Permis tulee, oletko valmis?

NUDE

Moni on varmaan jo huomannut erään muutaman kymmenen vuoden takaisen tuttavan paluun. Permis on nimittäin tulossa ja kovaa, olit siihen valmis tai et ;)

Kiharapilviä on leijallut muotinäytösten lavoilla jo viime syksystä asti ja tänä keväänä käkkäräpäitä on bongattu myös punaisilla matoilla ja julkkisgaaloissa.

Alkujärkytyksen jälkeen olen itsekin alkanut ihan tosissani innostua tästä permistrendistä! Olenkin jo testaillut eri menetelmiä väliaikaiseen kotipermikseen eli siis todella näyttävän käkkärätukan luomiseen. Maanantaina jaan erään kokeilukerran tuotoksen ja paljastan yllättävän, mutta toimivan kiharrusmenetelmän :)

Tuotteita: Kun hiukset on hyvin hoidettu, tukasta ei tule liian pörröinen pehko: KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor. Myös silottavat ja hoitavat muotoiluvoiteet ovat valttia: Wella EIMI Perfect Me BB-kampausnesteessä on mukana lämpösuoja. Jos haluat hommata ihan kunnon kiharrusvälineet, tsekkaa tämä pieni 13 millimetrin World Pro, Rapunzelofsweden.fi.

Kuvat: valmistajat ja All Over Press.

Kommentit

Camilla CMK
Camilla Cmk

Uskon, että tämä trendi voi olla ihan kivakin. Ensimmäisenä vaan tulee mieleen ala-asteen permanenttini joka oli jotain aivan kamalaa :-D

Erika Naakka
NUDE

Haha joo mullakin oli ihan kauhee kotipermis mut jos tän tekee oikein ni on kyllä ihana! :)

MariMin (Ei varmistettu) http://lifeanddisasters.blogspot.com

Tähän tukkatrendiin mäkin voisin lähteä mukaan! Kiharat FTW!

SiiriSsss (Ei varmistettu)

Just viime viikolla kampaaja varovasti kysyi saisko hän testata mulla hänen uutta ihan ohutta kiharruspuikkoa "sillä tulee oikeen kunnon permiksen näkönen tulos sit!" Tottakai annoin kampaajani koittaa ja siitä tuli ihan hillitön! :D Tuli jotenkin todella iloinen ja nauravainen fiilis mitä ei oo ennen noin vahvasti tullut mistään kampauksesta. Saatanpa tuota tyyliä joskus toistekkin testata. ;)

Kommentoi