Pastellinen kevät

NUDE

Uunituoreessa Costumen maaliskuun numerossa esittelen tämän kevään meikkitrendit ja yksi ihanimmista on mielestäni pastellisävyjen uusi tuleminen. Epäröin ensin kokeilla vaaleanpunaista luomissa, mutta kun sain itseni rohkaistua lopputulos onkin perfecto!

Huomenna siis näette sävykokeiluni tuloksen, tänään esittelen muutaman ihanan pastellituotteen*, joiden kanssa trendiä on hyvä lähteä kokeilemaan.

IsaDoran kevätmeikkikokoelmaan kuuluu Twist-Up Eye Gloss luomiväripuikkoja muutamassa eri sävyssä ja sävy 07 Pink Diamonds on tosi glitterinen, mutta läpikuultava, eikä anna liian räikeää sävyä luomille. Natural Coden Eye Dramatizer -luomivärikynä on erittäin kestävä ja sävy on violettiin taittava pinkki. Lumenen uutuusluomiväripaleteista löytyy pastellisävyjä niin vaaleanpunaisena kuin mintun ja sinisen sävyisinä.

Yksi suosikkimerkeistäni Viva la Diva on myös ottanut osaa kevättrendiin ja heiltä löytyy pastellisävyjä vaikka joka lähtöön. Eyeshadow Stick -luomivärikynän sävy Spotlight on voimakas pinkki ja erittäin pigmenttinen, kun taas Cotton Candy -luomivärisävy on kepeän vaaleanpunainen. Ja muistakaa, jos oikeansävyistä luomiväriä ei löydy, silmämeikissä voi aina käyttää myös poskipunaa :)

Tässä kuvassa vähän osviittaa siitä, miltä nämä pinkit näyttävät iholla. Ylempi Lumenen sävy on paletista 2 Kallioluodolla ja alempi paletista 4 Hohtavaa hiekkaa. Ylempi Viva la Divan luomiväri on Cotton Candy ja alempi Spotlight.

Ps. Huomaatteko muuten, kuinka ruskettuneelta ihoni näyttää! Kunnia kuuluu St. Tropez -itseruskettavalle vaahdolle, jota meikäläinen rakastaa! ;)

* Kaikki tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit

Annika (Ei varmistettu)

Onko sulla kokemusta Macin select cover up- peiteaineesta tai coastal centsin siveltimistä? (:

Laura (Ei varmistettu)

moi! itselläni on myös st. tropez:n itseruskettavaa, mutta voidemuodossa. Tuntuu ettei mitään tulosta näy, joten olisko sulla antaa vinkkiä miten se tulos alkaisi näkymään? :-D Vai tuleeko se sitten tullakseen...

Nikola (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä joskus pinkin tai vaaleanpunaisen silmämeikin tutoriaalin?:)

Luuli (Ei varmistettu)

Hei! Teetkö muuten joskus keväällä postausta itseruskettavista? Etenki tuo st.tropez vaahto kiinnostaa mut myös edullisemmat esim lumene (opiskelijabudjetille:/) olis tosi kiva! :) varsinkin ku aurinko alkanu jo paistaa ja kohtaha se kesäki on ;)

Kommentoi