Parit ripsikuvat lisää!

NUDE

Jotkut teistä saattoi eilisen postauksen yhteydessä ihmetellä, että minne ihmeeseen mun ripsienpidennykset ovat kadonneet. No, kyllä ne hyvin vielä kaikki paikallaan ovat, eiliset kuvat vain olivat viikon vanhoja :) Tänään ajattelinkin laittaa tänne uusista arjenhelpottajistani muutamat kuvat, joita viime lauantaina jo lupailinkin.

Olen elänyt näiden ripsien kanssa nyt melkein viikon ja olen moneen kertaan tuumannut, että nämä ovat mulle kyllä juuri sopivat. Pidennykset ovat mielestäni tosi luonnolliset, enkä usko, että ne ovat liian silmiinpistävät muidenkaan mielestä. Ripsiä ei välttämättä edes huomaa, ellei tarkastele silmiäni vähän lähemmin. Mutta toisaalta silmät näyttävät aina huolitelluilta. Niin hiustenpidennyksissä kuin ripsipidennyksissäkin, mun mielestä luonnollisuus on aina valttia. Ja siksi Reetta onnistuikin mun mielestä todella hyvin. Vai mitäs te sanotte? :)

Eli täällä kerroin ripsien otosta vähän enemmän ja postauksesta löytyy myös alennus ensilaitosta lukijoilleni! Eli nyt nopsaa varaamaan aikaa Reetalta (puh:  044 277 9646) pikkujouluja varten, kun aikoja vielä on :)

Huomasitte varmaan, että olen nyt lisännyt osoitteeni kuviini ikään kuin "leimaksi". Tämä siksi, että olen löytänyt henkilön, joka käyttää kuviani luvatta ja kertoo niiden olevan hänen >:( Eli käytän tätä keinoa nyt ainakin sen aikaa, että tämä touhu loppuu. Murrrrr..

Kommentit

KT (Ei varmistettu) http://kauneuskoetuksella1.blogspot.fi

Osaatko suositella hyvää paikkaa Turusta? Ja hölmö kysymys, mutta maksetaanko ripsistä määrän mukaan..? En kaipaa pituutta mutta hieman tuuheutta joten varmaan kuluisi vähemmän ripsiä kuin normaalisti..?

Erika Naakka
NUDE

Hinta ei tule valitettavasti määrän mukaan :/ Ei ainakaan minun tietääkseni. Turussa en oo koskaan ottanut ripsiä, joten en valitettavasti voi auttaa tossa :/

Reetta_E (Ei varmistettu) http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

KT, oli ihan pakko vastata sinulle tähän kun näin kysymyksesi. :) Teen ripsiä Helsingissä vain välillä, oma liikkeeni sijaitsee Salossa. Turusta pääsee aika nopsaan Saloon ja jonkun verran mulla käykin asiakkaita sieltä. Jos kiinnostuit niin laita vaikka sähköpostia tulemaan: reetta.ekst@gmail.com tai sitten voit soitella tuohon numeroon joka postauksesta löytyykin. :)

annika (Ei varmistettu)

wau mitkä ripset! tosi luonnollisen näköiset eikä sellaset överi ripset! tommoset itsekkin voisit ottaa :)

Erika Naakka
NUDE

no nyt ois hyvä mahis hihi ;)

Johanna/mssweetbrunette (Ei varmistettu)

Todella onnistuneet ripset! Wautsi! Näyttää kuin olisit syntynyt tuollaisten räpsyjen kanssa. :D

Erika Naakka
NUDE

heh, no olisinki! :D

Panda (Ei varmistettu) http://www.pieceofpanda.com

Onpa kauniit ripset :). Ikuisuuskade olen noista siun silmienväristä <3

Omat ripseni (omatomat) ovat melko pitkät, eli ihan mitään superluonnollisia ripsiä en voi itse käyttää koska ero olisi niin minimaalinen :). Omat silmäni ovat myös hieman kuopalla eli pituutta kaipaan tuomaan silmiä eri tavalla esille, kuoppaisuus kun hieman syö ripsien pituutta kun katsoo suoraan edestä.

Pidän omaa pituutta pidennyksissä vielä "luonnollisena" eli mitään hämähäkkejä ne eivät ole. Pari kertaa olen pysähtynyt miettimään että ei jösses olenko vain tottunut niihin itse niin paljon että olen tullut pituudelle sokeaksi ja ne ovatkin överit. Sitten kun vastaan kävelee ensimmäiset överiripset niin tajuaa että itsellään ei ole mitään hätää 8)

Erika Naakka
NUDE

siis anteeeeeeeeeeeeeks mut onko tässä postauksessa sun silmissä vaan ihan sun omat ripset: http://www.pieceofpanda.com/2013/10/lumene-cc-sarjan-uutuudet-puuteri-ja.html

jos on ni mä oon sulle sit ikuisuuskade niistä! saat mun silmienvärin jos mä saan sun ripset :D

Tiia (Ei varmistettu)

on ihanat ripset näyttää siltä että on vain laittanut ripsiväriä eli tosi luonnolliset ja kauniit:) ja tuohon kopiointiin niin kannattaa osoite laittaa ellei se sinua haittaa niin johonkin kuvan keskiosaan koska tuosta sen voi helposti rajata pois :))

Erika Naakka
NUDE

kiitti! :) joo olenkin miettinyt tota, mutta en haluaisi laittaa tekstiä kuvan keskelle :/ ehkä tämä ainakin vähän vähentää kuvien kopsaamista, koska pöllijä joutuu sitten ainakin vähän näkemään vaivaa!

Kommentoi