä! Ja muutama lempparimerkkikin sieltä puuttui kokonaan: NARS, theBalm ja Anastasia Beverly Hills. Etenkin NARSin puute jäi todella harmittamaan, sillä olisin ehdottomasti halunnut ostaa lisää suosikkipuniani. Eli kaikki Tukholmaan matkaavat hoi, tuokaa mulle lisää Velvet Matte Lip Pencil -punia Tukholman Sephorasta! ;D

Kommentit

Suvik (Ei varmistettu)

Moika Erika!
Kysyisin sinulta tuosta remingtonin kasvoharjasta:
Pesetkö sillä samalla myös siis meikkivoiteen? Vai pesetkö ensin meikkivoiteen ja sen jälkeen uusintakierros harjan kanssa?

Erika Naakka
NUDE

Ensin meikit pois ja sitten harjalla syvempi puhdistus ja kuorinta :)

sh (Ei varmistettu)

Olipa harmi, ettet löytänyt kaikkea etsimääsi. Mikä sävy tuo UD:n concealer on? Voisitko vertailla sitä sävyä esim. Diorin nudeen tai johonkin muuhun peitevoiteeseen? Oon tilaamassa tuota nyt päivän parin sisään ja vaikka oon tosi kalpea, niin mietin onko vaalein fair neutral kuitenkin liian vaalea.

Erika Naakka
NUDE

mulla on Light Warm ja se on mulle ehkä inan liian vaalea. Ja se Fair oli TODELLA vaalea :D Mulla ei valitettavasti ole tuota Dioria :/

sh (Ei varmistettu)

Clinique sulla näyttäisi olevan. Millainen Light warm on siihen verrattuna? Käytätkö Macin meikkivoiteita? NW ja NC15 ovat mulle ihasen liian tummia. Ootko sä NW20 tms?

Erika Naakka
NUDE

Kyllä tämä UD:n Light warm on Cliniquen 01 Light Neutralia reilusti vaaleampi. Mutta lämpösävy on samaa luokkaa :) MACista mulla on NC25, joka on paljon tummempi kuin nämä muut.

Tiia (Ei varmistettu)

Minkä sävyisenä ostit urban decayn naked skin peitevoiteen?:)

Erika Naakka
NUDE

se on Light Warm :)

Jonttu (Ei varmistettu)

Odotan innolla postausta tuosta peiteväristä, sillä kyllästyin MACin peiteaineen huonoon pakkaukseen (ja koko tuote saikin potkut arkimeikeistäni).

Hanna (Ei varmistettu)

Oisin mielelläni lukenut lisää tuosta Avenen putelista mutta linkki vei postaukseen jossa lupaat kertoa siitä myöhemmin lisää, puhelimella en ainakaan nopsan etsiskelyn jälkeen löytänyt kattavaa postausta aiheesta? Enpä tienytkään että etelä-euroopassa on apteekkituotteiden hinnat halvemmat kuin täällä, täytyy pitää mielessä seuraavilla reissuilla, eli kiitos taas huippuvinkistä! :)

Erika Naakka
NUDE

Hei totta! Pitikin linkata oikeastaan tämä postaus: http://nude.costume.fi/2014/07/24/a-vitamiinista-apua-ihon-vanhenemisen-ehkaisyyn/ :)

Piia (Ei varmistettu)

Juuri Pariisista kotiutuneena ja Rue de Rivolin Sephoran läpikoluneena - siellä oli pienen pieni hylly Narsia takanurkassa melkein. Ja se liike oli iso pettymys myös meille kun taas Champs Elyseen liike oli aivan jumalainen.

Kommentoi